Lekeler, Çiller Cilt (gunes lekeleri) nasıl geçer? ben denedim kesinlikle ise yariyor

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Selam herkese ben daha dun uye oldum sorunum gunes lekeleri :KK43: arkadasim burada bir yazi okudugunu soyledi bende kendim okumak istedim ama bulamadim yaziyi yinede soyledigi oneriyi denedim ve ilk gunde kesinlikle ise yaradi :)))

Orta boy sogani rendeleyin suzgecten suzun bir sogandan yaklasik 3 yada 4 yemek kasigi su cikiyor bunu bir kaseye alin icine yarim cay bardagi kadar elma sirkesi koyun yuz temizleme pamugunu islatin sulu kalmasin fakat, sirkeli suya batirin 5 dakika kadar yuzunuze yedirin yarim saat yuzunuzde bekletin sonra soguk su ile yikayin sabah aynaya baktiginizda inanamiycaksiniz :)

Sadece sirkede surebilirsiniz ama sirkeyi her gun surmeniz gerekiyor yuzde once kizariklik oluyor korkmayin kizaran bolgeler temizleniyor ama soganli olani tavsiye ederim .

cildinizin hassasiyetine gore bunu iki gunde bir yada haftada uc defa yapabilirsiniz...

ben denedim kesinlikle ise yariyor tabi bu lekelerin derinligine gore degisiyor :)
ayni konu varsa kusuruma bakmayin konumu silebilirsiniz denedigim icin paylasmak istedim tesekkurler ......

Ben size nasıl dua etsem bilmiyorum..normalde bu tarz bitkisel şeylere inanmazdim. Geçen yıl alnında misket kadar oluşan güneş lekem için leke açıcı krem kullanmistim meşhur bir markanin. Biraz açıldı. Ama mayis ayı ile birlikte yeniden geldi.sizin formulunuzu sadece 5 kez demedim ve parça parça oldu lekem.aralari beyazladi. Şu an bu kadar açıldiysa eylulden sonra düşünemiyorum. Artık lazer mi yaptirsam derken ve mutsuzken yüzümü guldurdunuz Teşekkürler.

Ben size nasıl dua etsem bilmiyorum..normalde bu tarz bitkisel şeylere inanmazdim. Geçen yıl alnında misket kadar oluşan güneş lekem için leke açıcı krem kullanmistim meşhur bir markanin. Biraz açıldı. Ama mayis ayı ile birlikte yeniden geldi.sizin formulunuzu sadece 5 kez demedim ve parça parça oldu lekem.aralari beyazladi. Şu an bu kadar açıldiysa eylulden sonra düşünemiyorum. Artık lazer mi yaptirsam derken ve mutsuzken yüzümü guldurdunuz Teşekkürler.

Her gün mü yaptınız? Yada haftada kaç gün yaptınız? Sizin adınıza sevindim.

Aslında her gün yapsanız da cilde zarar vermiyor.cok bastırarak yaparsanız kızarıyor sadece.ama güneşli günlerde sakınmak gerek bu tarz şeylerden ki SPF lerde fayda etmiyor korumaya. Ben su sıralar güneş olmadığı için haftada 2 ya da 3 kez yaptım. Her gun yapmak icin kasim ayini bekliyorum ya da 2 3 gun evde kalırsam yaz aylarında da öyle yaparım. Bu arada tarifin içine ekstradan bi miktar limon da sıktım.internette limon ciltte hassasiyet oluşturuyor diye okuduğumdan güneşli günlerde yapmıyorum. Olağanüstü bi açılma yok ama parçalanması aralarin beyazlamasi bi mucize.

