- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
ÇOK MERSİ AMA BEN BU CİHAZLARA DA İNANMIYORUM.YİNE DE TEŞEKKÜRLER...Merhaba ben size bir tane daha ürün tavsiye etsem espring su arıtma cihazi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇOK MERSİ AMA BEN BU CİHAZLARA DA İNANMIYORUM.YİNE DE TEŞEKKÜRLER...Merhaba ben size bir tane daha ürün tavsiye etsem espring su arıtma cihazi
Tamam canım bekliyoruz .Kolay gelsin arada yine yazın ama 1 ay bekletmeyin bizi.Çok iyi haberlerle olsun :)Cnm emeğine sağlık...ben de expigment deniyorum simdi...1 ay sonra sonuclarımı yazıcam...
tabiki söylediğim gibi tercih meselesi ben ekstra bi araştırma için tavsiyede bulundum sizeÇOK MERSİ AMA BEN BU CİHAZLARA DA İNANMIYORUM.YİNE DE TEŞEKKÜRLER...
Tamam canım bekliyoruz .Kolay gelsin arada yine yazın ama 1 ay bekletmeyin bizi.Çok iyi haberlerle olsun :)
Bak canım olacak nedeni ise birlikte güç alıyoruz birbirimizden.Sayfa açıp bırakıp gidenlere kızıyorum.Gerçi bilemeyiz belki yazamamıştır ama.Bu kadar kişi var bu sitede şunu yaptım tamamen bitti falan diyeni görmedim yani.Bunu biz yapacağız kısmetse ALLAH izin verirse :)Tabiki yazarim..sürekli takipteyim zaten...ay insallah yaa bu sefer güzel sonuclar olur...
Bak canım olacak nedeni ise birlikte güç alıyoruz birbirimizden.Sayfa açıp bırakıp gidenlere kızıyorum.Gerçi bilemeyiz belki yazamamıştır ama.Bu kadar kişi var bu sitede şunu yaptım tamamen bitti falan diyeni görmedim yani.Bunu biz yapacağız kısmetse ALLAH izin verirse :)
(gliserinden de 1 kapak ekliyorum.Yazmayı unutmuşum...)Kızlar bakın.hepimiz saç ve cilt vs. bir çok şeyden mağduruz.Evet yüz ve saç bedenden daha çok göründüğü için en çok bunlara önem veriyoruz.Saç çok kolay cilt daha zor lekelerle uğraşmak en zoru.İkisi için de Önce dr.görüşün.hem cilt hem saç.Değerler normal ise başlayın bakıma. saç dökülmeniz normal ise .Bakın fazla şeye gerek yok .gecikmeyin.Benim saçım her gün ondan daha fazla dökülürdü inanın.Gerçekten karanfil bana yaradı.ben bir de barcelona bakım yağı aldım.2 ye böldüm.birinin içine ampuller kırdım.sulandırdım. saçıma onu arkaya sıkıyorum.her gün.Çok sulu yaptım yıkamıyorum.Saçımı topluyorum yağlı durmuyor.önlere yapmıyorum.çünkü tüylenme olur saç önüme gelirse diye.ben kullanıp bitince yazmayı tercih ediyorum. Tam bitmedi ama sanırım herkes merakla bekliyor diye yazdım.Yine şimdi araştırmalarıma göre en iyi yağlar susam ,hint ,jojoba, lavanta. Şampuanıma lavanta yağı, bal,tatlı badem yağı ,2 tane sarımsak bölüp koydum.Korkmayın kokmuyor.uzasın diye çam terebentin yağı(dikkat edin.yağı esansı değil .Bana esans olmadı.siz deneyin bazılarına esans iyi gelmiş bilemem )uzama gibi isteğin yoksa koyma kurutabilir.bilemem.Arada da yine bu yazdığım yağlarla ampuller kırıp yine barcelodan ekleyip bakım yapıyorum.
