- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Kızlar ya kızım yüzünü yolmuş izi gidermi bilmiyorum derin gibi
Tırnak izi kalır diye biliyorum. On aylık bu arada üzüldümz kalırsa iyr
Canım evet ama bakın ben hep diyorum fazla şey yapmayın cilde ve saça .yıpranıyor inanın.arkadaşlar memnun dermapenden ama inanın bazı yerlerde uyarı yapmadan hemen işlem yapıyorlar.Dediğm gibi bizi uyardılar.İncelir dikkat edin diye.Saça da basit şeyler yeter.inanın bir karafil kürü gerçektende kür halinde yapınca bir başka şeye gerek kalmıyor.ama hep diyorum istikrarlı yapın.Sonra saça bence dermapen değil tahta bir tarak alın.yıpratmadan tarayın.saç derisine masaj ve gözenek açılması çok önemli.Arada karbonatlı su ile durulayın,sirkeli suyla durulayın.Eski hanımlar ne kadar gür saçlara sahipti dermaroller mi vardı.Ama alacaksanız da bakın merdiven altı deniliyor ya oralardan almayın.Evet ben de araştırdım her ikisini de dermaroller daha cok tahriş ediyomuş cunku daha cok dokuya zarar veriyo dolayısıyla daha uzun sūrede iyilesme oluyomus..ben de alacaktım hem sacım hem de cildim icin kullanacaktım dermarollerı...vazgectim o yūzden...dermapeni dūsūnmeye başladım..
Aldigim seyi hem sacim hem de cildim icin kullanmak istiyorum fazla masraf olmasin diye...ama dermapen alirsam sacım icin kullanamam mi...sac derisine dermapenin yapıldıgınî duymadım ya blue...
Canım çok geçmiş olsun.kalmaz ama çok kafaya takıyorsanız uzmana gösterin.Çevrede deneyen oldu ama çocuk 3 yaşındaydı.denediler ama bilmem .yine de yazayım.yumurta akı sürdüler.Hatta yanıklara da sürülür iz kalmasın diye.Bence siz yine de içinizde kalmasın dr.a danışın derim.Kızlar ya kızım yüzünü yolmuş izi gidermi bilmiyorum derin gibi
Tırnak izi kalır diye biliyorum. On aylık bu arada üzüldümz kalırsa iyr
Merhaba hoşgeldiniz. teşekkürler verdiğiniz bilgiler için .Evet işte ben denenmiş istiyorum bu sayfada .hep böyle fayda gördüklerimiz yazılsın.Bizim arkadaşlarda bir şey deniyor fayda olursa onu da yazacağım.ama bu iyi oldu.isteyenler denesin.Tekrar teşekkürler...aa ne güzel sayfa :) bol okumalı bişey çıktı bana
evimde bi sürü bitkisel yağ var bişeyler yaparım en doğalından diye bi zamanlar almıştım ama hazır yapılmış olanlarını satın almak kolayıma geliyor,,
ama çilek yağı ve su karışımızı yüzünüze püskürtmenizi tavsiye ederim özellikle yazın dolaba koyun sabah kalkar kalkmaz sıkın, gözenekleri küçültüyor ve de muhteşem kokuyor tabi çilek severlere bu sözüm :)
rica ederim bende takipteyim konuyu :)Merhaba hoşgeldiniz. teşekkürler verdiğiniz bilgiler için .Evet işte ben denenmiş istiyorum bu sayfada .hep böyle fayda gördüklerimiz yazılsın.Bizim arkadaşlarda bir şey deniyor fayda olursa onu da yazacağım.ama bu iyi oldu.isteyenler denesin.Tekrar teşekkürler...
Aklınıza gelen denenmiş etkisi kesin kanıtlanmış şeyler olursa yazmanızı bekleriz.sağ olun...rica ederim bende takipteyim konuyu :)
yardımcı olursan cok sevinirim canım zaten nasıp olursa pazartesi gidecegim doktoraCanım geçmiş olsun.ben toparlayıp yazacağım.zaten ben dediğim gibi kendimde ve arkadaşlarımda deniyor ve denettiriyorum.evet fayda gördüğümüz şeyler var.ama yine diyorum .Önce dr.çok önemli.çünkü yapılan işlemler inanın canım boşa oluyor.emeğe yazık.önce gidin sonra yazdıklarımdan seçersiniz.Evet yazacağım ama,kişiden kişiye değişir onu da unutmayınız.
Tamam canım geçmiş olsun.hayırlı haberler olsun...yardımcı olursan cok sevinirim canım zaten nasıp olursa pazartesi gidecegim doktora
Canım çok ama çok geçmiş olsun.dualarım sizlerle.bu gün toparlayıp yazıyorum kısmetse...Merhabalar,bi kac gundur giremedim.Ani bir rahatsizlik gecirdim de neyse yazacaklarini bekliyorum blue.Gorusuruz hepinize sevgiler