- 4 Nisan 2015
- 818
- 1.031
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Bal hiçbir leke acı birakmıyor .
Iyi de balın orjinalini nasıl bulcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bal hiçbir leke acı birakmıyor .
Ben yazdığım gibi canım toz şekerle yapıyorum okudunuz mu bilmem.Iyi de balın orjinalini nasıl bulcaz
Tatil yolunda hep bal aldigimiz amca bu sene size yarar bal yok dedi biz aliyoruz ureticiden .Buldukmu bir teneke alıp yiyoruz 1 yıl .Iyi de balın orjinalini nasıl bulcaz
Çok geçmiş olsun canım.ben de üşüttüm,hem bedeni hem kafayı...Nerede varsa hastalar hepimize şifalar olsun...Ben de bulamiyorum bal.Cok hastayim,usuttum.Zencefil bal zerdecal karistirin dyolar da bal yok ki.seker yiyo arilar
Ne gibi rahatsizlik tetikliyor anlamadim.Benim belli vitaminlerim yok vucudumda her zaman da eksik cikar o yuzden ilac aliyorum,takviye.BÜTÜN TEDAVİLERE BAŞLAMADAN MUTLAKA DR.A GİDİNİZ.DAHA ÖNCE DE YAZDIM YİNE YAZIYORUM.TAHLİLLER YAPTIRINIZ.SONUÇTA HER ŞEY NORMAL İSE O ZAMAN İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE UYGULAMALARA BAŞLARSINIZ.
Valla herkes bisiy diyor anlamadim ben de heralde ic sesine guveniceksinValla başka bi başlıkta şems aslana giden bir arkadas bi sürü ürün aldıgıni ürünlerin hicbir ise yaramadıgını hatta ve hatta para tuzaği oldugunu yazmıştı...
Arkadaşlar ben burada kimsenin reklamını yapmam zaten biliyorsunuz.Ancak ben zaten buraya kendi kullanmadıklarımı yazmıyorum.Özelden bilgi paylaşıyorum.Ancak araknafobia. Özelden yazdığımı burada yazınca mecburen yazmak zorunda kaldım.Ben gittikten sonra yazacaktım .Etrafta gittim ve memnun oldum diyen o kadar çok kişi gördüm ki ama ben bunu bile yazmadım.Çünkü ben daha GİTMEDİM.Memnun kalmadım diye Yazan arkadaş acaba ne derece doğru .O mu doğru benim etrafta gidenler memnunum diyor o mu doğru ?Kiminki doğru bilemem.Ama ben diyorum ki eğer korumazsanız ya da denilenleri yapmazsanız elbette olmaz.O arkadaş hakkını arasın o zaman kimse o mesela gerekli yerler neden baş vurmuyor.Gittim ürün aldım işe yaramadı çıksın tv de söylesin bence.Ya da hiç olmadı Face Sayfası var.Şem hanımın .Oraya her paylaşımının altına yorum yazsın.fayda görmedim diye.Bizde bilelim derim.Çünkü herkese örnek olsun.Madem böyle bir şey var.En doğrusunu ben gidince yazarım.Dediğim gibi .İsteyen denesin.istemeyen gitmesin.Hep diyorum ben sadece denediklerimi yazarımValla başka bi başlıkta şems aslana giden bir arkadas bi sürü ürün aldıgıni ürünlerin hicbir ise yaramadıgını hatta ve hatta para tuzaği oldugunu yazmıştı...
Canım bakın.Her leke güneşten olmuyor bunu yazıyorum.Ben önce dr.a gittim sonra onu bunu kullanmaya başladım.Yani leke var şunu yapayım demekle olmaz.Önce dr.a gidilecek.Tahliller yapılacak.bir rahatsızlığınız yoksa o zaman bu leke tedavisi uygulanır.Ama eğer karaciğer vs.(ya da başka bir şeyden) problem yüzünden leke çıkıyorsa önce bunu tedavi ederler.sonra leke tedavisi yapılır.Bunlar yapılmadan leke tedavisi yaparsınız olmaz tekrar çıkar ve kullandıklarınız da sağlığa zararlı olur.Onu demek istiyoruz.Ne gibi rahatsizlik tetikliyor anlamadim.Benim belli vitaminlerim yok vucudumda her zaman da eksik cikar o yuzden ilac aliyorum,takviye.