Lekeler, Çiller Cilt (gunes lekeleri) nasıl geçer? ben denedim kesinlikle ise yariyor

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
sivilce olmayan yüzümde sivilce cıkarttıı :KK43:
ayrıcada çok kötü kokuyor bir daha asla yapmayağım :KK43:

merhabalar....
bende aranıza yeni katıldım.şu güneş lekeleriyle benimde başım dertte ne yazıkki :KK14: en son yine burda bir arkadaşımızın yazdığını okudum. izmirde sıhhat eczanesinde kendi yapımları bir krem varmış. anında eşimi gönderip aldırdım.10 tl. dün gece başladım. inşallah banada faydası olur. bende gelişmeleri size yazarım

Bence kesinlikle yapmayin bur arkadasim yuzundeki sivilce lekeleri gecsin diye sogan suyu uygulamasi yapmisti ve sogan yuzunde sivulce lekelerini kalici hale getirdi ve kahverengi leke kaldi

Selam dün leke nasıl giderilir diye araştırırken sudelveda nın yazdığını gördüm ve yorumları okuyunca açıkcası bi umut oldu :KK43: üç seneden beri yüzümde daha önce güneşten yanıp soyulup üstüne tekrar yandığım için lekeler oluştu alnımda dudak üstünde ve elmacık kemiklerinde :KK43: maravilla diye bi krem önerildi şu an tatildeyim güneşlenirken sür akşamda bi losyon var yatmadan önce onu sür ( baya bi yakıyo ) muhakkak geçecektir dendi ama maalesef şu an yüzüm gene leke içinde... bi kaç olumsuz mesaj haricinde bütün mesajlar olumlu. Şimdi sorum şu sudelveda tatil yarım bitiyo ve cuma kısmetse evdeyim yeni bronzlaşmış yüzüme uygulasam ertesi gün koryma faktörü sürüp dışarı çıksam ama güneşe değil acaba işe yarar mı ? ve ya ekim kasımı bekleyip mi başlasam ? Gerçi güneşli günlerde de yapabilirsiniz yazmışsın. Bronz tende işe yarar mı veua farklı bi reaksiyon gösterir mi ? şimdiden teşekkürler :)

merhabalar forumda yeni üyeyim.

Benimde yüzümde kahverengi lekeler var birinin koyulaştığını fark ettim bugün ve alarma geçtim resmen çok üzüldüm :KK14: :KK43:
bu karışımı bu hafta iki günde bir uygulayacaktım ama bugün bi kozmetikçide güzellik uzmanı olan bir bayan yazın sirke uygulanmaz cilde daha fazla lekelere yol açar dedi.cildi küçük küçük soyup savunmasız bırakıyormuş dışarı çıkmadan bi kaç saat önce de sirke sürüp yıkamıştım:KK43:
bilmiyorum ama galiba risk almayacağım kışın uygularım dedim ama çok da umut bağlamıştım bir an önce kurtulmak istiyorum:KK43:
acaba başlasam mı bilemedim yaz demeden:KK5: :KK5:

Bende başlayacaktım ama birçok kişi yapma dedi 3 senedir lekelerle boğuşmaktan bıktım ekimde başlayacam kesin sonuç alana dek herşeyi yapacam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba ben burda yeniyim kapalı sivilcemi sıktım leke oldu yara gibi dermatolağa gittim geçer dedi cildi soyucu bir krem verdi rengi baya açıldı ama tamamen geçmedi yazın rengi koyulaştı dün lekelere elma sirmesinin iyi geldiğini duyunca lekeme sürdüm lekem kıpkırmızı oldu geçmemesinden çoook korkuyorum :18: kızarıklığın geçmesi için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba ben burda yeniyim kapalı sivilcemi sıktım leke oldu yara gibi dermatolağa gittim geçer dedi cildi soyucu bir krem verdi rengi baya açıldı ama tamamen geçmedi yazın rengi koyulaştı dün lekelere elma sirmesinin iyi geldiğini duyunca lekeme sürdüm lekem kıpkırmızı oldu geçmemesinden çoook korkuyorum :18: kızarıklığın geçmesi için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Advantan krem sür ama enfazla 1 hafta kullan fazlası zararlıdır. Eczanede satılıyor eczacıya da danış istersen. Ben daha önce sirkeyle yüzümü yakmıştım dermatolog yazdı bana bunu. 1 haftada geçti. Güneş koruyucunu sürmeyi unutma leke kalır yoksa.

