bende borçsuz evlendim de eşim borçlu evlendi çok şükür düğün borcu bu ayda kapattılar:) şimdi kendileri geçinceklereşimle 5 yıl sevgiliydik ve evleneli 2,5 yıl oldu
benim aılemde eşimin ailesinde de maddi imkanlar kısıtlıydı. 5 yıl boyunca calıstık biriktirdik herşeyimi nakit yaptık şukurler olsun borcsuz evlendık kımseden destek gormeden seviyorsan o adamı gerisi bosss herşeyin hayırlısı
Hayırlısı ama cidden ailesinden çok soğudum..bende borçsuz evlendim de eşim borçlu evlendi çok şükür düğün borcu bu ayda kapattılar:) şimdi kendileri geçincekler
Ya ama ben cadı değilim yaaaaAbooo oglum yarin boyle bir hanim kizi alir da gelirse ne ot yicem ben diye dusunmedim degil yani
Birbirimizi seviyoruz ama benim ailem haklı olarak benim zorluk çekmemi istemiyorlar karşı tarafın gücü yoksa söylesin ben yapayım senin düğününü diyor babam böyle alengirli işlere gerek Yok yani..Yemin ediyorum birsey beklemiyorum deyip tüm abartılı beklentilerinizi siralamissiniz. ..32 yaşında adamın neyini odemek zorundalar ya yangından mal kaçırır gibi adamı kaçırmadan kapatmaya çalışıyorsunuz. ..Siz eğer sevseydiniz para pul bu kadar konusulmazdi zaten...böyle kurulan evlilik yürür mü onu düşünun siz!
o ev parasıylada cocugu dovmeyı dusunuyorsunuz galıba.
Aklı varsa evlenmez bu adam senınle yoksa omru bıllah altında ezılecek , sen ve aılenın
İşte bunu yediremiyorum kendime bu şekil davranıp söz hakları olamaz malesef.. Ben sizce ne yapmalıyım ?Gelen yorumlara hiiiic sasirmadimm, bizim buranin hanimlarinin hepsi sosyete altin mi o da neymiss iyy cok banaall
Kiz babasi ceyiz duzecek (ki yeri geliyor mobilyadan daha masrafli cikiyor), oturma grubu, yatak odasi, yemek odasi alacak, buyuk nisan yapacak, ekstra dugun salonu parasi verecek, erkek tarafi da bugun yarin diye dugunu oteleyecek.
Cok paragozsunuz diyenler, o acidiginiz erkek tarafi butun masrafi oglana yikip dugun olup bitince sagda solda gerine gerine anlatacaklar oglumuza anli sanli dugun yaptik gelinimize sunu bunu yaptik diye nabeerrr
Sorsaniza bir bakalim onlar 3 tane kizini gelin ederken erkek tarafindan hic bir sey beklememisler mi acabaa
İşte bende izin vermiyorum.bazı yerlerde sana hak vermekle birlikte bazı yerlerde yapma diyesim geldi.
maalesef kız tarafının durumu iyi olduğu, babanın da kızı için canını feda edebileceğini bilen oğlan tarafı böyle yapabiliyor.
bi arkadaşımında başına geldi.iki tarafında durumları iyi olmasına rağmen düğünü kızın babası yaptı.bi eline sağlık diyecekleri yerde senin babanda seni vermeye çok meraklıymış lafları duydular.
benimde babamın durumu orta.bazı şeyleri yapacak gücü varken yaptırmadım.herkes görevini yapacağını bilsin diye.o yüzden eşyaları falan üzerimize düşeni aldık.babam kalanını da çok yapmak istedi ama izin vermedim.
Arkadaşlar kaybetme korkusunu verdim çocuğa sen olmazsan ben mahvolurum diyip duruyor zaten yaşı 32 ye gelmiş.
Ailesinin yüzünü dahi görmek istemiyorum.. Sizce saygıyı bozmadan ne yapabilirim ?
İşte bunu yediremiyorum kendime bu şekil davranıp söz hakları olamaz malesef.. Ben sizce ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?