Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Safistd böyle bir şey buldum sizin için,bir göz atın bence :)
Ay ne demek ne demek sonuçlarınızı bekliyorum, ben birkaç şey daha bakacağım sizi bilgilendiririm inşallahYa cok tesekkur ederım zahmet etmıssın mutlaka denıycem bu aksam :) ssganda nasıl bı nımetmıs her derde devaa masallah :) sonucunu da yazarım sana bakalım ıse yarayacak mı
Ay ne demek ne demek sonuçlarınızı bekliyorum, ben birkaç şey daha bakacağım sizi bilgilendiririm inşallah
Link paylaşabiliyor muyuz acaba forumda?Ay cok cok tesekkur ederım
Link paylaşabiliyor muyuz acaba forumda?
Merhaba, sonuçlar Nasıl acaba :)Ya cok tesekkur ederım zahmet etmıssın mutlaka denıycem bu aksam :) ssganda nasıl bı nımetmıs her derde devaa masallah :) sonucunu da yazarım sana bakalım ıse yarayacak mı
Mrb ben yeni basladim surdum bir saat bekletim ve sonra nemlendirici yerine pirinc kepek yagini surdum yatim ama siz burda demisinizki bisey surmeyin surmesek dahami etkili olucak teşYatmadan once yapıyorum yada aksam sabahda gunduz koruyucu suruyorum , dedıgınız gıbı gece cılt yenılıyor sabaha kadar sadece bu karısımın etkısı olsun yuzume gece baska bırsey krem felan surmuyorum bu yuzden .
Merhabalar.bu karışımı uygulamaya devam ettiniz mi?ne sonuç aldınız?Karışımı buz kalıplarına döküp dondurdum 2 gecedir yüzüme sürüyorum bir kalıp eriyene kadar. işkembe çorbası gibi kokuyorum annem benden kaçıyor fellik fellik. İnşallah bu eziyete değerde işe yarar
Merhaba .bu karışımdan fayda gördunuz mu?Bugün bende başladım.Brun kenarımda expigmentten dolayı yanık ve bıyık üstünde de sirden dolayı leke var.Geçen sene doktorun verdiği cilt ürünleri hafifledi.Yazın güneş kremine rağmen karardı.Sirkel yesil çay deniyordum.Şimdi çoğu kişi memnun diye bu tarife geçtim.Bugün ilk günüm.Ciltte hafif yanma oldu.Çok yanan ciltler kuru ciltmiydi acaba?Tuanabenin söylediği kili de denemek istiyorum.Bakalım şifa hangisinden olacak?
Uyguladınız mı bu karışımı?Ya cok tesekkur ederım zahmet etmıssın mutlaka denıycem bu aksam :) ssganda nasıl bı nımetmıs her derde devaa masallah :) sonucunu da yazarım sana bakalım ıse yarayacak mı