Çileden çıktım tanınmaz hale geldim :( kaynana, kayınbaba ve damat üçlüsü

Sana yanlış cevap vermek istemem fakat suan da benim yaşadığım şeylerin aynısını yasıyorsun suanda 3 aylık evliyim ve bende dertliyim konu açtım ister bak oku sorun evlenmekte değil evlendikten sonra bu bağı kurabilmek fakat eşin ana kuzusu ise %99 annesini dinlicek suan aynı sorun bende de var ve düğün gecesi altın para kavgası olabilr olacak demedi suanda bende çıkmazdayım emin ol bu dahada kötüsü Deme di deme allah yardımcın olsun arkadasım

Altın muhabbetlerini cok cirkin buluyorum. Sizin ailenizin maddi durumunun daha iyi olmasini erkek tarafi uzerinde baski kurarak göstermeniz de çirkin. Ama nişanlinizda tuhaf. Daha nişan evresinde anne babası elden ayaktan düşmüş değilken ileride biz bakarız diye yol yapması. Bir öyle bir böyle konuşması...

kaç yaşındasın.

Gerçekten mi :/

bence aşırı paragözsününz. hatta görgüsüzlük boyutunda ya da sonradan görme gibi birşeysiniz.
onlarda sanki sizin paranızdan pulunuzdan faydalanmak için sizi seçmiş gibiler. muhtemelen rezil bir evlilik yaşarsınız. hergün yüzgöz olup, milletin ağzında sakız ola ola.
bence iki ailede normal olmadığı için bu iş pek de sağlıklı gitmez.

O sadece ben bakarım onlar bakmazsa diyor hep o bakacakmış.
sizin de sinir krizi geçirmenize gerek yok
sırala bakılır Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin diyip geçeceksiniz
zor insansınız gerçekten..
nişanlınız da daha herşey sıcakken bide niye bunu öne sürüyor anlamadım

Çok saçma sapan dertleriniz var adamın kendi parası ister verir ister vermez size ne ?kendi düğünün değil mi çek öde insanın gücü de sözü de kendi parasına geçer. Bana da hiçbişey yapılmadı takılmadı bide üstüne altınlarım elimden alındı. Ve üstelik herşeyimizi eşim kendi yaptı dünya kadar borca girdi .para da para altın da altın düğün için kredi çektirmiyorsan düğünsüz evlen kimsenin parasına hükmetme hakkında yok kusura bakma da.

Ben sen ya da o haklı şeklinde yorum yapamıcam ama eğer korkun buysa söyleyim evet nişanlın evlenince değişecek.. Şu an köprüye geçene kadar modunda hepsi. Aralarında konusuyorlar, seni bir fikre alıştırmaya çalışıyorlar. Sen bir yükseliyorsun hepsi geri vites.... Evlenince de bunun böyle olacağını sanma sakın... O zaman sana karşı hepsi yükselecek

Yemin ederim ailem altın muhabbeti yapmıyor bende zaten beni götürdüler alışverişe bütçelerine uysun diye pahalı şeyleri almadım herkes beni yanlış anladı.. nişanlımın tavrını anlatmak istedim sadece.

Nasıl bu kaadr cahil kalabildin.Kusura bakma ama gerçekten kendini bi gram yetiştirmeyen insanlar evlenmemeli.Altın dı nişandı düğündü yok köklü aile millet ne derler....evlilik bu değil.25 yaşına gelmiş bir kızla 30 unu tamamlamış bir erkek kendi başlarına evlenmeli.Anne baba mecbur değil.Bi yere kadar destek olurlar.Senin ailenin babanın nasıl bir zihniyeti var ya.Ticaret mi yapıyor kızı yuva mı kuruyor.hıııımmm nişan için iyi...çemkirdim.büyüüüüük nişan.Hayatta hiç mi bir şey görmedin.Hayat millete baaakınnnn biz büyyüüüüük nişan yaptık şu kadar altın demektenmi ibaret.Yazık çocuğun ailesi gerçekten asilmiş.

Yüklenemez cazgırım ben.
severek evlenmek istemiş oğlullladı ciddi anlamda beni seviyor.
Bende onu. Sanmam bi geri vites yapıyorlar ama.

Cok doğru söylüyorsun gerçekten evlenince heleki avuçlarının içine gir bak daha hangi yüzlerini gösterecekler heleki kv . Sevmiyorsan ve oda bunu sana hissettiriyorsa geçmiş olsun

Kayınvalidesin de iş yok işte
İlerde başıma böyle bir şey gelirse anlatırım
Öz hakiki kayınvalide nasıl olur herkes görmüş olur

Yemin ederim ailem altın muhabbeti yapmıyor bende zaten beni götürdüler alışverişe bütçelerine uysun diye pahalı şeyleri almadım herkes beni yanlış anladı.. nişanlımın tavrını anlatmak istedim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…