- 13 Aralık 2008
- 55
- 0
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada o boviva nasıl bişi aktardan mı buldunuz ve ne kadar fiyatı? ben longda da aldım ne oldugu belirsiz bişi o da işe yaramadı ayrıca kiloyla göğüsün hiç alakası yok bnm arkadaşım bnden zayıf fıstık gibi göğsü var dolu dolu:1no2: ama bnm yok işte yok yok yok....
evet canım aktardan aldım ıcınde bı cok yag var dogal suan 80 mılyonmus ben aldıgımda 95 dı fıyatı ben faydasını gordum yanı uc aya yakın kullandım sımdı alsan evlenene kadar ıkı ayda bıter ama duzenlı kullanman sart tabı nette de var cnm alabılırsen netten sıparıs verkaydirigubbakcemile2
tabı erkeklere gore bısı yok buyuyo buyumesıne de nasıl onu dusunene yok demı-tatlicadiarzu-canım yaa haklısın valla kız soylemedın mı cemen kokusunu allah senı ne deyım adamda dıyodur nerden gelıyo bu kokukaydirigubbakcemile3 cemenle sen ne yapmısdın canım tam olarak kac kez yaptın?:jeyyar:
Yazdıklarınızı okuduktan sonra gittim çilek yağı aldım kendime. bakalım işe yarayacak mı.. haberdar ederim sizi:lepi:
Kızlar Günaydın
Size dün çilek yağı aldım demiştim ya. Eve gidince kutunun üzerindeki dikkatimi çekti "Doğala Özdeş Çilek Aroması" yazıyor. Sizde de böyle mi ( aktardan aldım sonuçta ) Yoksa üzerinde gerçekten Çilek Yağı mı yazmalıydı? Süper koktuğu kesin- bayıldım
çilek yağı yazıyor,seninki tatlılara pastalara konan aroma mı acaba ?
ay ne bileyim.. ben de memişlerime sürüyorum dünden beri.
üzerinde de 1 fincan suya 3-4 damla koyunuz yazıyor... off yaaaa
off yağğğ-tatlicadiarzu-
öfff - öyle yapıcam artık.... ay çok sinir oldum kafamçokkarıştıhımm,galiba dediğim gibi tatlılara konan aroma o .3-4 damla koyunuz yazıyormuş ya birde.Çilek yağında direkt alıp yağı sürüyorsun.Sen istersen onu pasta keke kullan,yeni bir yağ al