Çoook teşekkürederim yara gibi oldu benim inşallah geçirir kantaron yağı aldım onu sürüyorum eğer geçirmeSe sizin önerdiğinizi alacağım

Son düzenleme:
Çoook teşekkürederim yara gibi oldu benim inşallah geçirir kantaron yağı aldım onu sürüyorum eğer geçirmeSe sizin önerdiğinizi alacağım

Benim yüzümü her gören şoka giriyordu 1 haftada geçti ama istersen bak gerçekten eczaneye ya da bir sağlık ocağına git çünkü yüz bu şansa bırakma canım

Doğru söylüyorsunuz elma şirkesini sürdüğüm için çoook pişmanım leke geçsin diye uğraşırken daha beter yaptım morelim sıfır :KK43:

Sudelveda dan ilk mesajdan cesaret aldım. Kendisini de tanımıyorum. Bir umut başladım.
Evet ben de elma sirkesi, soğan sürüyorum. 4. sürüşüm oldu dün gece.
Annemde de yaşlılık lekesi var, kollarında güneş lekeleri.
Yüzümde sivilceler vardı, ona iyi geldi. Kollarıma dirseklerime de sürüyorum ben.
Kokusundan yana sorunum yok. Bendeki güneş lekesi tam gözümün altında olduğundan
gözüm kızarıyor, yaşarıyor. Umarım bu zahmete değer. 2 güne 1 sürdüğüm de oldu, dün 2 gün üst üste
sürdüğüm de oldu. Gelişme olarak şunu diyebilirim. Benim kolda yanık izi var küçük.
Çocukken sobaya değmişim. Önceden oval yuvarlakken şimdi kıbrıs adası gibi oldu. minik minik düzelmiş.
Sadece bunu bile geçirse yeter aslında. Yıllardır ne ettimse geçmiyor.
Daha fazla gelişme olursa yazarım size.

sirkeye büyük ümit bağladım şuan berbat şekilde yanık lekemin üstü burnumun sol tarafında leke diğerlerine pamuğu sürüp geçiyorum üç yerd e takıntılı olduğum lekeler var bunlar derin lekelr sanki bi tanesi daha da kötü olmuş gibi duruyo ama pes etmicem Allahın izniylee mücadele etcem... evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum ama malesef güneş kremi de kullanamıyorum :KK43: gelişmeleri yazcam arkadaşlar lütfen sizde yazın

sirkeye büyük ümit bağladım şuan berbat şekilde yanık lekemin üstü burnumun sol tarafında leke diğerlerine pamuğu sürüp geçiyorum üç yerd e takıntılı olduğum lekeler var bunlar derin lekelr sanki bi tanesi daha da kötü olmuş gibi duruyo ama pes etmicem Allahın izniylee mücadele etcem... evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum ama malesef güneş kremi de kullanamıyorum :KK43: gelişmeleri yazcam arkadaşlar lütfen sizde yazın
arkadaşım cok üzgün sün seni anlıyorum benimde durumum aynıydı arkdaşım bi maske önerene kadar arkadaşımda sivilçe ve cilt lekeleri vardı güneşte leke ler ddahil inaki bunula geçdi ben inanmazdım kullandım bende sinirimi bozan sivilçe leke akne izler güneş lekeleri hepsi geçti bunula ilgli konu bile açtım herkez duysun sağlık bakanlığı onaylı ve kimyasal hiçbirşey yok içinde saf kil ama bi mucize diyolar bunu ben bulduğım um için şaslıyım

Bugün bende başladım.Brun kenarımda expigmentten dolayı yanık ve bıyık üstünde de sirden dolayı leke var.Geçen sene doktorun verdiği cilt ürünleri hafifledi.Yazın güneş kremine rağmen karardı.Sirkel yesil çay deniyordum.Şimdi çoğu kişi memnun diye bu tarife geçtim.Bugün ilk günüm.Ciltte hafif yanma oldu.Çok yanan ciltler kuru ciltmiydi acaba?Tuanabenin söylediği kili de denemek istiyorum.Bakalım şifa hangisinden olacak?

X