Lekeler, Çiller Cilt (gunes lekeleri) nasıl geçer? ben denedim kesinlikle ise yariyor

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Evet doğal sirke kızarıklık yapmaz diye ibrahim Saraçoğlu da demişti. Ama elimde yok.seneye kendim yapacağım evde.simdilik % 100 doğal diyen markaları tercih edeceğiz. Yapacak bir şey yok.

5 mayıs 2012 de bu konuyu açan arkadaşımız sudelveda en son 24 eylül 2013' te girmiş. Şimdi lekeleri ne durumda merak ediyorum.

Yüzümde 2011 yılında başlayan doğum lekesi , güneş lekesi ve dudak üstünde sir ağda lekeleri var.Bu kış 4 defa kendim tca yaptım. Sol taraftaki güneş lekeleri %60 gitti ama diğer lekelerim de artma da azalma da olmadı. Havaların ısınması ile birlikte lekelerim yine koyulaşmaya başladı

Bu akşam soğan sirkeyi deneyeceğim ama ben üzüm sirkesi kullanacağım doğal olduğu için kendim yapmıştım. Yarın yazarım sonucunu. Yaz geldi yapacak başka bir şeyim kalmadı.

Güneş kremi alacağım şimdi. İyi marka olsun istiyorum. 50 faktör pigmente solente aldım ama sivilce yaptı yüzümde. Fotoğraf çektirmekten ve aynaya bakmaktan nefret ediyorum....:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

5 mayıs 2012 de bu konuyu açan arkadaşımız sudelveda en son 24 eylül 2013' te girmiş. Şimdi lekeleri ne durumda merak ediyorum.

Yüzümde 2011 yılında başlayan doğum lekesi , güneş lekesi ve dudak üstünde sir ağda lekeleri var.Bu kış 4 defa kendim tca yaptım. Sol taraftaki güneş lekeleri %60 gitti ama diğer lekelerim de artma da azalma da olmadı. Havaların ısınması ile birlikte lekelerim yine koyulaşmaya başladı

Bu akşam soğan sirkeyi deneyeceğim ama ben üzüm sirkesi kullanacağım doğal olduğu için kendim yapmıştım. Yarın yazarım sonucunu. Yaz geldi yapacak başka bir şeyim kalmadı.

Güneş kremi alacağım şimdi. İyi marka olsun istiyorum. 50 faktör pigmente solente aldım ama sivilce yaptı yüzümde. Fotoğraf çektirmekten ve aynaya bakmaktan nefret ediyorum....:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Bence bi doktora gidin siz de.

3 farklı dr gittim zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Lütfen bana yardımcı olun, lekelerden yıllardır kurtulamıyorum yüzüm harita gibi ne kullandıysam geçmedi . Soğan sirke maskesinide buğün yapmaya başlıycam, tamamen lekeleri geçen var mı?

Lütfen bana yardımcı olun, lekelerden yıllardır kurtulamıyorum yüzüm harita gibi ne kullandıysam geçmedi . Soğan sirke maskesinide buğün yapmaya başlıycam, tamamen lekeleri geçen var mı?

Bende bu yazı yine lekelerimle geçireceğim ama ekimde kimyasal yapacağım kesin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben size nasıl dua etsem bilmiyorum..normalde bu tarz bitkisel şeylere inanmazdim. Geçen yıl alnında misket kadar oluşan güneş lekem için leke açıcı krem kullanmistim meşhur bir markanin. Biraz açıldı. Ama mayis ayı ile birlikte yeniden geldi.sizin formulunuzu sadece 5 kez demedim ve parça parça oldu lekem.aralari beyazladi. Şu an bu kadar açıldiysa eylulden sonra düşünemiyorum. Artık lazer mi yaptirsam derken ve mutsuzken yüzümü guldurdunuz Teşekkürler.

sızın adınıza cok sevındım ıse yarıyanları duyunca dahada mutlu oluyorum faydalı oldugum ıcım Allah razı olsun :)

Benimkiler açıldı sanırım cilde göre değişiyor.ama bu sıralar güneş çıktığı için yapmıyorum ve güneşe çıkmıyorum olabildigince. Güneşten sakının. Sadece sirke bile acıyor. Yani şimdi olmasada kasimdan sonra istikrarli şekilde yapın faydasını göreceksiniz.

guneslı gunlerde de yapabılırsınız soyle soyleyım sıze ben basladıgımda yapmaya nısan dı sanırım temmuza kadar yaptım tr ye gelıncede gezmekten yapamadım temmuza kadar baya acılmıstı lekelerım butun yaz yapamadıgım halde gıden lekelerım yazın gerı gelmedı ama yazında aksamları yapın sabah cıkıcaksanız dısarı koruyucu kremınızı surup cıkın

bu kollardaki lekelere de uygulanabilir mi deneyen var mı?

surebılırsınız ben ellerıme de suruyordum faydası olur dıye dusunuyorum yuzdekı lekeyı sılen koldakınıde sıler sılmesede zararı olmaz denemıs olursunuz
üzüm sirkesi ile olur mu ? şuan evde bu var da:13:

elma sırkesı olmalı ben hazır bıo olanlardan kullanmıstım

benım lekeler o donem sılınenler gerı gelmedı o donem saglık sorunlarım oldu bel fıtıgım vardı uzun bır sure yatmak zorunda kaldım devam edemedım bu yuzden :KK43: devamlı yaparsanız faydasını goruyorsunuz umarım sızde de ıse yarar

Ben 2 defadir uyguluyorum ve gerçekten faydasini görmeye basladim. Allah razi olsun..

Allah sızlerdende razı olsun, ıse yaradıgını duymak cok guzel cok mutlu oldum :)

merhabalar...yanaklarımdaki lekeler için ben de bu uygulamayı düşünüyorum.müsaadenizle bir kaç şey sormak istiyorum. yanıtlarsanız mutlu olurum. karışım akşamları ve leke olan bölgede 30 dk kadar bekletilecek,yanlıyor muyum? Bu süre içinde yani karışm ciltteyken ev içindeki spotlar olumsuz etki yapar mı acaba? ayrıca mevsim malum yaz bundan dolayı ev içinde de güneş koruyucu kullanmak gerekecek mi? teşekkür ederim

merhaba benim hem çillerim var hemde güneş lekelerim birbirine karışmış durumdalar :KK33:

ve cildim hassas birazcık sende yapsam faydasını görür müyüm?:44:

merhabalar...yanaklarımdaki lekeler için ben de bu uygulamayı düşünüyorum.müsaadenizle bir kaç şey sormak istiyorum. yanıtlarsanız mutlu olurum. karışım akşamları ve leke olan bölgede 30 dk kadar bekletilecek,yanlıyor muyum? Bu süre içinde yani karışm ciltteyken ev içindeki spotlar olumsuz etki yapar mı acaba? ayrıca mevsim malum yaz bundan dolayı ev içinde de güneş koruyucu kullanmak gerekecek mi? teşekkür ederim

Merhaba, evet yarim saat yeterli ve ışıklarin etkileyecegini disunmedim hic sizin boyle bir dusunceniz varsa gunduz yada aksam ustu yapin evin icinde gunes kremi surerseniz daha oyi lorumus olursunuz cildinizi ins guzel somuclar alirsiniz

Ben de yeni üye oldum düğünü var ama hala güneş lekelerin var yardimci olur musunuz lütfen eczacı nin ismi ne nasıl ulaşabilirim ve ilacın içinde ne var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anneminde böyle bir sorunu var, yüzü leke dolu. ne denediyse geçmedi. bugün deneyip gelişmeleri yazacağım:) herkese yarar inşallah kızlar

X