Lekeler, Çiller Cilt (gunes lekeleri) nasıl geçer? ben denedim kesinlikle ise yariyor

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ya cok tesekkur ederım :KK36: zahmet etmıssın mutlaka denıycem bu aksam :) ssganda nasıl bı nımetmıs her derde devaa masallah :dua: :) sonucunu da yazarım sana bakalım ıse yarayacak mı
Ay ne demek ne demek :KK15: sonuçlarınızı bekliyorum, ben birkaç şey daha bakacağım sizi bilgilendiririm inşallah :KK45:

Ben bacaklarımda çıkan ağda sonrası güneş lekeleri için denedim 2 gündür bir açılma görmedim daha devam edeceğim, bu arada karışımı dolapta saklayıp ertesi gün kullanabiliyor muyuz her gün yeni soğan mı doğruyoruz

Mrb ben burayı gec buldum ilk dün akşam limon sogan karışımını uyguladim net bi bilgi veremiyecem size bi ton acikligi var ama acaba benmi kendimi kandiriyorum diye dusunuyorum. Butun yorumlarinizi okudum cok korktum basta iste yaniyor dayanilmiyor diye ama inanin kormayin okadar abartacak bisey yok tm yaniyoda gozlerden yas geliyoda ama dayanilmiyacak gibi degil bir gece yapip bir gece yapmiyacam sonuclari size bildiririm işallah işe yarar

Acaba bu karışım burundaki küçük noktalarada iyi gelirmi yani aknelelere . bigisi olan lütfen cevap versin ve her akşam kulansam yan etki olurmu ilk kulanisimda bi etki gormedim azicik kızardı sadece ama sonra gecti

Yatmadan once yapıyorum yada aksam sabahda gunduz koruyucu suruyorum , dedıgınız gıbı gece cılt yenılıyor sabaha kadar sadece bu karısımın etkısı olsun yuzume gece baska bırsey krem felan surmuyorum bu yuzden .
Mrb ben yeni basladim surdum bir saat bekletim ve sonra nemlendirici yerine pirinc kepek yagini surdum yatim ama siz burda demisinizki bisey surmeyin surmesek dahami etkili olucak teş

Slmlar.ben alovera li kremler kullanarak bu sorunlardan kurtuldum.denemek isterseniz msj atabilirsiniz

Karışımı buz kalıplarına döküp dondurdum 2 gecedir yüzüme sürüyorum bir kalıp eriyene kadar. işkembe çorbası gibi kokuyorum annem benden kaçıyor fellik fellik. İnşallah bu eziyete değerde işe yarar
Merhabalar.bu karışımı uygulamaya devam ettiniz mi?ne sonuç aldınız?

Bugün bende başladım.Brun kenarımda expigmentten dolayı yanık ve bıyık üstünde de sirden dolayı leke var.Geçen sene doktorun verdiği cilt ürünleri hafifledi.Yazın güneş kremine rağmen karardı.Sirkel yesil çay deniyordum.Şimdi çoğu kişi memnun diye bu tarife geçtim.Bugün ilk günüm.Ciltte hafif yanma oldu.Çok yanan ciltler kuru ciltmiydi acaba?Tuanabenin söylediği kili de denemek istiyorum.Bakalım şifa hangisinden olacak?
Merhaba .bu karışımdan fayda gördunuz mu?

Kizlar lekenin tedavisi zor bunu bana 3 dermatologda soyledi.
Silersin sileriz ama tekrar geri gelir dedi.
Pigmentasyon olayi tekrar oradaki pigmentler uretiyor iste.
Yani bunlar gecici aydinlik veriyor sonrs gunesle falan geri geliyor lekeler zaman kaybi.

X