Çileden çıktım tanınmaz hale geldim :( kaynana, kayınbaba ve damat üçlüsü

Belki onların kastettikleri en iyisi budur çünkü 12 binlik bilezik o kadar da en iyisi olmuyor.
Kendilerince en iyisini yapacaklardır. Evlenmeden önce bu kadar maddiyat konusu olunca sıkıntı oluyor hoş olmayan bir durum bence. Bir de babanıza hemen söylemeniz hata olmuş ve tepkileriniz çok abartılı.

Ya hanımlar çok yüklenmeyin. Belki sinirlilik hali ile ağzından kötü sözler çıkmış olabilir.

Canım aslında büyük problemlerin yok. Sadece sen yanlış anlamışsın. Kb olur yaparız derken oğluna güvenmiş anlaşılan.
Artık bunu anladığına göre 12 bin tl lik değil daha sade bir düğün salonu iste.
Ayrıca arayıp tamam demişler zaten.
Tatsızlıkları uzatma bence.

Nişanlının babası evet fazla uçmuş yapıcam edicem diye
o konuda haklısın.
Ama tepkilerin rahatsız edici.
Nişanda takılan şeyi küçümsemen
Hani sanki çok büyük bir şey gibi taktılar demen.
12 binlik bilezik takılacak
Hııım eh düğün için fena değil tavrın..

Para gayet önemli gibi sizin için.

Nişanlın da çok net bir adam değil malesef.
Siz evlenseniz bile huzuru bulmanız biraz zor gibi
görünüyor.

Babam inada bindirdi beni üstün gördüğü için.
Yapmazlarsa o düğüne gelmem diyor.
Ama bence yanlış ben alttan aldım zaten babam sen dul musun diyor kendini ezdirme alttan alma diyor.
Bana gore diger insanlardan ustun olman icin zeka lazim anlayis lazim mutevazilik lazim babana demedinmi bunu.

O sadece ben bakarım onlar bakmazsa diyor hep o bakacakmış.

Ama bence yanlış ben alttan aldım zaten babam sen dul musun diyor kendini ezdirme alttan alma diyor.
bence bırak çocuğu yazık daha rezil etme ele güne karşı. kendine göre naif birini bulsun.

o kadarını soramadım öyle mi dedim o da tekrar evet bir evin bir oğlu dedi bunu derken zaten böbürlenmekten başka dünyaya geçiş yapmıştı
"Desene ilerde kv kp sizde kalacak, hasta olduklarında siz bakacaksınız. Allah yardımcın olsun " deyin böyle tiplere bi de kv ile altlı üstlü mü oturcaksınız falan

Bana gore diger insanlardan ustun olman icin zeka lazim anlayis lazim mutevazilik lazim babana demedinmi bunu.
Söyledim bana kızıyor kendini ezdirme diye. Annem bir yandan babam bir yandan kafayı yedim.

Bana kalsa kimse karışmasın ikimiz yapalım onu her şeyden çok seviyorum çünkü.. ve evlilik buysa beklentilerim düştü ve çok korkuyorum açıkçası bunu onada söyledim..

Biz evlenince başka şehre gidicez benim tayinim orası olacak. Ailelerimiz burada.
"Desene ilerde kv kp sizde kalacak, hasta olduklarında siz bakacaksınız. Allah yardımcın olsun " deyin böyle tiplere bi de kv ile altlı üstlü mü oturcaksınız falan

Gercekmisin

Ah be canim ben yeterki kocamla evlemeyim diye hicbirsey istemedim. Bi dugunu kvler yapti inan eşya bile iki beyaz eşya aldirlar o kadar. Cogunu biz yaptik yani. Ama ben bunlari dusunmedim hic tek dusundugum kocamla evlenip ayni evde yasamakdi. Simdi bakiyorum neler isteniyor. Dugun yeri begenilmiyor. Ben bizim şehirdeki en kötü dugun salonuna bile tamam dedim. Aklima iyisi olsun demek bile gelmedi.
Esyalarimizi kendimiz yavas yavas tamamladik ailemin de destegiyle.
Simdi bakiyorum evlenirken hersey konusuluyor. Altin bile kac tane takacaklardi bilmiyordum.

Ya sen kimi kandırıyorsun arkadaşım, kredi cekip ben düğün yapıcam dedi diye ortalığı birbirine katmışsın zaten :)

Anladım şimdi
Sıkıntı maddiyattan çok zihniyetiniz de.
Atın nişanı daha çok kim para dökerse onla evlendirsin
babanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…