baban ev mi vericek sana yada tayın oldugun yerde alıcakBen kendim yapıcam zaten ama babam izin vermiyor bende kredi çekmesini istemiyorum yapacaklar yani başka yolu yok. Yapmazsa kapı orda..
Bana buradakiler paragöz diyor bende bunu anlamıyorum ne alakası var ben onlardan bilezik istemedim bişe istemedim.
2 burma ( onu nişanlım bekarken yapmış) tıngır bi ince bilezik onuda annesi taktı. Bide o işte sırmalı kolye.
Tek taşımı yüzüğümü nişanlım aldı taktı.
Ve zoruma gidiyor benim ailemin yaptıkları bariz ortada. Bunlar ortada yani bunu görmek istemiyor ve kendilerini övüyorlar.
Acın kabadayısı bu olsa gerek !
Vay be düğün yapmadılar diye ayrılacaksın yani aşka bak gözlerim doldu.Ben kendim yapıcam zaten ama babam izin vermiyor bende kredi çekmesini istemiyorum yapacaklar yani başka yolu yok. Yapmazsa kapı orda..
O bu şu sıfat sonuçta ne fark eder ? TDK ya mı başvurayım konu açarken derdimi yazıyorum. Kısa öz şekilde anlatmak için.bu
bu
bu
bu diye bahsettiğiniz kişi nişanlınız mı?
büyük nişan yaptım derken neyi kastettiniz.
şimdi var ya , çıkıp biri ben senin görümcenim derse napcaksın onu merak ediyorum.Ben kendim yapıcam zaten ama babam izin vermiyor bende kredi çekmesini istemiyorum yapacaklar yani başka yolu yok. Yapmazsa kapı orda..
Kapı orada nişanlıma da söyledim. Yaktım gemileri.şimdi var ya , çıkıp biri ben senin görümcenim derse napcaksın onu merak ediyorum.
kapıyı falan da gösteriyorsun .
kimin kim olduğunu bilemezsin burada.
Bana buradakiler paragöz diyor bende bunu anlamıyorum ne alakası var ben onlardan bilezik istemedim bişe istemedim.
2 burma ( onu nişanlım bekarken yapmış) tıngır bi ince bilezik onuda annesi taktı. Bide o işte sırmalı kolye.
Tek taşımı yüzüğümü nişanlım aldı taktı.
Ve zoruma gidiyor benim ailemin yaptıkları bariz ortada. Bunlar ortada yani bunu görmek istemiyor ve kendilerini övüyorlar.
Acın kabadayısı bu olsa gerek !
Sen bence yazdıklarını bir kez daha oku.Baban zaten hayatın çok gerisinde kalmış."Sen dul musun" bu ne demek yaaa.Dul olunca hiç mi birşeyi hak etmiyor insan.Ya da senin dul kalmayacağının garantisi mi var.Altınında değilim diyorsun yok incecik bilezik,yok 12 binlik altın...Ya güzel kardeşim iyi düğün yaparız demişlerdir ama,kendi bütçelerine göre demişlerdir.Şimdi kimine göre düğün salonun da evlenmek lükstür,kimine göre restoranda,kimine göre otelde.Mesela nişan yapmak,bohça alışverişine çıkmak,şu kadar altın takılacak diye laf etmek,açıkçası bana varoş geliyor.Bir başkasına en lüks geliyor.Yemin ederim ailem altın muhabbeti yapmıyor bende zaten beni götürdüler alışverişe bütçelerine uysun diye pahalı şeyleri almadımherkes beni yanlış anladı.. nişanlımın tavrını anlatmak istedim sadece.
evlendikten sonra kredi cekiıp borc batagında surunup kavga ediceklerine simdi ayrılsın bence daha iyi adamın madem parası yok cıkmıcak bu yola kredi cekicek eees onra bu kızda ödicek neden o cocuk yuzunden zorda kalsın ki aile ne ise yarıyo hani hicccc olmaz anlarım ama varken hatta babası böbürlenip be yapıcam en iyi yerde olucak deyip sonra yapmıcam demesi bence ayıp olan takılmanız gereken yer orası benceVay be düğün yapmadılar diye ayrılacaksın yani aşka bak gözlerim doldu.
Of of kafam çok karışıkValla ben düğünüm için arabamı sattım.Bu zamana kadar ağzımı açıpta siz bişey yapmadınız demedim..Her şey para değil canım.Bu devirde iyi adam bulunmuyor.Forumu bir dolaş gör istersen ne kötü adamlara maruz kalıyor bu kadınlar..Senin yaptığın biraz işgüzarlık,daha evlenmeden resti çekmişsin..
Kapı orada nişanlıma da söyledim. Yaktım gemileri.
Sen bu adamı sevmiyorsun.Ben kendim yapıcam zaten ama babam izin vermiyor bende kredi çekmesini istemiyorum yapacaklar yani başka yolu yok. Yapmazsa kapı orda..
katılıyorumSen bence yazdıklarını bir kez daha oku.Baban zaten hayatın çok gerisinde kalmış."Sen dul musun" bu ne demek yaaa.Dul olunca hiç mi birşeyi hak etmiyor insan.Ya da senin dul kalmayacağının garantisi mi var.Altınında değilim diyorsun yok incecik bilezik,yok 12 binlik altın...Ya güzel kardeşim iyi düğün yaparız demişlerdir ama,kendi bütçelerine göre demişlerdir.Şimdi kimine göre düğün salonun da evlenmek lükstür,kimine göre restoranda,kimine göre otelde.Mesela nişan yapmak,bohça alışverişine çıkmak,şu kadar altın takılacak diye laf etmek,açıkçası bana varoş geliyor.Bir başkasına en lüks geliyor.
Çalışıyormuşsun.İkiniz el ele verir yaparsınız.Ailelerde destekler.Vaaayyy siz bize böyle dediniz vaaayyy ben bir kızım vaaayyy tek oğlan...ne gerek var ya böyle şeylere.İnsanların evdeki hesabı çarşıya uymamıştır.Nişanlın seni çok seviyor,şu an ki bu cazgır hallerine ne kadar dayanır sanıyorsun.Kusura bakma insan biraz mütevazi olur,kibar saygılı olur.
Nişanlınızdan bahsederken ' bu ' diye hitap etmeniz hiç hoş değil.O bu şu sıfat sonuçta ne fark eder ? TDK ya mı başvurayım konu açarken derdimi yazıyorum. Kısa öz şekilde anlatmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?