Lekeler, Çiller Cilt (gunes lekeleri) nasıl geçer? ben denedim kesinlikle ise yariyor

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
canım sen sipariş ettinmi umarım sana da cok faydalı gelir sorunlar gider

canım gelişmeleri yaz olur mu ? expigment cildimi mahvetti zTEN A umarım silke hayallerimi yıkmaz

canım sen sipariş ettinmi umarım sana da cok faydalı gelir sorunlar gider
Daha sipariş vermedim.Aldığım zaman bilgi veririm.Teşekkürler.

canım gelişmeleri yaz olur mu ? expigment cildimi mahvetti zTEN A umarım silke hayallerimi yıkmaz

Yaşayıp göreceğiz.Yazarım çok yanma yaptıysa her gün yapma birgün ara ver istersn.

canm ben 6 saat önce yapmıştım maskemi yüzüm oldu kaymak misafir geldi işte teyzem fondetenmi var dedi yoo doğal dedim yani pürüssüz gösteriyo banamı öle geldi bilmem ama arkadaşımda çok memnun ondanda isteyen ler var adresi sipariş için

ben burdan sipariş ettim tatlım umarım kızlar bana dua edersiniz cünki burda söylemediyim cok ki,şiler oldu sadece benim yüzüm cici olucak

desene dua mı actez bedduamı :) ama valla bana iyi geldi kızlar uamrım sizede gelir yan etkisi yok muş yani kimyasal deilmiş uamrım yanlış bişi olmaz kızlar ama cildinize iyi gelçeni düşünüyorum cünki alamdan cok arştırma yapmıştım sağlık baknlığı onayı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…