- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #2.281
Canım evet unutulmuşCevap yazmayi unutmusum galiba.
Simfiye kadar cok fazla birsey yapmadim cildime yorarim diye. Bir sene önce dogum kontrol hapi kullandigim yüzümdeki sivilce ve akne yoktu. Ancak biraktigim anda yanaklarimda alnimda ve cenemde sivilceler cikiyor. Sönüyor ve lekesi kaliyor. Tamamen kaybolmuyor maalesef. Cildime nemlendirici krem sürerim. Sabahlari sadece yada günes kremi. Bazi günler sürmem cildim dinlensin diye. Banyodan banyoya yüzüme peeling yapiyorum. Arada nadir olmak kaydiyla maske. Föndöten hic kullanmadim. Yasim 30. Cildim kuru ama yagli özellikle t bölgesi.kaz ayaklarim belirgenlesmeyr basladi. Öyle yani. :)
Geçmiş olsun canım.Sıkıntıdan ya da sıcaktan vs.olmuştur.Yüzümde sivilce problemi yaşamıyordum, kızarıklık,leke ve siyah nokta burnumda mevcuttu. Ama ne olduysa alnımda bikaç yerde pütür pütür minik sivilcemsi şeyler çıktı. Yanaklarım da öyle sivilce gibi minik ama siyah nokta gibi de.
Doktora gittim Benzamycn adında krem verdi umarım işe yarar
çok teşekkür ederim,inşallah kısa zamanda geçer :)Geçmiş olsun canım.Sıkıntıdan ya da sıcaktan vs.olmuştur.
Önemli değil.Zaten cildiniz çok güzel özelden de görmüştüm.
Düzenli dikkatli kullanınız.Çok kısa sürede geçer merak etmeyiniz
Yemenize ve içmenize de dikkat ederseniz eğer daha da çabuk geçer canım ...çok teşekkür ederim,inşallah kısa zamanda geçer :)
Bu ara kendimi hiç frenleyemiyorum, kola,cips,çikolata :/ bunlardan da olur değil miYemenize ve içmenize de dikkat ederseniz eğer daha da çabuk geçer canım ...
Zaten tahmin ettim de ondan yazdım .Evet kesinlikle onların etkisi var...Bu ara kendimi hiç frenleyemiyorum, kola,cips,çikolata :/ bunlardan da olur değil mi