Canım bir çok kişi bir sürü ürün kullanıyor.ama yazmıyor.Fayda görsede görmese de.Şaşırıyorum.O kadar leke mağduru var ki anlatamam.Nedense yazılmıyor ya da üstünkörü yazılıyor...Valla benim de garibime giden bu lekeler ciller sayfasında tek aktif konu başlıgı bu başlik...koskoca türkiyede bi biz mi bundan sikayetciyiz yani...bence de senin dedigin gibi cözumü bulan kaçmış...
Farkindayiz en azindan ben farkindayim.O yuzden diyotum Allah ta senin yardimina yetissin.Sagligim oldugu surece ben de burdayim :)ALLAH izin verirse Herkesin lekesi saçı vs. geçene kadar buradayım.İnanın sizler için o kadar araştırıyorum anlatamam.Saatlerce bilgisayar da bakıyorum.Notlar alıyorum.Yeter ki faydam olsun...
Hep beraber çözelim şu ne sorunumuz var ise.Burada her türlü soruna çözüm bulalım.sadece leke değil...Canım çok ama çok sağol hep yanımda olun ALLAH ın izniyle...Farkindayiz en azindan ben farkindayim.O yuzden diyotum Allah ta senin yardimina yetissin.Sagligim oldugu surece ben de burdayim :)
Merhaba baktım ürüne o da AMWAY marka .Nedense ben bu markayı inandırıcı bulmuyorum.Çok yorum okudum bu konuda.Yine de teşekkürler...Merhaba ben size bir tane daha ürün tavsiye etsem espring su arıtma cihazi
KIZLAR EKSİK YAZMIŞIM BUNU SİLEMİYOR MUYUZ YA DA YAZDIĞIM MSJ NASIL SİLİNİYOR BİLEN VAR MIBen öncelikle şunu belirteyim.en çok kullanmayı sevdiğim ürün.gerçekten hem fiyat hem kalite hem de dediğim gibi göz altına sürüldüğü için expigment.tabii diğer ürünlerle beraber olunca.ancak bir yerde okudum acneleyseyi tüy yapıyor dendi.anlayamadım.araştırıyorum.bilgisi olan var ise haber bekliyorum.Ncare rebelle fiyat uygun olsaydı onu da devamlı kullanırdım.ama çok pahallı bana göre.onun temizleme jelini de tavsiye ederim.Çok bereketli.Rosense gül suyunu da mutlaka alın derim.yani cilt lekeleri için olmazsa olmazlar öncelikle temizleme jeli leke giderici,gülsuyu hakiki ,güneş koruma 50 faktör.Öncelikle bunları alın derim.sonra da yazdığım ürünlerden seçin.hemen hemen hepsi işe yarıyor ama süreler uzun oluyor.yani 6 kutu bu demek oluyor ki en az 4 ay uğraşıyorsunuz.şimdi merakım bakalım lekeler geri gelecek mi.en kötüsü de bu.aylarca uğraş tam geçer sonra çıkmasın bari.araştırmalarda bir de normal ampul ya da floresan ışığının bile lekeleri geri getirdiğini bu gün okudum .ve çok üzüldüm
yanıltıcı aydınlık olarak az da olsa güneş ışığı gibi etki ediyormuş.zaman gösterecek bakalım.herhalde 24 saat elimizde 50 faktör koruyucuyla dolaşacağız.Yatarken bile elimizde uyuyup gece arada uyanıp süreceğiz her halde :)
.
Altta duzenle yazan yerden duzeltebilirsin .KIZLAR EKSİK YAZMIŞIM BUNU SİLEMİYOR MUYUZ YA DA YAZDIĞIM MSJ NASIL SİLİNİYOR BİLEN VAR MI
Canım en son yazdığımı düzenlerken süre dolmuş ekleme yapamadım .yaniden yazdım da üsttekini silmek istemiştim ama olmuyorAltta duzenle yazan yerden duzeltebilirsin .
Msj silme yok .Canım en son yazdığımı düzenlerken süre dolmuş ekleme yapamadım .yaniden yazdım da üsttekini silmek istemiştim ama olmuyor