- 9 Nisan 2008
- 2.427
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende duştan sonra masaj yapıyorum o bile cok etkili...
Bende büyüme durmuştu masajla birlikte 2cm büyüdüler bu ay...
Kısa günün karı ne diyelim...
Arkadaşlar ben 1 senedir küç ve normal çilekle göğüslerime hftada 3-4 defa masaj yapıyorum ve geçen seneden bu yana gözle gözülür bir fark var ve çok ama çok mutluyum.! 75 takarken şimdi 80 takıyorum kesinkle şu 2 yöntemi uygulayın kaydirigubbakcemile2
1 adet çileği iyice eziyorsun üstüne süt ekleyip donduruyorsun ve eriyene kadar sürüyorsun göğüslere. ben böyle yapıyorum canm faydasını gördüm hala dewam ediyorum sengözlerimebaksanabo nasıl bişey canım
bi gelişme söz konusu olan var mı ? :1no2: birde sizce çileğin yagı mı kendisimi daha etkili acaba?
Canım ben yağınıda kullanıyorum çileğin kendisinide çilekle masajı çok sık yapamıyorum haftada 1 weya 2 kez ama yağıyla hergün yapabiliyorum hangisi sana uyarsa ikiside etkili olur canım
peki bir gelişme var mı nurcum
herhangi bir şekilde olumlu sonuç alan varsa paylaşabilir mi a.s
şimdiden hepinize çoook teşekkürler a.s.
bu arada ben de 20 gündür küç kullanıorum 2 cm lık bir büyüme var bilginize
Evet acaip sıkılasıo ama bn kararsiz kaldim valla onceki yazilarda bi arkadas 1 sene kullanmis ama 1 beden buyumus o kdr uzun bi zmn icin az bi buyume diil mi??:S bide bn dha 1 kere denedim ama cilek bi turlu erimedi cok mu sabirsiz davrandim yoksa gercekten erimesi zaman mi alio? Birileri cevap verirse cok sevinirim