- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #2.301
Gazını alıyor musun peki canım?Aman allahım Günde 1 şişe maden suyuyla yüzümü yıkıyorum
birde pilli yüz fırçası ile yüzümü yıkıyıorum 2 günde 1 resmen evrim geçirdim...birde şöyle yagsız gğzel bir nemlendirici alcam
aklımda babenin stop akn nemlendiricisi var....değmiyin keyfime olur....ama maden suyu bir numara...nurlanıyorsunuz adeta :)
Merhaba canım hoş geldiniz.BLUEGREENBLUE bu sayfayı takip ediyorum bilinç kazandırdıgınızı düşünüyorum benimde sormak istedigim bir soru vardı benim yüzümde yaz aylarında renk farklılıgı oluşuyor hatta bu yıl lekelerim için günelte minumum kaldım(güneş koruyucuyla) ama bu yılda oluştu cözümü varmı bu işin
Hayır özellikle almıyorumGazını alıyor musun peki canım?
Merhaba canım ne kadar güzel sizin adınıza sevindimArkadaslar bende cildim icin soguk sıkım susam yagi kullanmaya basladim ve cok memnun kaldim herkese tavsiye ederim gercekten o kadar iyigeliyo ki cilde sivilce ve lekelere benim cok kuru bi cildim var ve sivilceli belimde öyle simdi hem belime hem yüzüme sürüyorum yemeklerimdede kullaniyorum cokama cok faydali bi yag cildim yumusadi temizlendi kücük kizim bile anne senin yüzün ne kadar güzel olmus dedi pahali krem ve benzeri seyler kullanmadim hic bundan sonra benim kremim susam yagi
Merhaba canım evet maden suyu kesinlikle çok güzelAman allahım Günde 1 şişe maden suyuyla yüzümü yıkıyorum
birde pilli yüz fırçası ile yüzümü yıkıyıorum 2 günde 1 resmen evrim geçirdim...birde şöyle yagsız gğzel bir nemlendirici alcam
aklımda babenin stop akn nemlendiricisi var....değmiyin keyfime olur....ama maden suyu bir numara...nurlanıyorsunuz adeta :)
Şimdilik braun kullanıyorum ...iilk yüz fırçamMerhaba canım evet maden suyu kesinlikle çok güzel
Ben de öylece maskelere katar kullanırım.
Yüz fırçanız hangisi ve başka neler yapıyorsunuz
güzellikle ilgili biraz daha bilgi alsak
Hmm,teşekkür ederim.Hayır özellikle almıyorum
Canım sanırım cildiniz yağlı .Şimdilik braun kullanıyorum ...iilk yüz fırçam
Ama gerçekten fırçayla temizlemek gibisi yok...
onun dışında aloevera jeli sürüyorum sadece duş sonraları
haftada bi oğlumun pişik kreminden :)))
Birde bir maske keşfettim çok güzel...harems collagen maskesi
aslında kil maskesi ama az collagen de içeriyor ama benim çok hoşuma gitti kendisi
sıkıntım bir yüz temizleme jeli ve nemlendiriciyi en yağsız olanı bulmak...
KArmadan yağlıya dönük pütürlüğü sivilcesi de var aradaCanım sanırım cildiniz yağlı .
Tam bilgi verirseniz iyi olur.bakalım size ne uyar :)
Sizin için biraz araştırdım canım.KArmadan yağlıya dönük pütürlüğü sivilcesi de var arada
Hiç bir nemlendiriciyle anlaşamaz :)
Evet canım yaptık ,denemeler var.
Evet canım yaptık ,denemeler var.
Sonuç bekliyorum arkadaşlarımdan.
Sonuç alınca size yazarım...