Çileden çıktım tanınmaz hale geldim :( kaynana, kayınbaba ve damat üçlüsü

Simdi herkes sağlıklı ve siz yok sırayla bakarız, yok maddiyat derken iyice müstakbel esinizle iyice yüz oldunuz. Ama tutunki onlar değilde babaniz hasta oldu esinizin size karşı tutumu ne olacak dusundunuzmu? Ki önceki maddiyat mevzusunda soylediklerinizde incitici.

Hala arkadaşım tıngır bilezik diyor yine küçümsüyorsun.

bence sen bu nişanı at arkadaşım.

8 ayda zaten böyle çok acele etmişsin . tabi nişanlın yapacak , 32 yaşına gelmiş babasına anasına mi yaptıracak.

kaynım evlendi 32 yaşında bu geçtiğimiz yaz.

her bi şeyi kendisi yaptı. A dan Z ye. evini de kendi aldı . kredi çekti.
çok şükür gelin kız demedi ki . sen yaptın annen geldi düğünde oynadı diye.

Allah ıma çok şükür eltim çok iyi kızmış .

çok paragöz ve komplekslisiniz. nişanlınıza da ailesine de çok üzüldüm. bu nedir ya? avrupa yakasındaki şahika gibi. paramız var, param, babam, nişanım çok güzeldi. ay bayılcam valla. sevdiğiniz adamı maddi açıdan eziklemek, babanızın önünde küçük düşürmek hoşunuza gidiyor sanırım. yazık, vallahi yazık.

Ben kendim yapıcam zaten ama babam izin vermiyor bende kredi çekmesini istemiyorum yapacaklar yani başka yolu yok. Yapmazsa kapı orda..
Vay be düğün yapmadılar diye ayrılacaksın yani aşka bak gözlerim doldu.

bu
bu
bu
bu diye bahsettiğiniz kişi nişanlınız mı?

büyük nişan yaptım derken neyi kastettiniz.
O bu şu sıfat sonuçta ne fark eder ? TDK ya mı başvurayım konu açarken derdimi yazıyorum. Kısa öz şekilde anlatmak için.

Ben kendim yapıcam zaten ama babam izin vermiyor bende kredi çekmesini istemiyorum yapacaklar yani başka yolu yok. Yapmazsa kapı orda..
şimdi var ya , çıkıp biri ben senin görümcenim derse napcaksın onu merak ediyorum.

kapıyı falan da gösteriyorsun .

kimin kim olduğunu bilemezsin burada.

Evet istemedin, ama takilanlardan küçümseyerek bahsettin. Yok nisanlin almis bilezigi yok ince kolye takmışlar. Bunlarin paragozlulukle hic alakası yok hakikaten.

Valla ben düğünüm için arabamı sattım.Bu zamana kadar ağzımı açıpta siz bişey yapmadınız demedim..Her şey para değil canım.Bu devirde iyi adam bulunmuyor.Forumu bir dolaş gör istersen ne kötü adamlara maruz kalıyor bu kadınlar..Senin yaptığın biraz işgüzarlık,daha evlenmeden resti çekmişsin..

Sen bence yazdıklarını bir kez daha oku.Baban zaten hayatın çok gerisinde kalmış."Sen dul musun" bu ne demek yaaa.Dul olunca hiç mi birşeyi hak etmiyor insan.Ya da senin dul kalmayacağının garantisi mi var.Altınında değilim diyorsun yok incecik bilezik,yok 12 binlik altın...Ya güzel kardeşim iyi düğün yaparız demişlerdir ama,kendi bütçelerine göre demişlerdir.Şimdi kimine göre düğün salonun da evlenmek lükstür,kimine göre restoranda,kimine göre otelde.Mesela nişan yapmak,bohça alışverişine çıkmak,şu kadar altın takılacak diye laf etmek,açıkçası bana varoş geliyor.Bir başkasına en lüks geliyor.

Çalışıyormuşsun.İkiniz el ele verir yaparsınız.Ailelerde destekler.Vaaayyy siz bize böyle dediniz vaaayyy ben bir kızım vaaayyy tek oğlan...ne gerek var ya böyle şeylere.İnsanların evdeki hesabı çarşıya uymamıştır.Nişanlın seni çok seviyor,şu an ki bu cazgır hallerine ne kadar dayanır sanıyorsun.Kusura bakma insan biraz mütevazi olur,kibar saygılı olur.

Vay be düğün yapmadılar diye ayrılacaksın yani aşka bak gözlerim doldu.
evlendikten sonra kredi cekiıp borc batagında surunup kavga ediceklerine simdi ayrılsın bence daha iyi adamın madem parası yok cıkmıcak bu yola kredi cekicek eees onra bu kızda ödicek neden o cocuk yuzunden zorda kalsın ki aile ne ise yarıyo hani hicccc olmaz anlarım ama varken hatta babası böbürlenip be yapıcam en iyi yerde olucak deyip sonra yapmıcam demesi bence ayıp olan takılmanız gereken yer orası bence

Of of kafam çok karışık

24 yaşında evlendim. Tek çocuk, sülalenin de tek torunuyum.

Düğünü eşimle yaptık. Eşyaları da beraber aldık. O zaman durumumuz da kötüydü Allah için. Eşya borcunu bitirip düğün yaptık.

Herkes elinden geldikçe destek oldu, ama kimseden bir şey istemedik. Kimseyle gidip seçin alalım muhabbetimiz olmadı. Kimi ay taksitimize destek oldular, kimi ay burası tanıdık isterseniz buradan bakın indirim yaptırırız dediler. E yeter daha ne olsun.

Eşimin ailesinde altın pazarlığı vardır hatta. Şu kadar bilezik diye. Şükürler olsun ki ne ben ne ailem o pazarlığa girmedik. Eşim kendi ailesiyle pazarlık yaptı gönülleri olsun diye. Ki 6 bilezik konuştular, düğünde fazlası takıldı. Benimkiler bilmez bile ne takıldı be yapıldı...

Nişan da yapmadık sayılır, evde yapıldı bitti. Kalkıp kimse büyük nişan yapmadınız demedi, deseler hani nakit bebişim derdik açıkçası.

Şöyle diyaloglara girip kendinizi küçültmeyin. Ev kuramayıp istediğinizi el birliği ile yapamıyorsanız da evlenmeyin.

katılıyorum

Ya kesin varya sizin aile yedi duvele haber saldi kizimin dugunu soyle olcak boyle olcak diye
Bide kendini bari kandirma ya neymiste kredi cekcekmiste ailesi biz yaptik diyecekmis.
Desinler ya nolcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…