- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #2.321
Face mi bende takip etmek isterimBana özelden çok soran var.
Hem face hem burada.Bu sene ne yapacağız leke için deniyor.
Şöyle kendinize leke açma zamanı(15 ekim gibi) gelince
benim maskelerden uyan seçeceksiniz .
ya da kendinize ne uyarsa onu bulup seçeceksiniz.
ve her hangi bir açıcı özellikli kremle yola başlayacaksınız.
Kendiniz seçin ben karışmıyorum .Sadece krem seçenekleri sunacağım sizlere.
Öncelikle dermatolog arkadaşımın önerdiği Bioderma set
(özellikle set halinde alınmalı hem gece hem gündüz)
Sonra soskin set çok övülüyor .
Ayrıca Geçenlerde burada KK da biri bir şeyler paylaşmış araştırdım.
Dün tlfla konuştum.Ürün leke vs çok iyi dendi.
Ben de garanti istedim.çünkü ürün pahallı ama 5 ay gidiyormuş.
Neyse kısaca şöyle dendi.
Sadece leke değil başka cilt tedavilerine de iyi geliyormuş.
Kullandığınız sürece kapatıcı kullanmayacaksınız cilt makyajı yapmayacaksınız.
Eğer ürün alınırsa ve her gün kullanıp bu 5 ya da 6 ay ne kadar sürer
bilinmez o sürede HER GÜN resim atılırsa firmaya ve asla da iyi gelmezse
para iadesi var dendi.Sizlerde bir araştırınız bakalım.
ozonlabs serum diye bir ürün.Yurt dışında daha ucuz.
Ben burada ve yurt dışı bloğumda araştırıyorum haber alınca yazacağım.
Üstteki ürünlerden hiç kullanmadım bilemiyorum.sizler bakınız araştırınız
ve başka var ise onu da haber veriniz bakalım.Listeye ekleriz .Şifa olsun...
tamam canım face adresi özelden yazarımFace mi bende takip etmek isterim
@karbeyaz canım bu günkü teşekkür size
İnanılmaz bilgilisiniz ve bunları paylaşmayı çok seviyorsunuz.
Faydalı olanları öneriyorsunuz.Uzun zamandır face arkadaşıyız.
Çok ama çok güzel bilgi paylaşımları yapıyoruz
Kendisi gerçekten çok güzel , hemde çok bilgili
Şimdiden çok sevdiğim arkadaşlarım arasına girdi bile
Canım benim sevildiğimi unutmamGüzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim herzaman seviliyorsunuz unutma
İyiki birbirimize denk geldik kk sayedetabiki faydalı deneyimlerimi paylaşmadan olmaz benim görevim güzelliğinize yardımcı olmaktı, inşallah tüm güzellikler hepimizin olsun
Teşekkürler canım araştıralım bakalım.bugün bi prof dr. la görüşmeye gittim.daha önce de bahsetmiştim çalıştığım kurumda bi arkadaşım geçen kış gitmişti bu doktora.SRA TEDAVİSİ ile çil ve leke tedavisi yapıyor.arkadaşımın önceki ve sonraki fotoğraflarını orda da gösterdi bana.arkadaşımın halini kendi de göstermişti.gerçekten çok süper olmuş.4 seans 15 günde bir gidiliyor.herhangi bir soyma,yakma kabuk bağlama gbi bir yöntem değilmiş.ben netten araştırayım dedim ama SRA tedavisiyle ilgili herhangi bir bilgiye ulaşamadım.bilgisi olan bize de yazarsa çok memnun oluruz.fiyatlar da peeşin 1200 taksitli 1300 tl
doktor bana güneş koruyucu kullanmak şart dedi.arkadaşın yaptıralı 1 yıl olmuş güneş koruyucu falan da kullanmıyorum bana kullan dedi demişti.yüzü aynı duruyor.çil falan yok.Teşekkürler canım araştıralım bakalım.
Evet güzel olmuştur ancak acaba üzerinden zaman geçince ne olur.
Ne kadar olmuş yaptıralı arkadaşınız.
Siz yapan dr.la görüştüm yazmışsınız.
Adını da özelden ya da burada yazarsanız daha iyi olur...
Ne kadar güzel,hele koruyucu kullanmaması da daha güzel ve o kadarda ilginç :)doktor bana güneş koruyucu kullanmak şart dedi.arkadaşın yaptıralı 1 yıl olmuş güneş koruyucu falan da kullanmıyorum bana kullan dedi demişti.yüzü aynı duruyor.çil falan yok.
Canım geçmiş olsun sizin adınıza sevindim ama dediğim gibibayanlar sivilce lekelerim ve burun üstünde çillenmelerim olmuştu . op.dr. Cem Payaslı nın kliniğine gittim orda op.dr.Ebru Yörük ile tanıştım medikal ve cilt tedavileriyle ilgileniyor Q-switch laser tedavisi ile lekelerimi sildi kesinlikle tavsiye ediyorum hem de bu mucize için çokta uygun fiyatı var
bayanlar sivilce lekelerim ve burun üstünde çillenmelerim olmuştu . op.dr. Cem Payaslı nın kliniğine gittim orda op.dr.Ebru Yörük ile tanıştım medikal ve cilt tedavileriyle ilgileniyor Q-switch laser tedavisi ile lekelerimi sildi kesinlikle tavsiye ediyorum hem de bu mucize için çokta uygun fiyatı var
Çok teşekkürler @Kazenaydogdu_24 olarak gittin burun yaptırdın, gyayan olarak ta sivilce çözümü mü ?
teknik bir sorun mu yaşıyorsunuz 2 üyeliğiniz var ?