- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #5.361
İyiyim kuzum şükür ne var ben yokİyiyim canm sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim kuzum şükür ne var ben yokİyiyim canm sen nasılsın
Ben aynı ara verdik bebiş işlerine. Ev aldık ama farklı ilçede eşimin işine servis yokmuş taşınamıyorz orada iş bulması lazm işide iyi şükür bırakamadı da sıkıntımız var biraz. Kaynanamlar istemedi engel olmaya çalıştılar 1 hafta ne uyku uyuduk ne yemek yedik çok zordu bunun üstüne iş sorunu çıktı şimdide oda çozülür inşallah rabbim hayırlı Bi işte çıkarır inşallah karşımızaİyiyim kuzum şükür ne var ben yok
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin kuzum , niye sorun çıkardılarBen aynı ara verdik bebiş işlerine. Ev aldık ama farklı ilçede eşimin işine servis yokmuş taşınamıyorz orada iş bulması lazm işide iyi şükür bırakamadı da sıkıntımız var biraz. Kaynanamlar istemedi engel olmaya çalıştılar 1 hafta ne uyku uyuduk ne yemek yedik çok zordu bunun üstüne iş sorunu çıktı şimdide oda çozülür inşallah rabbim hayırlı Bi işte çıkarır inşallah karşımıza
Çok şükür kuzum 27. Haftamıza girdik zaman ben çabuk geçti daha düne kadar burda neler konuşuyorduk rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Almamızı istemediler çocuğunu yanında istiyomş uzağ göndermem dedi hergün görmeliymiş ev alırsınız ama Kardeşinde ortak et onun eve ihtiyacı olursa o oraya taşınsın sen gitme gibi saçma salak mevzularRabbim hakkınızda hayırlısını versin kuzum , niye sorun çıkardılar
Evet ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin kuzumÇok şükür kuzum 27. Haftamıza girdik zaman ben çabuk geçti daha düne kadar burda neler konuşuyorduk rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Selam kızlar benim adetim çok düzensiz ya tahmini 1 ağustos yaz sen canım MoonfacedMomAdet olanlar yeni bat tarihlerini hamiş olanlarda güzel haberlerinizi paylaşın lütfen. Adet olunca adet oldum bat tarihim şu diye yazarsanız her ay kim yazmamış takibi yapmam daha rahat olur benim içinde kızlar
oblomov21
@Gulcan2904
@fk99 ❤10 haziran
@rukiyets 24 mayıs ❤
@Kertemeyenkelebek ❤. 7 Mayıs
@birsevgi ❤. 26 mayıs
@SekerPortakaliMMM ❤. 28 mayıs
[*]@Vizeci06 ❤. 23 haziran
[*] G Gamzeliyy ❤. 14 haziran
@Kubkubra 15 Nisan ❤
[*]@Canimm oglum ❤. 30 mayis
@anneolmakhayalim ❤. 21 aralık
O ne saçma işmiş öyle hem göndermem hem kardeşini ortak et tövbe yaAlmamızı istemediler çocuğunu yanında istiyomş uzağ göndermem dedi hergün görmeliymiş ev alırsınız ama Kardeşinde ortak et onun eve ihtiyacı olursa o oraya taşınsın sen gitme gibi saçma salak mevzular
Bizi göndermiyor biz alıcaz kaynım oturacak mantık işteO ne saçma işmiş öyle hem göndermem hem kardeşini ortak et tövbe ya
Kızlar banada yardımcı olun nolur kafam çok karışık 27 haziran çatlatma iğnesi oldum üstünden 16 gün geçti ama dün iki defa lavaboya gitim bir iki dama kadar akıntım vardı ve bu akıntı normalde beyazdı ama dün üyle değildi kahve rengi gibi bişeydi büyle akıntısı olup hamile olan varmıAminn pozitif olumaya calisiyorum genelde ama ara ara da boyle endiselerim oluyo iste. Insallah saglıklıdır yavrucuk
Kızlar banada yardımcı olun nolur kafam çok karışık 27 haziran çatlatma iğnesi oldum üstünden 16 gün geçti ama dün iki defa lavaboya gitim bir iki dama kadar akıntım vardı ve bu akıntı normalde beyazdı ama dün üyle değildi kahve rengi gibi bişeydi büyle akıntısı olup hamile olan varmı
Selam kızlar benim adetim çok düzensiz ya tahmini 1 ağustos yaz sen canım MoonfacedMom
Tebrik ederim canım gözün aydın çok sevindim senin adına Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşaAllah Gonulmeyvesi
Bi test yap istersen ben gebeliklerimde lekelenme yaşamadımKızlar banada yardımcı olun nolur kafam çok karışık 27 haziran çatlatma iğnesi oldum üstünden 16 gün geçti ama dün iki defa lavaboya gitim bir iki dama kadar akıntım vardı ve bu akıntı normalde beyazdı ama dün üyle değildi kahve rengi gibi bişeydi büyle akıntısı olup hamile olan varmı
Kusura bakmada az kurnaz değilmiş heBizi göndermiyor biz alıcaz kaynım oturacak mantık işte
Amin canım inşaAllah ♥Amiinn canım Allah razı olsun Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin
Hiç sorma 2 haftadr o kadar bıktık ki her yerim ağrıyo o kadar yorgunum hiç keyfim yok ☹Kusura bakmada az kurnaz değilmiş he
Canım bat 30 temmuz. Kürtajdan sonra adet oldum nihayet ve bitti şuan yumurtlama dönemindeym korunmadım ama dikkate etmedim. Doktorun istediği alakasız testleri yaptım sorun yok deid trombofili paneli gerek yok dedi. Genetik kapalı burda özelde maliyetli. Hem yaş geçmeden olsun diyorum hem 2 kötü deneyşmden sonra korkuyorum.Adet olanlar yeni bat tarihlerini hamiş olanlarda güzel haberlerinizi paylaşın lütfen. Adet olunca adet oldum bat tarihim şu diye yazarsanız her ay kim yazmamış takibi yapmam daha rahat olur benim içinde kızlar
oblomov21
@Gulcan2904
@fk99 ❤10 haziran
@rukiyets 24 mayıs ❤
@Kertemeyenkelebek ❤. 7 Mayıs
@birsevgi ❤. 26 mayıs
@SekerPortakaliMMM ❤. 28 mayıs
[*]@Vizeci06 ❤. 23 haziran
[*] G Gamzeliyy ❤. 14 haziran
@Kubkubra 15 Nisan ❤
[*]@Canimm oglum ❤. 30 mayis
@anneolmakhayalim ❤. 21 aralık