Merhaba ben burda yeniyim kapalı sivilcemi sıktım leke oldu yara gibi dermatolağa gittim geçer dedi cildi soyucu bir krem verdi rengi baya açıldı ama tamamen geçmedi yazın rengi koyulaştı dün lekelere elma sirmesinin iyi geldiğini duyunca lekeme sürdüm lekem kıpkırmızı oldu geçmemesinden çoook korkuyorum :18: kızarıklığın geçmesi için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Çoook teşekkürederim yara gibi oldu benim inşallah geçirir kantaron yağı aldım onu sürüyorum eğer geçirmeSe sizin önerdiğinizi alacağım
arkadaşım cok üzgün sün seni anlıyorum benimde durumum aynıydı arkdaşım bi maske önerene kadar arkadaşımda sivilçe ve cilt lekeleri vardı güneşte leke ler ddahil inaki bunula geçdi ben inanmazdım kullandım bende sinirimi bozan sivilçe leke akne izler güneş lekeleri hepsi geçti bunula ilgli konu bile açtım herkez duysun sağlık bakanlığı onaylı ve kimyasal hiçbirşey yok içinde saf kil ama bi mucize diyolar bunu ben bulduğım um için şaslıyımsirkeye büyük ümit bağladım şuan berbat şekilde yanık lekemin üstü burnumun sol tarafında leke diğerlerine pamuğu sürüp geçiyorum üç yerd e takıntılı olduğum lekeler var bunlar derin lekelr sanki bi tanesi daha da kötü olmuş gibi duruyo ama pes etmicem Allahın izniylee mücadele etcem... evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum ama malesef güneş kremi de kullanamıyorumgelişmeleri yazcam arkadaşlar lütfen sizde yazın