- 17 Mayıs 2009
- 37
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bodyshop strawberry body butter kullanan var mi arkadaslar?
Sevgili bayanlar,
Çileğin ürtiker etkisi vardır. Yani ciltte şişme, kabarma, kızarıklık yapabilir. Bu da uzun süreli uygulamada göğüs bedeninin büyümüş gibi görünmesine neden olabilir. Uygulama bırakıldığında göğüsler eski durumuna geri dönecektir. Bence önce bir doktora danışın. Ama ben gene de denemek istiyorum derseniz Mısır Çarşısı'nda, Arifoğlu'nda çilek yağı var. Orda çilek yağı ile aromasının ayrı satıldığını göreceksiniz.
Sevgiler
ewet canım, doğun kontrol hapları hormonları düzenleği için etkiis oluyor...birde adet yaklaştığı zamanlar göğüslerde normalden fazla bir dolgunluk olur farketmişsinizdir sanıırm!!!...-tatlicadiarzu-Ben kullaniorum BS strawberry.
Çilek yağı olayı da hoşuma gitti deneyeyim. =)
Bu arada kızlar size ek bilgi, doğum kontrol hapını düzenli kullandığım için söylüyorum;
kullandığıum aylar 80, kullanmadığım aylar 75.Kullananlar büyük ihtimalle farketmişlerdir bu durumu
ilahi ne deyim sana yapış yapış ayyyyyyyyyyyy...kızlar çilek reçeli deneyen oldumualkisalkisalkis bence sürmesi daha kolay olur...
canım hepimizin öle sen babannemi geç benim 13 yaşında kuzilerin benden büyük yaaa ühühühüh