• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çile çekeceğimi düşünmek beni üzüyor

durum simdiden bu kadar kotuyse, el ustunde tutulman gereken zamanda kul kedi muamelesi goruyorsan evlendikten sonra ne tur bir muamele gormeyi planliyorsun acaba????????
acin gozlerinizi yahu nisanlinin annesi telefonu suratiniza kapatan, tutacaginiz eve karisan, saygisiz, kendini bilmezin teki...ki bu yazdiklarim az bile kalir, aytiklari terbiyesizlik resmen...
ileri de ben nasil bu durumu bile bile evlendim diye kafani taslara vurmamak icin nisanlindan ''simdilik'' ayrilmasan bile dugununu ''mutlaka'' ertele...
kayinvaliden suratini simdiden gostermis, ne zannediyorsa kendini surekli size emir komuta veriyor...kendine gel bu kadinin sana ve ailene (sana boyle davranmasi ailene de cok buyuk saygisizliktir) boyle saygisizca davranmasina izin verme...
nisanlin da erkekse biraz anasina soz gecirsin cenesini kapali tutsun bu ne boyle canim...

Son düzenleme:
21 gün önce bugündü, benimde düğünüm vardı eylülde gelinliğimi almaya gitmşitim, aynı senin kayınvaliden gibi oturcağım eve kadar karışan kendi yakınında olması için olay çıkaran benimle nişanlımın arasını bozan bir kayınvalidem vardı. Çok tartıştım direndim ama neyse bozulmasın diye ikna olmuştum yakında oturmaya, ev bakılmaya gittiler beni sonra nişanlım götürdü banada sormadılar beğendin mi diye nasılsa onlar beğenmişti...Ailemi götürdüm evi göstermeye olay oldu kız tarafı eve mi bakarmış diye sadece 5 dk bakıp çıkmıştık oysa...Bu arada ilk baştan beri beni çirkin diye beğenmeyip oğluna yakıştırmamıştı. Gelinliğim özel dikimdi gelinliği beğenmedi olay çıkardı bi ton laf etti döndü gitti. Olay çıkmasın diye gittik bunun parasını ben verim başka gelinlik bakalım dedik gittik başka gelinlik beğendik kapora verildi provalar ayarlandı herkes evine döndü. 2 saat sonra gelinlikçi aradı gelinliğin iptal oolduğunu söyledi nişanlımı aradım annem çağırdı bilmiyorum dedi konuştular aradığında tek dediği kusura bakma bittiydi. Üzüldüm mü ilk bi hafta deli gbi ağladım bayıldım ama şimdi görebiliyorum ki nerden dönüp kurtulmuşumm.

cnm öncelikle Allah yardımcın olsun. konuyu okuyunca kendi yaşadıklarım geldi aklıma. benim kayınvalidemde 25 yaşında dul kalmış dört çocukla. ama onları büyütürken çok yardım görmüş çevresinden. benim eşim en büyük erkek ve kaynananm eşimi kocası yerine koymuş adeta. sen evin erkeğisin diye her sorumluluğu ona yıkıp, dediği olmazsa ortalığı karıştırıyor. 3 yılı bitirdik evliliğimizde ama çektiklerimi bir ben bir de Allah bilir. hala da çekiyorum. eşimi seviyorum o da beni seviyor tamam ama eşim annesinin sözünden çıkmadıktan sonra o sevginin de bir kıymeti yok. evliliğimiz her zaman arka planda önce annesi sonra kardeşleri sonra da evliliğimiz.....

21 gün önce bugündü, benimde düğünüm vardı eylülde gelinliğimi almaya gitmşitim, aynı senin kayınvaliden gibi oturcağım eve kadar karışan kendi yakınında olması için olay çıkaran benimle nişanlımın arasını bozan bir kayınvalidem vardı. Çok tartıştım direndim ama neyse bozulmasın diye ikna olmuştum yakında oturmaya, ev bakılmaya gittiler beni sonra nişanlım götürdü banada sormadılar beğendin mi diye nasılsa onlar beğenmişti...Ailemi götürdüm evi göstermeye olay oldu kız tarafı eve mi bakarmış diye sadece 5 dk bakıp çıkmıştık oysa...Bu arada ilk baştan beri beni çirkin diye beğenmeyip oğluna yakıştırmamıştı. Gelinliğim özel dikimdi gelinliği beğenmedi olay çıkardı bi ton laf etti döndü gitti. Olay çıkmasın diye gittik bunun parasını ben verim başka gelinlik bakalım dedik gittik başka gelinlik beğendik kapora verildi provalar ayarlandı herkes evine döndü. 2 saat sonra gelinlikçi aradı gelinliğin iptal oolduğunu söyledi nişanlımı aradım annem çağırdı bilmiyorum dedi konuştular aradığında tek dediği kusura bakma bittiydi. Üzüldüm mü ilk bi hafta deli gbi ağladım bayıldım ama şimdi görebiliyorum ki nerden dönüp kurtulmuşumm.

