Çileden çıktım tanınmaz hale geldim :( kaynana, kayınbaba ve damat üçlüsü

emin olm degisir 1 sene sonrada kıs gelmeye baslarlar bunlar böyle t,ip belli

canım benim ilk mesajını bi oku.
resmen kibir akıyor içeriğinde.
altın , para, takı. nisanını baban yapmış . büyük yerde vs vs vs .

İyi insanlarmış yani kv-kp. Nazınızı çekmişler nişanda da iyi takı getirmişler nişan bu sonuçta ne bekliyordunuz ki? Bileziği zinciri... Altın kemer getirecek halleri yok. Buna bile bozulmuşsunuz. 12binliralık bilezik alacaklarsa düğüne yardım edebilirsiniz. Kaç yaşında adam anası babası para dökmek zorunda değil. SiZin babanız bi ev parası veriyorsa kimse zorla istemiyor kimse muhtaçta değil o içinden kopmuştur veriyordur ama kopmak zorunda da değil. Ben anlayamadım ne istiyorsunuz bu insanlardan. Anası babası hasta olsa gelip kalamayacaklar mı? Öyle saçma şey mi olur? Kendimi nişanlınızın yerine koydum benim babam hasta annem hasta şuan bakıma mıhtaç değiller ama olsalar eşime SORMAM bile. Zaten gerek kalmaz o alır getirir evimize.

Erkek tarafi da kasınmış ama, hic bir oğlum var en iyisini yapacam denir mi kız tarafina.

Evet haksız oldukları tek nokta orası.
Kayınbaba o kadar uçmayacaktı.
Maden uçtu o düğünü yapacak.

Geri kalan kısım facia ama.
Babanın kızını üstün görmesi, dul kadın mısın sen zihniyeti..
Konu sahibinin tavırları..

nişanlının tavrını söyle anladım ben.
sen iteceksin kakacaksın
baban azarlayacak.
nişanlın yalvaracak.
bunu istiyor gibisiniz.

Of icim sisti onu aldilar bunu almadilar bunu dediler sunu yapmadilar. Daha evlenmeden insanlarin maddiyatiyla planlar yapmaya baslamissiniz resmen.

sen davanda cok haklısın cnm bırak burdakiler hem istemezler hemde kendileri kredi ceker sonrada gecinemiyoruz diye buraya konu acarlar o yuzden nisanı uzatabilicegin kadar uzat kimse icin isetkelrindne vazgecme o yuzden dereyi gecene kadar aile ne gerekiyosa yapıcak altınınıda evinide hatta bu arada sen mi atanıcaksın sayfalarda gördüm ama eger bide memursa hiccc bunları muhattap alma bırak nisan uzasın

nişanlının tavrını söyle anladım ben.
sen iteceksin kakacaksın
baban azarlayacak.
nişanlın yalvaracak.
bunu istiyor gibisiniz.
Babam samimi olup olmadıklarını anlamak istiyor tek olay buydu..ya varya kimse beni anlamadı. Demek istediğim şu çocuğa kredi çektirip düğünü biz yaptık diyecekler. Bunun neresi normal Allah aşkına !

Paradan başka bir konu, his, anlayış, hoş görü, sevgi, aşk hiç bir şey yok konuda.Sadece para var.

7 ay tanıdığın adamla 1 ayda evlenmeye kalkarsan ve bu kadar aileleri karıştırıp elaleme karşı diye düğün, para, altın, çeyiz kafasına girersen çok normal.
Ne sğalıklı bir evlilik kararı var ortada ne de karı koca olma bilinci. Onun ailesinin ödediği parayı dışarıdan gelme olarak görüyorsun. Siz artık bir aile olacaksanız o insanlar para ödesin istemezsin.
Bence iyi düşünün.

Kim bunlar ya?

25 yaşındasın ama bir o kadar da çiğsin, olmamışsın. Çemkirmek de atlara özgü bir şeydir sen insan olmalısın. Allah tan para pul hesabı yapmıyorsun bu uçuşlar niye? Aileleri niye karıştırıyosun.. Daha nişan da başlamışsın bıdırdanmaya ortada bir şey yok. Hayır çok lüx düğün olsa ne olacak ne bu gösteriş merakı insanları boğarcasına anlamadım ki(!) Bütçeleri geçici harcamalarla zorlamamak zorlatmamak lazım benim fikrim zikrim bu.

Babam inada bindirdi beni üstün gördüğü için.
Yapmazlarsa o düğüne gelmem diyor.
Ama bence yanlış ben alttan aldım zaten babam sen dul musun diyor kendini ezdirme alttan alma diyor.
Ne üstünlüğün varmış
Benim oğlum olsa hayatta almam seni gelin diye valla.Bu ne paragözlük bi de paragöz değilim demişsin iyi espri
Baban sana layık damatlar bulsun hiç zorlamayın bence düş yakasından çocuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…