ben bu çilkele masajı deniyorum 4 gündür falan yapyrum.. Sürekli bi sızı var göğüslerimin kenarlarında reglimde bitti ama hala o sızı devam ediyor.. acaba bi zararı olur mu?
sanmam cnm cunku benım 3 aydır hergun agrıyo sızlıyo buydugu ıcın sanırım hihoyyyt
arkadaşlar aşırı derecede küçük değilse göğüsleriniz bırakın öyle kalsınlar , büyük olmaları hiçte avantajlı olmuyor; kıyafet alırken sorun,sütyen alırken sorun,bel ağrısı ayrı bir sorun, hele bir de oldu da koşmanız gerekti!!!!!!!!???????? .....
neyse yine de siz bilirsiniz
arkadaslar bisey sorucam kuc ne ne ise yariyor. yeniyo mu suruluyo mu nedir bu kuc.
gerçekten mi yaa inş.. byür.. Büyüsnde acısına rağzıym :):Saruboceq::Saruboceq:
küçüde içinemi katıyorsun canım yoksa ayrı ayrımı yapıyorsun
küç ne yaa açıklasanıza
kızlar warmıgelısme ben dewam edıorum bı ay olmadı tam bı hafta sonra fılan olucak dolgunlasma war sızde durum ne
canlarım isterseniz çileği yarısından kesip açık kalan kısmıyla göğüslerinze sürüyosunuz ve ya çileği iyice ezip sütle karıştrp buz haline getrysnz istersenzde buzla masaj yapıosnz ikisnide denyn inanın bana çok faydasını görceksnz bunu bana isvçredykn bi tane kadın söylemşti umursamamştm ama 1 ay düzenli yapınca inanamadımmmm==)
hergun yapıorum son 2 gundur yapamadım sadece
dolgunluk war ama buyumedı ole cok dewam etcem ama nolcak
bılmıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?