Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu karışım yüzdeki kızarıklara iyi geliyormu şu daha çok yanak bölgesinde olan kızarıklıklara
Ben 2 defadir uyguluyorum ve gerçekten faydasini görmeye basladim. Allah razi olsun..
5 mayıs 2012 de bu konuyu açan arkadaşımız sudelveda en son 24 eylül 2013' te girmiş. Şimdi lekeleri ne durumda merak ediyorum.
Yüzümde 2011 yılında başlayan doğum lekesi , güneş lekesi ve dudak üstünde sir ağda lekeleri var.Bu kış 4 defa kendim tca yaptım. Sol taraftaki güneş lekeleri %60 gitti ama diğer lekelerim de artma da azalma da olmadı. Havaların ısınması ile birlikte lekelerim yine koyulaşmaya başladı
Bu akşam soğan sirkeyi deneyeceğim ama ben üzüm sirkesi kullanacağım doğal olduğu için kendim yapmıştım. Yarın yazarım sonucunu. Yaz geldi yapacak başka bir şeyim kalmadı.
Güneş kremi alacağım şimdi. İyi marka olsun istiyorum. 50 faktör pigmente solente aldım ama sivilce yaptı yüzümde. Fotoğraf çektirmekten ve aynaya bakmaktan nefret ediyorum....
Bence bi doktora gidin siz de.
3 farklı dr gittim zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Lütfen bana yardımcı olun, lekelerden yıllardır kurtulamıyorum yüzüm harita gibi ne kullandıysam geçmedi . Soğan sirke maskesinide buğün yapmaya başlıycam, tamamen lekeleri geçen var mı?
Ben size nasıl dua etsem bilmiyorum..normalde bu tarz bitkisel şeylere inanmazdim. Geçen yıl alnında misket kadar oluşan güneş lekem için leke açıcı krem kullanmistim meşhur bir markanin. Biraz açıldı. Ama mayis ayı ile birlikte yeniden geldi.sizin formulunuzu sadece 5 kez demedim ve parça parça oldu lekem.aralari beyazladi. Şu an bu kadar açıldiysa eylulden sonra düşünemiyorum. Artık lazer mi yaptirsam derken ve mutsuzken yüzümü guldurdunuz Teşekkürler.
Benimkiler açıldı sanırım cilde göre değişiyor.ama bu sıralar güneş çıktığı için yapmıyorum ve güneşe çıkmıyorum olabildigince. Güneşten sakının. Sadece sirke bile acıyor. Yani şimdi olmasada kasimdan sonra istikrarli şekilde yapın faydasını göreceksiniz.
bu kollardaki lekelere de uygulanabilir mi deneyen var mı?
üzüm sirkesi ile olur mu ? şuan evde bu var da:13:
5 mayıs 2012 de bu konuyu açan arkadaşımız sudelveda en son 24 eylül 2013' te girmiş. Şimdi lekeleri ne durumda merak ediyorum.
Yüzümde 2011 yılında başlayan doğum lekesi , güneş lekesi ve dudak üstünde sir ağda lekeleri var.Bu kış 4 defa kendim tca yaptım. Sol taraftaki güneş lekeleri %60 gitti ama diğer lekelerim de artma da azalma da olmadı. Havaların ısınması ile birlikte lekelerim yine koyulaşmaya başladı
Bu akşam soğan sirkeyi deneyeceğim ama ben üzüm sirkesi kullanacağım doğal olduğu için kendim yapmıştım. Yarın yazarım sonucunu. Yaz geldi yapacak başka bir şeyim kalmadı.
Güneş kremi alacağım şimdi. İyi marka olsun istiyorum. 50 faktör pigmente solente aldım ama sivilce yaptı yüzümde. Fotoğraf çektirmekten ve aynaya bakmaktan nefret ediyorum....
Ben 2 defadir uyguluyorum ve gerçekten faydasini görmeye basladim. Allah razi olsun..
Gunduz yapsak birşey olur mu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Peki her gün mü tekrarlamaliyiz aralikli mi yapmaliyiz?
merhabalar...yanaklarımdaki lekeler için ben de bu uygulamayı düşünüyorum.müsaadenizle bir kaç şey sormak istiyorum. yanıtlarsanız mutlu olurum. karışım akşamları ve leke olan bölgede 30 dk kadar bekletilecek,yanlıyor muyum? Bu süre içinde yani karışm ciltteyken ev içindeki spotlar olumsuz etki yapar mı acaba? ayrıca mevsim malum yaz bundan dolayı ev içinde de güneş koruyucu kullanmak gerekecek mi? teşekkür ederim