- 17 Ekim 2008
- 52
- 0
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülme bende sendenim
hımm,galiba dediğim gibi tatlılara konan aroma o .3-4 damla koyunuz yazıyormuş ya birde.Çilek yağında direkt alıp yağı sürüyorsun.Sen istersen onu pasta keke kullan,yeni bir yağ al
benim aldığımda çilek aroması yazıyor sordum yağı yokmu yok çileğin aroması war neden yağ değil dedim öyle yazıyolar dedi aktardaki adam anlayamadım ama neyse
Merhaba nur ummm
Benim de aktarım aynı açıklamayı yaptı. tarım ve Köy işleri bakanlığı üzerine "yağ" yazılmasını yasaklamış. yukarıda da anlatmıştım zaten. ama emin olamamıştım. doğru bilgi mi diye. sana da buna benzer bir şey dendiğine göre doğru demek kia.s.
kızlar buzlu olanı deneyin ben yaklaşık 1 ay olucak yapıyorum ve kesinlikle çok güzelleştiler,dolgunluk ve sıkılaşma var dewam etmeyi düşünüyorum bana sarkık geliyorlardı şimdi daha dik ve düzgün bir görüntü vardelikafadulden
benim aldığım yerde çilek yağı yazıyo Allah Allah üretim tarihi de yeni :sm_confused:
Arkadaşlar
konu hakkında kesin fikri olan var mı ? Internette de şimdi çilek yağı buldum. ama benim kullandığım "doğala özdeş çilek aroması" da yağ sonuçta ve çilek kokuyor. kafam karıştı.
Lütfen sizde sorar mısınız aktarlara ? Bu konu netleşsin.-tatlicadiarzu-
benimki de talya çilek yağı