bence karısmasın pisman olucagın seyler yapma sırf onlar mutlu olsun diyeOf of kafam çok karışık
Bana buradakiler paragöz diyor bende bunu anlamıyorum ne alakası var ben onlardan bilezik istemedim bişe istemedim.
2 burma ( onu nişanlım bekarken yapmış) tıngır bi ince bilezik onuda annesi taktı. Bide o işte sırmalı kolye.
Tek taşımı yüzüğümü nişanlım aldı taktı.
Ve zoruma gidiyor benim ailemin yaptıkları bariz ortada. Bunlar ortada yani bunu görmek istemiyor ve kendilerini övüyorlar.
Acın kabadayısı bu olsa gerek !
Evlenmek sadece erkeğin yapması gereken işler bütünü değil.Ortaklaşa yapılır benim bildiğim.evlendikten sonra kredi cekiıp borc batagında surunup kavga ediceklerine simdi ayrılsın bence daha iyi adamın madem parası yok cıkmıcak bu yola kredi cekicek eees onra bu kızda ödicek neden o cocuk yuzunden zorda kalsın ki aile ne ise yarıyo hani hicccc olmaz anlarım ama varken hatta babası böbürlenip be yapıcam en iyi yerde olucak deyip sonra yapmıcam demesi bence ayıp olan takılmanız gereken yer orası bence
sen davanda cok haklısın cnm bırak burdakiler hem istemezler hemde kendileri kredi ceker sonrada gecinemiyoruz diye buraya konu acarlar o yuzden nisanı uzatabilicegin kadar uzat kimse icin isetkelrindne vazgecme o yuzden dereyi gecene kadar aile ne gerekiyosa yapıcak altınınıda evinide hatta bu arada sen mi atanıcaksın sayfalarda gördüm ama eger bide memursa hiccc bunları muhattap alma bırak nisan uzasın
ama kız zaten elinden gelenin fazlasını yapıyo nisanı evde yada kapı önünde yapabilirdi ama salonda yapmıs babası maddi destek veririm demis eee cocugun ailesi en yapıyo 0 ne ise yarıyolar o zamanEvlenmek sadece erkeğin yapması gereken işler bütünü değil.Ortaklaşa yapılır benim bildiğim.
Ben 25 30 yaşındaki insanların ailelere el açıp düğün yaptırmasını ev döşetmesini asla anlayamam bana hiç açıklamayın.
Hee bu kadar gelenekselse hanım kız kayınvalideyle kayınpedere de bakacak mecbur.Erkek çocuk bakar bilirsiniz sizde.
Aile önemli diyosunuz ama siz kaçarak evlenmiştiniz sanırım?
Sizin konularınızı hatırlıyorum az çok düğün yapmış esya aldırmışsınız ama yine mutlu değilsiniz sıkıntı cekiyosunuz.Demek ki sıkıntı mutluluk kredi ödemekle alakalı değil.
Kadrolu atandım o memur olmuyor mu acaba 657 ye tabi değil mi ?şimdi profiline girdim baktım .
Eczacı
eğitim yüksek lisans yazıyor.
şoklardayım.
memurum diyor .
Bu durumda bnde aptal oluyorum bosver:))))))vallahi ben bu konudan sonra acaba ben mi salağım diye düşünmeye başladım..
yakın zamanda nişanlanıcam..
erkek arkadaşımla senin paran benim param demeden herşeyi birlikte yapıyoruz..
ayırmadan etmeden..
sonuçta beraber yaşayacağız beraber bir hayat kuruyoruz..
kimse de karışmıyor..
kredi işine de gelince;
bir kredi çekilecek: eşyasıdır düğünüdür yapılacak
ve biz ikimiz sırt sırta verip evlilik hayatımızda olacağı gibi hepsini beraber ödeyeceğiz..
ben mi aptalım anlamadım?
valla millet baya akıllı :)Bu durumda bnde aptal oluyorum bosver:))))))
limoncu sen altın meraklısısın diye niye insanları genelliyosun.herkes sizin gibi mi olacak yani.sen davanda cok haklısın cnm bırak burdakiler hem istemezler hemde kendileri kredi ceker sonrada gecinemiyoruz diye buraya konu acarlar o yuzden nisanı uzatabilicegin kadar uzat kimse icin isetkelrindne vazgecme o yuzden dereyi gecene kadar aile ne gerekiyosa yapıcak altınınıda evinide hatta bu arada sen mi atanıcaksın sayfalarda gördüm ama eger bide memursa hiccc bunları muhattap alma bırak nisan uzasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?