-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #2.341
Şifre sorunu yaşamış ise telafi etmek icin
Takipte kalmak lazım o zaman.kolay gelsin.Şifre sorunu yaşamış ise telafi etmek icin
Nerde tarz bir uygulama acabaBLUEGREENBLUE doktora arkadaş güneş koruyucu da kullanmıyor hocam dediğime kızdı.güneş koruyucu şart dedi.yüzmdeki benlern gitmiceğini fakat lekeerin gidceğini söyledi.yptıracağım ama sıra ona gelmedi henüz.
4-6 seans uygulanıyor.seans artıyormu bilmiyorum.benim yüzüme 4 seansın yeteceğini söyledi doktor.4 seans peşin 1200 kredi kartına 4 taksit 1290 tl dendi.taksit sayısı arttıkça fiyat ta artıyor.bana gösterdiği fotoğraflarda ve arkadaşımın yüzündekiler çil ve küçük küçük güneş lekeleriydi.benim yüzümdekiler de öyle.onlarınki geçtiyse benimki hayli hayliye geçer.çok fazla yok bende çünkü.yeri ankara kızılayda.http://www.eloslazer.com.tr/prof-dr-osman-kose.php doktor hakkında burda bilgi var ama uygulamalar hakkında bir şey bulamadım.Nerde tarz bir uygulama acaba
Lütfen bizede bilgi verin
Fiyat ne kadar kaç seans
Gelişmelerden haberdar ederseniz çok sevinirim
Tamam canım kolay gelsin.Bizi haberdar edersiniz...4-6 seans uygulanıyor.seans artıyormu bilmiyorum.benim yüzüme 4 seansın yeteceğini söyledi doktor.4 seans peşin 1200 kredi kartına 4 taksit 1290 tl dendi.taksit sayısı arttıkça fiyat ta artıyor.bana gösterdiği fotoğraflarda ve arkadaşımın yüzündekiler çil ve küçük küçük güneş lekeleriydi.benim yüzümdekiler de öyle.onlarınki geçtiyse benimki hayli hayliye geçer.çok fazla yok bende çünkü.yeri ankara kızılayda.http://www.eloslazer.com.tr/prof-dr-osman-kose.php doktor hakkında burda bilgi var ama uygulamalar hakkında bir şey bulamadım.
4-6 seans uygulanıyor.seans artıyormu bilmiyorum.benim yüzüme 4 seansın yeteceğini söyledi doktor.4 seans peşin 1200 kredi kartına 4 taksit 1290 tl dendi.taksit sayısı arttıkça fiyat ta artıyor.bana gösterdiği fotoğraflarda ve arkadaşımın yüzündekiler çil ve küçük küçük güneş lekeleriydi.benim yüzümdekiler de öyle.onlarınki geçtiyse benimki hayli hayliye geçer.çok fazla yok bende çünkü.yeri ankara kızılayda.http://www.eloslazer.com.tr/prof-dr-osman-kose.php doktor hakkında burda bilgi var ama uygulamalar hakkında bir şey bulamadım.
Evet burada kullanan bir arkadaş var.İşe yaramadı dedi.@meri58Lekeler icin cozumlerunizi bende bekliyorum lutfen. Sanirim soyucu etkisi olmayan urunlerle bu usi yapmak istiyorsunuz insallah olur. Burde face de sebiixir kremleri var bunu kullanan varmi aranizda
Tesekkur ederim ben okuyamadim yuzde 90 nasil gecirdiniz lekelerinizi link varsa atabilirmisuniz .yazmaya usenirseniz))Evet burada kullanan bir arkadaş var.İşe yaramadı dedi.@meri58
Ben de aldım hatta bitmek üzere .Lekelerimin rengini zaten açmıştım
Kalan %10 renk için deniyordum.Onu bile açmadı bilemiyorum.
İsterseniz deneyiniz .Ya da başka deneyen var ise yazsın lütfen...
Rica ederim canım.Tesekkur ederim ben okuyamadim yuzde 90 nasil gecirdiniz lekelerinizi link varsa atabilirmisuniz .yazmaya usenirseniz))
Hayatım sana taş gibisin lafı az gelir maşallah ben gördüm sağolasın evinde güzel misafir ettin bence kaya gibisin birilerinin başına düşme de hahahahaha kaya ironi tabiki anlayan anlar ama sendeki güzellik pek kimsede yok. Napalım bende elimde olan güzellikle yetiniyorum. Seviyorjm seni zaten kalbin o kadar güzel ki o kadar düşünceli hassas zarifsin. Seni seviyorum arkadaşım. Güzellikler hep seni bulsun senin gibiCanım benim sevildiğimi unutmam
Bu arada bu gün bana Taş Gibisiniz demeniz çok hoşuma gitti.
Buradan da teşekkür ederim.
Bana böyle denince mütevazi olurdum. Artık olmuyorum
ve evet Taşşşşşşşşşşşş Gibiyim diyorum
ÇOK AMA ÇOK ŞÜKÜR RABBİM E VERDİĞİ HER ŞEY İÇİN
Canım benim .Hayatım sana taş gibisin lafı az gelir maşallah ben gördüm sağolasın evinde güzel misafir ettin bence kaya gibisin birilerinin başına düşme de hahahahaha kaya ironi tabiki anlayan anlar ama sendeki güzellik pek kimsede yok. Napalım bende elimde olan güzellikle yetiniyorum. Seviyorjm seni zaten kalbin o kadar güzel ki o kadar düşünceli hassas zarifsin. Seni seviyorum arkadaşım. Güzellikler hep seni bulsun senin gibi
Geçmiş olsun canım.İyi olmuş dr.danışmak.Herkese selam
Ben bu gün doktora gittim
Lekelerim için
Memnun kaldığım pek söylenemez
Oncelikle leke derinliğini ben sordum ve orta derinlikte dedi
Yardımcı doçentti ama aydınlatıcı bilgi ben sordukca verdi
Tedavi olarak cildin soyulmasi şart dedi hersekilde krem yada kimyasal peeling ve lazerle soyma tedavi seçenekleri
Ha seans sonucunda olursa yüzde 30 gibi bi iyesme olabilecekler arasında
Ben lazer yada kimyasal peeling yaptırmaya sıcak bakmadığımi söyledim
Sonuç olarak karışım bi krem reçetesiyle umutsuz ve mutsuz bisekilde ayrıldım
Birde mcg melanogen diye bir leke kremi daha önerdi
Fakat hakkında kullanıcı yorumu bulamadim