Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Su bende icemiyordum ve aliskanligimi soyle kazandim; bi sise aldim 1.5 lt lik ve hep yanimdan durur. Surekli alir icerim yanimda olmasa kalkip icmiyordum bende. Selulitle ilgili benim bi onerim squat. Super birsey. 15 gunde bende yarattigi etki yetti harikaydi ama malesef tembellikten biraktim. Diyorlarki squat yapan vucuda selulit girmezz ve kesinlikle katiliyorumm

Bu sefer rimele hint yağı koyup deneyeceğim bakalım ne olacak çok merak ediyorum.
Ben onuda denedim. Mutluluktan havalara ucacaksiniz. 3 haftada kirpiklerim oyle bir hal aldiki cevremdeki herkes o yagi aldi o gordukleri gun. Rimeli surene kadar anlamamistim uzadigini bi sabah rimeli surdum ve sok gecirdim bu upuzun ayrik kirpikler benimmi diye. Kesinlikle tavsiye ederim. Kas icinde sarimsak yagindan nemnun kaldim[/QUOTE]

Sağol canım ben eskiden sporda yapardım zaten fiziğimi o yıllarda yapmama borçluydum.ancak 20 sene oldu yapmayalı.hala etkileri sürse bile yaş oldu 48.elastikiyet kaybı oldu.zaten hep derim her şey üzüntüden de çoğalıyor.20 seneidr üzüntü yaşa hele son 3 senedir de aşırı üzüntü mahvetti beni..su hakkında çok doğru söylüyorsunuz.etkisi çok iyi.ne yaparsak yapalım su içmez isek fayda %50.çok araştırdım.Squatı da hiç denemedim.doğrusu.ama sayenizde de En kısa zaman da başlıycam.Nasıl yapılıyor iyice incelemem lazım dedim ya hiç fikrim yok.Tekrar tekrar teşekkürler.

Rica ederim. Cok haklisiniz hepsi insanin kendini uzmesinden sebep... Evet su cok onemli ama dedigim gibi sise olayini deneyin hep yaninizda olsun gercekten eliniz gidiyor gunde 2 sise bitiyor, ben gunde 1 bardak su icen biriydim cunku. Squat selulit konusundaki en faydali hareket ama ilk 1 hafta agriniz olur merdiven cikamazsiniz bile, hareketi 10 kez yapin anlarsiniz. Internette "squat programi" diye aratirsaniz 30 gunluk cikacaktir ve ben 15. Gunde sonuca ulasmistim. 10. Gunden sonra alisiyorsub zaten zor gelmiyor hatta eglenceli geliyor ama baslari biraz cileli olacak agri sebebiyle. Youtube danda harekete bakabilirsiniz bircok video var.

[/QUOTE]
Sağ ol canım.lavanta gerçekten döktü ama denemek istedim.Ben lavanta rimele koymuştum.Dediğim gibi Hint yağ deneyip yazacağım buraya.etkisi inşALLAH sizin ki gibi olur.Siz tam olarak ne kadar ve nasıl kullandınız sadece gece mi sürdünüz acaba.Ben rimelede koymak istiyorum ama bilemiyorum

Çok çok teşekkürler hemen bakıyorum

Ya mesaj yanitlarken sizin mesajinizida aliyor. Buraya yazayim.
Bilemedim rimele konurmu yag cunku. Ben gun icinde 3 kez uyguladim bazen sarimsak yagiyla karistirdim. Gun icinde oldugu icin gozum hep yag icinde dolasiyordum evde, bu rahatsiz edici ama yatarken yastigimin yag olmasindansa gun icinde kullandim. Ben eski bir rimel fircasiyla uyguladim. 3 haftada etkisini gordum ya ne varsa dogalda var gercekten gidipte kimyasal kirpik uzaticilara veya ektirmelere bakacagimiza oyle cok secenek varki dogal...

Çok doğru söylüyorsunuz canım.zaten aklımız başımıza sonradan geliyor ya .başımıza gelmeyen kalmadıktan sonra :)Bir kere yıllar önce meraktan ipek kirpik yaptırdım aman o günü nasıl gece yaptım bilemedim.gece oturdum söktüm.bir daha asla yaptırmam.Zaten artık doğala yöneldim.ama sadece şu lekelerden kurtulmak amaçlı kimyasallar kullandım ve kullanıyorum.o da 1 hafta daha yapıcam .bırakıyorum.sadece bazı karışımlarla deneme devam edeceğim.yani doğal yağlarla.

Baslarsiniz ilk 1 haftadan sonra oyle eglenceli geliyorki cok kolay. Tv izlerken yapiyorum rahat birsey ama o ilk 1 haftaya katlanmak lazim ablacim
Canım tekrar teşekkürler en kısa zamanda yapacağım ama o kadar çok video var ki.sırayla bakıyorum.bazıları 6 hareketi var diyor,bazıları 5 bakıyorum ve araştırıyorum işte.Size şunu sorayım her gün yapılıyor 30 gün hareketler verilen kadar ve verilen şekilde yapılıyor.30 gün sonra devam edilmiyor mu?onu anlayamadım canım.

Insallah can sıkıcıl bisiy yoktur da.Ozelden falan da yazdin mi canim?Noboyfriend leke tedavisi yapiyordu umarim onlar da kaybolanlardan olmaz.Benim ahtim var saglik sorunum olmadigi surece burdayim
Amin.inşALLAH bir şey yoktur.ancak ben sis leke kullanıp geri dönen görmedim.anlamak zor.sis te kayıp mı oluyorlar.şüphelenmeye başladım.Buraya ilk yazan sisi bizlere tanıtan filiz hanımın başına özel hayatında gelmeyen kalmamış.profiline bakmıştım.Özelden de kaç kere yazdım cevap yok.Artık korkmaya başladım hem de gerçekten...

2 gecedir başka bir şeyle leke yolculuğuma devam ediyorum.Ancak çok araştıran ve çok çalışan kazanır derler ben artık buna inanıyorum. sayfada kendi başıma ilerliyorum.ben şimdi yapa yalnız kaldığım bu sayfada daha istikrarlı oldum.Beni daha azimli olmaya şevk etti.ve çok ama çok güzel şeyler öğrendim.bunu da tüm içerikleri,içeriklerdeki mesajları,tüm leke tedavilerini araştırdım.Herkese bilgi amaçlı özel mesajlar yazdım.sağ olsunlar.cevapladılar.yapa yalnız olsam da devam.kesin kararlıyım.elbette Ben ALLAH izin verirse kurtulacağım...

Canimbenim yalniz oldugunu da nerden cikardin?Her gun bisiy yazma zorunlulugumuz yok hayat gailesi iste kosturuyoruz.Digerlerini bilemiyorum ama benim sıkı bir calisma tempom var.Ne zaman bosluk bulsam ya sayfadayim ya leke,merkez arastirmasindayim.Sadece bisileri deneyip yazmak istiyorum hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…