Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kızlar burada ilk yılımı doldurdum :KK73:Ve içimden geldi,
Ben buradan biri bu sayfada diğerleri buraya yazmayan
3 kişiye kargo parası bana dahil olmak üzere,
Dermacol testerlerden 4 renk ve bir de missha bb krem tester yolladım.
Yurt dışı sayfamdan da 3 kişiye çeşitli ürünler yolladım:-)
Buradan yolladığım kişilerden 2 si beğenmedi.
Zaten biri yukarıda yazdı.Okursunuz.
Sadece bir arkadaşımız beğendi
210 numara olanı onun lekesi kapanmış.Beyaz tenliydi.
Güle güle kullansınlar.:KK19:

Kızlar daha önce de yazdım olumlama yapıyorum diye .
2 senedir yapmaya çalışıyorum .
Ancak bu konuda burada bir sayfa var.
Çok güzel şeyler paylaşılıyor isteyen takip edebilir.
Sayfa sahibi @pofu arkadaşımıza da teşekkürler.Çok emek harcıyor...

RABBİM bizi denermiş.
Kiminin karşısına çıkan insanlarla
Kimini başına gelen olaylarla vs vs.
Hayat çok kısa arkadaşlar .
Beğenmeyen beğenmesin
Varsın arkadan konuşsunlar varsın kötülüğe devam etsinler.
ALLAH onları da yola getirsin.
İyilik yapmak ta nasip işi herkese kısmet olmaz.
Mümkün olduğunca iyi insan olup iyi hatırlanalım.
Benim bütün uğraşım bu işte.
Başarabilirsem ne mutlu bana..

Cevap yazmayi unutmusum galiba.
Simfiye kadar cok fazla birsey yapmadim cildime yorarim diye. Bir sene önce dogum kontrol hapi kullandigim yüzümdeki sivilce ve akne yoktu. Ancak biraktigim anda yanaklarimda alnimda ve cenemde sivilceler cikiyor. Sönüyor ve lekesi kaliyor. Tamamen kaybolmuyor maalesef. Cildime nemlendirici krem sürerim. Sabahlari sadece yada günes kremi. Bazi günler sürmem cildim dinlensin diye. Banyodan banyoya yüzüme peeling yapiyorum. Arada nadir olmak kaydiyla maske. Föndöten hic kullanmadim. Yasim 30. Cildim kuru ama yagli özellikle t bölgesi.kaz ayaklarim belirgenlesmeyr basladi. Öyle yani. :)
Canım evet unutulmuş:eek:
Bazı şeyleri buraya bazılarını özelden size yazacağım.okursunuz.Cildi yormamak evet ama hiç bir şey yapmamak ta iyi değil.Cildinize göre temizleyici bir ürün bulalım.
Doa da bu gibi ürünler var.Hatta şu an indirimde.Öncelikle oraya bakınız derim.
Kaz ayakları vs için tam çok iyi bir ürün bilemiyorum.Çok var.
Kullanmadım ben de bakınıyorum.Kendi yaptığım şeyleri sürüp duruyorum.:KK45:

Yüzümde sivilce problemi yaşamıyordum, kızarıklık,leke ve siyah nokta burnumda mevcuttu. Ama ne olduysa alnımda bikaç yerde pütür pütür minik sivilcemsi şeyler çıktı. Yanaklarım da öyle sivilce gibi minik ama siyah nokta gibi de.

Doktora gittim Benzamycn adında krem verdi umarım işe yarar

Yüzümde sivilce problemi yaşamıyordum, kızarıklık,leke ve siyah nokta burnumda mevcuttu. Ama ne olduysa alnımda bikaç yerde pütür pütür minik sivilcemsi şeyler çıktı. Yanaklarım da öyle sivilce gibi minik ama siyah nokta gibi de.

Doktora gittim Benzamycn adında krem verdi umarım işe yarar
Geçmiş olsun canım.Sıkıntıdan ya da sıcaktan vs.olmuştur.
Önemli değil.Zaten cildiniz çok güzel özelden de görmüştüm.
Düzenli dikkatli kullanınız.Çok kısa sürede geçer merak etmeyiniz:KK39:

BLUEGREENBLUE bu sayfayı takip ediyorum bilinç kazandırdıgınızı düşünüyorum benimde sormak istedigim bir soru vardı benim yüzümde yaz aylarında renk farklılıgı oluşuyor hatta bu yıl lekelerim için günelte minumum kaldım(güneş koruyucuyla) ama bu yılda oluştu cözümü varmı bu işin

Arkadaslar bende cildim icin soguk sıkım susam yagi kullanmaya basladim ve cok memnun kaldim herkese tavsiye ederim gercekten o kadar iyigeliyo ki cilde sivilce ve lekelere benim cok kuru bi cildim var ve sivilceli belimde öyle simdi hem belime hem yüzüme sürüyorum yemeklerimdede kullaniyorum cokama cok faydali bi yag cildim yumusadi temizlendi kücük kizim bile anne senin yüzün ne kadar güzel olmus dedi pahali krem ve benzeri seyler kullanmadim hic bundan sonra benim kremim susam yagi

X