Aslında her gün yapsanız da cilde zarar vermiyor.cok bastırarak yaparsanız kızarıyor sadece.ama güneşli günlerde sakınmak gerek bu tarz şeylerden ki SPF lerde fayda etmiyor korumaya. Ben su sıralar güneş olmadığı için haftada 2 ya da 3 kez yaptım. Her gun yapmak icin kasim ayini bekliyorum ya da 2 3 gun evde kalırsam yaz aylarında da öyle yaparım. Bu arada tarifin içine ekstradan bi miktar limon da sıktım.internette limon ciltte hassasiyet oluşturuyor diye okuduğumdan güneşli günlerde yapmıyorum. Olağanüstü bi açılma yok ama parçalanması aralarin beyazlamasi bi mucize.

Cevap için çok teşekkür ederim. İnşallah açılmalar aynı şekilde devam eder.

sanki bunlar medikal kremler kadar işe yaramıcakmış gibi hissediorm :KK43:

Ben hiç inanmazdim böyle şeylere ki ilk denemem de faydasını gormeseydim aman der bırakır 2.yi yapmazdım. Clinique leke açıcı krem kullandım 2 şişe. Biraz düzeldi ama bu formulun 5 kullanimda yaptığını yapamadı. Eşimle oturup hangi kısımlar açılmış ona bakıyoruz. O bile görüyor dışarıdan beyazlayan kısımları. Ev yapımı bir formül bir de. Bi zararı olacağını sanmıyorum abartilmadigi sürece. Siteye sirf birileri de faydalansin bu formulden diye yazıyorum daha once hic yazmamistim çünkü insanın canını nasıl sıktıgini çok iyi biliyorum bu durumun.

Ben hiç inanmazdim böyle şeylere ki ilk denemem de faydasını gormeseydim aman der bırakır 2.yi yapmazdım. Clinique leke açıcı krem kullandım 2 şişe. Biraz düzeldi ama bu formulun 5 kullanimda yaptığını yapamadı. Eşimle oturup hangi kısımlar açılmış ona bakıyoruz. O bile görüyor dışarıdan beyazlayan kısımları. Ev yapımı bir formül bir de. Bi zararı olacağını sanmıyorum abartilmadigi sürece. Siteye sirf birileri de faydalansin bu formulden diye yazıyorum daha once hic yazmamistim çünkü insanın canını nasıl sıktıgini çok iyi biliyorum bu durumun.

Ohaaa o derece işe yaradı diosun vay be ozaman bende deneyeyim hani cidden oyle kremler bile bi yerden sonra fos hic bi ise yaramio sağol formulun icin canimcm :)

Ben de 3 gün yapmistim bunu ama malesef geçici oldu :KK43: yapmadigim gün baktim lekeler yerli yerinde duruyor acaba çok uzun süre mi yapmak mi gerekiyor?

Ben de 3 gün yapmistim bunu ama malesef geçici oldu :KK43: yapmadigim gün baktim lekeler yerli yerinde duruyor acaba çok uzun süre mi yapmak mi gerekiyor?

Benimkiler açıldı sanırım cilde göre değişiyor.ama bu sıralar güneş çıktığı için yapmıyorum ve güneşe çıkmıyorum olabildigince. Güneşten sakının. Sadece sirke bile acıyor. Yani şimdi olmasada kasimdan sonra istikrarli şekilde yapın faydasını göreceksiniz.

Benimkiler açıldı sanırım cilde göre değişiyor.ama bu sıralar güneş çıktığı için yapmıyorum ve güneşe çıkmıyorum olabildigince. Güneşten sakının. Sadece sirke bile acıyor. Yani şimdi olmasada kasimdan sonra istikrarli şekilde yapın faydasını göreceksiniz.

Peki benlerin de rengini açıyor mu bi fikriniz var mi ?

Elma sirkesi diyordu tarif. ..

elma sirkesi olmalı evet doğru ama o da organik olmalı ,marketlerden alınanlarda sitrikasit var..organic elma sirkesi kullanılmazsa ciltte kızarıklık olduğu gibi etkisi de olmazmış zaten.dolayısyla doğal elma sirkesi edineceğim:KK23:

Denylim bajalim olacakmi sirke limon karisimi yaptim tonik gibi kullandim faydasini görmedim soganli nasil olcak bakalim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X