cnm sana mesajla adresi atıcam ama nerden atıcamı bulamadımtuanabeee lütfeennn söylee bana nedir o kullandığınız şeyyy... ayrıca açtığın konuyu nasıl görüntüleyebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm sana mesajla adresi atıcam ama nerden atıcamı bulamadımtuanabeee lütfeennn söylee bana nedir o kullandığınız şeyyy... ayrıca açtığın konuyu nasıl görüntüleyebilirim
canım sen sipariş ettinmi umarım sana da cok faydalı gelir sorunlar giderBugün bende başladım.Brun kenarımda expigmentten dolayı yanık ve bıyık üstünde de sirden dolayı leke var.Geçen sene doktorun verdiği cilt ürünleri hafifledi.Yazın güneş kremine rağmen karardı.Sirkel yesil çay deniyordum.Şimdi çoğu kişi memnun diye bu tarife geçtim.Bugün ilk günüm.Ciltte hafif yanma oldu.Çok yanan ciltler kuru ciltmiydi acaba?Tuanabenin söylediği kili de denemek istiyorum.Bakalım şifa hangisinden olacak?
canımm bende yeni üyeyim bilmiyorum malesef açtığın konu görüntülemeyi de bilmiyorumcanım sen sipariş ettinmi umarım sana da cok faydalı gelir sorunlar gider
canım gelişmeleri yaz olur mu ? expigment cildimi mahvetti zTEN A umarım silke hayallerimi yıkmazBugün bende başladım.Brun kenarımda expigmentten dolayı yanık ve bıyık üstünde de sirden dolayı leke var.Geçen sene doktorun verdiği cilt ürünleri hafifledi.Yazın güneş kremine rağmen karardı.Sirkel yesil çay deniyordum.Şimdi çoğu kişi memnun diye bu tarife geçtim.Bugün ilk günüm.Ciltte hafif yanma oldu.Çok yanan ciltler kuru ciltmiydi acaba?Tuanabenin söylediği kili de denemek istiyorum.Bakalım şifa hangisinden olacak?
Daha sipariş vermedim.Aldığım zaman bilgi veririm.Teşekkürler.canım sen sipariş ettinmi umarım sana da cok faydalı gelir sorunlar gider
canım gelişmeleri yaz olur mu ? expigment cildimi mahvetti zTEN A umarım silke hayallerimi yıkmaz
sana mesj atttım kaplıca kili diye başlık ordan bulursuncnm sana mesajla adresi atıcam ama nerden atıcamı bulamadım
neyse ben linki atabildim şükür isminini sormuştun arındırıcı yüz terapisi canım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kaplıca-kili.742595/#post-36690608 link bu cnm benim konumsana mesj atttım kaplıca kili diye başlık ordan bulursun
Eki Görüntüle 1230953 Eki Görüntüle 1230954 ben burdan sipariş ettim tatlım umarım kızlar bana dua edersiniz cünki burda söylemediyim cok ki,şiler oldu sadece benim yüzüm cici olucak