Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

aramıza hosgeldın canım bakalım goren arkadaslar varmı bırazdan gelır cevap ama sanırım fazla degılde 3 4 gun suruyor sanırım bende merak edıyorum

Merhaba hanımlar. bat 2 aralık belki de 3 olabilir.kan da baktırsam varsa gebelik çıkar mı sizce ? gebelik testinde bişey yok çünkü.

Merhaba kızlar ben yeni üye oldum hamilelik için tedavi olmaya başladım üstüne gören arkadaşlar varmı nasıl oluyor
Aslında üstüne görme diye bir şey yok gebeysen ve adet gününde bebek yerleşirken yerleşme yani implantasyon kanaması oluyo anne onu adet gününde olduğu için adet oldum zannediyo ve genelde ara ara ve 3-4 gün içerisinde bitiyo kanama snr az adet gördüm diyip önemsemiyo daha snr mide bulantıları baş dönmeleri başlayınca gebelik bakılıo ve gebe olduğu anlaşılıyo

Aslında üstüne görme diye bir şey yok gebeysen ve adet gününde bebek yerleşirken yerleşme yani implantasyon kanaması oluyo anne onu adet gününde olduğu için adet oldum zannediyo ve genelde ara ara ve 3-4 gün içerisinde bitiyo kanama snr az adet gördüm diyip önemsemiyo daha snr mide bulantıları baş dönmeleri başlayınca gebelik bakılıo ve gebe olduğu anlaşılıyo
Benimde bu seferki adeyim farklı hezamnki gibi değil doktorunu aradım yinede klomen kulanmamı söyledi ilaç bittikten 1 hafta sonra kontrole gel dedi 😯

Kızlar doktordan yeni geldim kese çok küçük dediler 😔
4. Denemem 2 denemem 5+3 haftalıkken düştü emrio da 12 kromozom bozuk olduğu tespit edildi
5 kasım da 3 gün emriosu transfer edildi 2 adet
Beta hcg değerlerim aşağıdaki gibi
18 kasım 80.80
19.kasım 122.1
22 Kasım 593.1
26 kasım 1591
Lütfen 🙏 bilgi verin içim rahatlasın mı endişe mi edeyim 😔😔
şuan kaçıncı haftadasınız keseniz kaç mm acaba ? bence betada çok sıkıntı gözükmüyor önemli olan kese boyutu ile hafta uyumu sizin için

Kızlar artık hamileyim diyebilirim bat son 5 gün bu şekilde çıktı şükür 🙏

Eklentiler

• 022210CD-AED1-42A8-AA48-9D830B3169F8.jpeg
    022210CD-AED1-42A8-AA48-9D830B3169F8.jpeg
    169,1 KB · Görüntüleme: 82
X