Bana gore diger insanlardan ustun olman icin zeka lazim anlayis lazim mutevazilik lazim babana demedinmi bunu.Babam inada bindirdi beni üstün gördüğü için.
Yapmazlarsa o düğüne gelmem diyor.
Ama bence yanlış ben alttan aldım zaten babam sen dul musun diyor kendini ezdirme alttan alma diyor.
O sadece ben bakarım onlar bakmazsa diyor hep o bakacakmış.ne kadar maddiyata dayalı bir evlilik ve ne kadar fenasınız
ne demek anne babama bakarım diyince tel fırlatma diyemediniz mi
"tabi canım 4 kardeşsiniz sırayla bakılır"
çok kaprislisiniz çok Allah yardım etsin nişanlınıza
bence bırak çocuğu yazık daha rezil etme ele güne karşı. kendine göre naif birini bulsun.Babam inada bindirdi beni üstün gördüğü için.
Ama bence yanlış ben alttan aldım zaten babam sen dul musun diyor kendini ezdirme alttan alma diyor.
"Desene ilerde kv kp sizde kalacak, hasta olduklarında siz bakacaksınız. Allah yardımcın olsun " deyin böyle tiplereo kadarını soramadım öyle mi dedim o da tekrar evet bir evin bir oğlu dedi bunu derken zaten böbürlenmekten başka dünyaya geçiş yapmıştı
Söyledim bana kızıyor kendini ezdirme diye. Annem bir yandan babam bir yandan kafayı yedim.Bana gore diger insanlardan ustun olman icin zeka lazim anlayis lazim mutevazilik lazim babana demedinmi bunu.
bir arkadaşım evlenecekti nişanlın ne iş yapıyor dedim bir evin bir oğlu dedi ama öyle bir böbürlendi ki çok şaşırmıştım
Babam inada bindirdi beni üstün gördüğü için.
"Desene ilerde kv kp sizde kalacak, hasta olduklarında siz bakacaksınız. Allah yardımcın olsun " deyin böyle tiplerebi de kv ile altlı üstlü mü oturcaksınız falan
Bencede !
Bana gore diger insanlardan ustun olman icin zeka lazim anlayis lazim mutevazilik lazim babana demedinmi bunu.
GercekmisinSöyledim bana kızıyor kendini ezdirme diye. Annem bir yandan babam bir yandan kafayı yedim.
Bana kalsa kimse karışmasın ikimiz yapalım onu her şeyden çok seviyorum çünkü.. ve evlilik buysa beklentilerim düştü ve çok korkuyorum açıkçası bunu onada söyledim..
Ya sen kimi kandırıyorsun arkadaşım, kredi cekip ben düğün yapıcam dedi diye ortalığı birbirine katmışsın zaten :)Söyledim bana kızıyor kendini ezdirme diye. Annem bir yandan babam bir yandan kafayı yedim.
Bana kalsa kimse karışmasın ikimiz yapalım onu her şeyden çok seviyorum çünkü.. ve evlilik buysa beklentilerim düştü ve çok korkuyorum açıkçası bunu onada söyledim..
Babam inada bindirdi beni üstün gördüğü için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?