Çileden çıktım tanınmaz hale geldim :( kaynana, kayınbaba ve damat üçlüsü

Şair burda ne demek istedi, anlayan var mı?
Ah be limoncu, bir türlü anlamadın herseyin o sarı altınlar olmadığını. Kolunda onlarca bilezigin olsa neye yarar? Daha iki kelime konusamiyorsun, yazamiyorsun. Senin icin gercekten üzülüyorum. Hayatı cok yanliş öğrenmişsin. Değer yargıların cok yanlış.

Umarım sizde çok mutlu olursunuz ablacım, benden size büyük tavsiyesi evet fedakarlıklar olsun ama karşılıklı olsun, el ele verin herşeyin üstesinden gelin lakin asla kendinizi ezdirmeyin, eşin önünde veya ardında değil yanında duran kadınlardan olun.

Tüm genç kızlar mutlu olsun isterim.

beni anlayan anlıyo sen anlamasında olur

Oovv limoncu seni ztarbaks fincanıyla dövecek şimdi

Siz bu insanlari aile olarak görebileceğinize emin misiniz? Her seylerinde bi acik bulmussunuz ya.. Kendinizi ve ailenizi de peri masalindaki kraliyet ailesi olarak goruyorsunuz muhtemelen.. Uslubunuz cok irrite edici..

Ben de tek kızım ve çok merak ediyorum davulla koçla zurnayla binbir altınla evlenenler çok mu mutlu oluyor boşanmıyor mu mesela ? Aldatmalar, dayak falan altına endeksli olarak defalut olarak ortadan kalkıyor mu ?

konu çirkin, üslup çirkin. aklımda kalan tek şey PARA! nasıl başlarsa öyle gider. kriterlerinize uygun bir damat seçin. seçin ki ne siz, ne damat, ne de aileler hep beraber cümbür cemaat mutsuz olmayın

Konu sahibi sizi anladigimi dusunuyorum. Siz ve aileniz karsi tarafin bir sey yapmamasina degil de "evin tek oglu her seyin guzelini yapacagiz" deyip sonra nisanliniza dugun icin kredi cektirmeye kalkmalarina, yaptiklari kucuk iyilikleri gorgusuzce gozunuze sokmalarina bozulmussunuz sanirim. Mantikli. Ama siz de uyanik oldugunuz icin bu yontem ise yaramamis ve keseyi acmaya karar vermisler ama keseyi acacagiz madem bu gelin bize bakar mi testini siraya sokmuslar. O da ise yaramamis ama nisanliniz sizi birakmak istemedigi icin de top ceviriyor. Bence "cambaz" kelimesi bu aile icin uygun kelime. Evlendikten sonra daha iyiye gidecegini sanmam... Karar sizin.

Yol yakınken vazgeç canım..herkes sinirlenmiş ama üslubun seçtiğin kelimelerin yanlış olmuş.Yoksa anlatmaya çalıştığın önce havadan attılar biz yaparız ederiz deyip şimdi icraat yok diyorsun yapamayacak olan baştan durumunu belli etseydi bu konuda hak veririm sana..ama şu konuda yanlış bir zihniyettesin; maddiyatın tam olmasını herşeyin istediğin gibi olmasını bekleme beklentilerini düşür biraz tabi adamı seviyorsan..ama sırf evlenmek içinse bu yola girdim dönemem deme ayrıl ve kendi aile düzeyine uygun biriyle evlen madem çünkü evlendikten sonra da çok başın ağrıyacak memnuniyetsiz olacaksın benden söylemesi...

Yemin ederim bu konudan sonra kendimi dünyanın en saf gelini gibi hissediyorum.. eşimin erkek kardeşiyle aynı düğünde evlendik eltimle düğün sırasında aynı masada evet dedik eşlerimize.. varmı bu zamanda ben gibi olan? Gıkımız çıkmadı gereksiz kocaman bi düğün yapıldı ki; tam tersi bizde eşlerimizde sessiz sakin bi düğün isterdik ama aile büyükleri tamam dedikten sonra söz düşmedi bize.. Yine olsa yine sesimiz çıkmazdı cahilliğimizden değil hepimiz okumuş insanlarız ama sizi görünce safın önde gideni gibi hissettim

teşekkür ederiz ablacım..
senden ve kadınlar kulübünden öğrenecek bir çok şeyimiz var !:)

Ben başka bir şeye takıldım yani siz evlendiniz de kp. ve kv hasta oldular da sizle yaşayacaklar tey tet teyy yavrum teyy
yahu yarına çıkacağınızı biliyormusunuz ayrıca tabikide siz bakacaksınız yani oğlu bunu şimdiden konuşmak bile ne kadar kötü bir kalpli olduğunuzu gösteriyor kusura bakmayın ( altın para düğün bu konuda yorum yapma gereği duymadım zira kızlar fazlasıyla söylemiş )

vallahi burada seni gömerler ama şu açıdan seni çok sevdim
açık sözlüsün ve netsin
önce senin annen benim annem babam sayılır deyip kaynanası bir aylığına kendine geldiğinde sinir krizi geçirenlerden değilsin
ben hiç bir şey istemiyorum deyip her lafı yutup sonra kaynanam bana zamanında şunu bunu almadı deyip çetele tutanlardan değilsin
kaynanasından nefret ettiği ondan küfür duyduğu halde saygımdan sustum deyip sonra kocanı işleyenlerden değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…