Lekeler, Çiller Cilt (gunes lekeleri) nasıl geçer? ben denedim kesinlikle ise yariyor

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bugün bende başladım.Brun kenarımda expigmentten dolayı yanık ve bıyık üstünde de sirden dolayı leke var.Geçen sene doktorun verdiği cilt ürünleri hafifledi.Yazın güneş kremine rağmen karardı.Sirkel yesil çay deniyordum.Şimdi çoğu kişi memnun diye bu tarife geçtim.Bugün ilk günüm.Ciltte hafif yanma oldu.Çok yanan ciltler kuru ciltmiydi acaba?Tuanabenin söylediği kili de denemek istiyorum.Bakalım şifa hangisinden olacak?
canım sen sipariş ettinmi umarım sana da cok faydalı gelir sorunlar gider

Bugün bende başladım.Brun kenarımda expigmentten dolayı yanık ve bıyık üstünde de sirden dolayı leke var.Geçen sene doktorun verdiği cilt ürünleri hafifledi.Yazın güneş kremine rağmen karardı.Sirkel yesil çay deniyordum.Şimdi çoğu kişi memnun diye bu tarife geçtim.Bugün ilk günüm.Ciltte hafif yanma oldu.Çok yanan ciltler kuru ciltmiydi acaba?Tuanabenin söylediği kili de denemek istiyorum.Bakalım şifa hangisinden olacak?
canım gelişmeleri yaz olur mu ? expigment cildimi mahvetti zTEN A:KK43: umarım silke hayallerimi yıkmaz :KK43:

canım sen sipariş ettinmi umarım sana da cok faydalı gelir sorunlar gider
Daha sipariş vermedim.Aldığım zaman bilgi veririm.Teşekkürler.

canım gelişmeleri yaz olur mu ? expigment cildimi mahvetti zTEN A:KK43: umarım silke hayallerimi yıkmaz :KK43:

Yaşayıp göreceğiz.Yazarım çok yanma yaptıysa her gün yapma birgün ara ver istersn.

canm ben 6 saat önce yapmıştım maskemi yüzüm oldu kaymak misafir geldi işte teyzem fondetenmi var dedi yoo doğal dedim yani pürüssüz gösteriyo banamı öle geldi bilmem ama arkadaşımda çok memnun ondanda isteyen ler var adresi sipariş için

canım bu ürün mü :))

Eklentiler

• yeni-arindirici-yuz-terapisi-big.png
    yeni-arindirici-yuz-terapisi-big.png
    221,4 KB · Görüntüleme: 849
Adsız.png gozluklukzavatarlar22.jpg :KK47:ben burdan sipariş ettim tatlım umarım kızlar bana dua edersiniz cünki burda söylemediyim cok ki,şiler oldu sadece benim yüzüm cici olucak

desene dua mı actez bedduamı :) ama valla bana iyi geldi kızlar uamrım sizede gelir yan etkisi yok muş yani kimyasal deilmiş uamrım yanlış bişi olmaz kızlar ama cildinize iyi gelçeni düşünüyorum cünki alamdan cok arştırma yapmıştım sağlık baknlığı onayı var

X