- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #2.261
Tamam işte süslü tüllüAma bendeki normal kış şemsiyesi. çok süslü tüllü falan
olsun kim ne diyebilir sen cevap vermek istedikten sonra, hem konu sahibisin canım
bende burda tepinip duruyorum biri gelir de beni görür mü diye. Yine senden fayda varmış
Merhaba canım geçmiş olsun.Benim aklıma getirdiniz unutmuştum.Merhaba, kalıcı kaş kontürümden memnun değilim, benim gibi memnun olmayan ve kendi imkanlarıyla açanlar var mı ?
Merhaba canım geçmiş olsun.Benim aklıma getirdiniz unutmuştum.
Alt satıra açıklamalı yazayım yıllar önce bana olanları...
Eğer kıl tekniği yaptırdıysanız zaten bir süre sonra açılır.
Resim var ise özelden atar mısınız.
Bu arada profil resminize bayıldım çok severdim Alf
Canım benim Bakırköy de tanıdığım bir yer var oraya soracağım. bakalım neler yapılabilir ya da ne kullanalım.Bilgi alıp size iletirimGünaydınnn. Altı ay oldu açılmadı zaten yer yer dökülme de var. Atıyorum foto size. Çok teşekkürler.
Ben yaklaşık 20 sene evvel böyle denemek için kalıcı kaş yaptırmıştım.
Olmayan kısmı açık renkle düzeltmeye çalışmışlardı ama tam olmamıştı.
Öyle kalıcı yapmışlar ki 15 sene kaldı yani.sonra kurtuldum silindi.Çok ş
Canım benim Bakırköy de tanıdığım bir yer var oraya soracağım. bakalım neler yapılabilir ya da ne kullanalım.Bilgi alıp size iletirim
Canım sizin burada yazınız vardı ve size alıntı yapıp yazmıştım .hatırladınız mı.Merhabalar
Cilt bakiminiz icin rutin yaptiklariniz nelerdir?
Birde benim gözeneklerim asiri büyümeye ve acilmaya basladi buna karsi ne yapabilirim?
@adventurerpassenger @rosense06 nerelerdesiniz neler yaptınız .var mı gelişmeler ...
Canım benim hep diyorum ara verin yazın dinlendiriniz.Cnm bisey yapmadım..ara vericem bi süre...cildime sürdügüm şeyler gözeneklerimin açılmasına tüm yüzümün koyulaşmasına sebebiyet verdi...bazı yerlerde kılcal damarlar mevcut..ekime kadar dinlendiricem...ayrıca buraya da yaziyorum D Dgr nickli şahısın diger başlıklar altında yapmış oldugu ürününü pazarlama olayına kanmayın...pazarlamaya çalıştıgı ürün feique isimli krem civalı...daha once kendisini bilgilendirdigim halde millete özelden kremi övmeye devam ediyo...kullanmıs da gecmiş de zart zurt...geçmiş olsa bile civalı oldugu icin gecti...ille de civalı urun kullanicaksiniz 3 tl ye arap kızı kremini kullanın ...burdaki kan emicilere para kaptırmayın arkadaşlar...
Canım bakınız gerçekten de her şey herkese uymuyor.önce siz neler yaptınız oldu ya da olmadı.yazın.bakalım ve cildiniz tanıyalım.Daha detaylı cilt yapınızı yazar mısınız.
Özele de resim atarsanız daha iyi olur.önerileri sonra yaparız.
Cildimiz çok değerli yanlış bir şey ömürlük hatalara yol açar. çok rica edeceğim dr. a lütfen gidiniz.Sonra Cildinize ne uyar bulalım.Merak etmeyiniz herkese uyan bir şey var :)
Canım benim hep diyorum ara verin yazın dinlendiriniz.
Kışın sıkı programla daha iyi oluyor.
Şimdi sizde sadece cildinizi kalınlaştırmaya bakınız.
Maalesef şu bir gerçek cilde bazı işlemler yapıldıktan
bir süre sonra gözeneğe sebep oluyor.
Ama geçecek merak etmeyiniz.Bir yolunu bulacağız kızlar.
Krem ile ilgili uyarıya gelince
İnanın ne derseniz diyin insanlar kandırılmaya çok meraklı.
Sizin yazılarınıza baktım çabanızı da gördüm .Herkes adına teşekkürler.
Ben onu da kullandım ama hiç ama hiç fayda etmedi.
Sırf denemek için kullanmak istemiştim.
İlk sayfada o da var.
Benim zaten şunu kesin alın dediğim bir krem olmadı gerçekten de .
Bu da ilk sayfada var.Ben gece demeden gündüz demeden araştırdım
ama insanlar okumayı sevmiyor,hatta okusa da anlamıyor.
Anlasa da dinlemiyor.Bu gerçek.
Ben bana yararı olan kremlerin faydasını 2 şeye bağlıyorum.
Biri ben yüzüme hiç işlem yaptırmadım ,kremle başladım.
İkincisi ise kendi icadım maskeleri yapıp krem üstüne sürdüm diye de yazmıştım.
Takip edenler bilir.
Siz de arada yazın bizi merak ettirmeyin canım