çok üzüldüm hikayene..
alsın oğlunu başına çalsın,hiç mi allah ,ahiret korkusu yok bu kadınların da,
yok yere böyle kul hakkına giriyolar,
ama ben ilahi adalete çok inanıyorum,
o kadına yaptıklarını ödeticek mevlam.

çok üzüldüm hikayene..
alsın oğlunu başına çalsın,hiç mi allah ,ahiret korkusu yok bu kadınların da,
yok yere böyle kul hakkına giriyolar,
ama ben ilahi adalete çok inanıyorum,
o kadına yaptıklarını ödeticek mevlam.

Oylee maalesef...En çok üzüldüğüm nokta binbir hayalle arayıp araştırıp ayarladığım balayı otelimize kayınvalidem ile kayınpederim gidiyorlarmış. O yüzden konu sahibine örnek olsun diye yazdım daha neler var hayarımdan bir haftayı sildim sakinleştiriciler aldım durup dururken bayıldım hastanelik oldum. Ama şimdi ayaktayım geçti daha güçlü yeniden yaşamaya başlıyorum sende öle düşün...Eğer bittiyse canın acısın ama toparlanmayı bil; eğer bitmediyse de sakın ipleri kayınvalinede verme...

Son düzenleme:
Ön tekerlek nereye arka tekerlek oraya..

Değişir diye beklentiniz varsa öyle bir umdunuzz üzgünümm değişmiyorlar.

Hatta daha kötü oluyor (yaşadım...tecrübeyle sabittir)

hakkınızda hayırlısı olsun, ilerde daha büyük acılar çekmektense bu şekilde bitmesi emin olun daha hayırlı olacaktır.

inan ki bende okurken bu gitmez ya neyysse demiştim

bitti kelimesini okuduğumda şükrettim

geçer kızlar dimi cümlesini okuduğumda zaman gelecek ağlayacaksın özleyeceksin ama kısa sürecek ve çok çok daha mutlu olacaksın sonunda dedim sana

gerçekten hayır yap ve bu hayrıda onlara duyur bi şekilde

Allah yardımcın olsun canm.Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah.Bittiyse eğer bitti die kendini yıpratma bu daha hayırlı,bundada vardır bir hayır die bak önüne... Rabbim hepimize hayırlsını versin,hayırlı insanlarla,bizi hak edenlerleeee karşılaştırsın inşallah...

rober hatemonun bi şarkısı var.
bence bu şarkıyı söylemen gerekir.

OHH NE GÜZEL OLDUUU İÇİMDE Bİ HUZUR VAARR.. LAY LAYYA LAALYY:24:

kayınvalidenin bana yaptıklarına beni emir eri gibi görüp telefonu yüzüme kapatışlarına bir ben bide rabbim şahit dün nişanlım merak etme bebeğim herşeyi halledeceğim diye annesiyle konuşmaya gitti konuştuktan sonrada beni aradı bitanem annem kötü niyetle söylememişki daha iyi bi ev bulmuş bize ev sahibide yardımcı olcakmış falan filan dedi bende sana melek gibi görünüp neden bana emri vaki yapıp telefonu yüzüme kapatıyo dedim oda ilk önce sitemlerimi üzüntümü alttan aldı daha sonra yeter fatoş ben hayatta asla yapamam dediğim şeyi yaptım annemden ayrı yaşamayı bile düşünmüyodum bırakta onun istediği yer olsun dedi ben inatlaşmıyorum mantıklı olan neyse o yapılırdı bana bunları sana anlattığı gibi yavrum kızım iye anlatsaydı onu anlar koşa koşa istediği yerden evi tutardım dedim en son artık nişanlım yeter yaa git ananamı babanamı söylüyosun bittiğini kime söylersen söyle s......t dedi ben kaldımm sadece kalakaldım çünkü daha öncede nişanlandım ayrıldım çok sevmiştim ama onunda annesi yoktu görümce bitirmişti bizi ailesine rest çekip ayrı eve çıkmıştı çok seviyordu ama her kavganın sonunda ettiği küfürler bitirdi bizii işte o yüzden bunun bana s.......t demesi içimde bişeyleri bitirdi dondum kaldımm gece geç saatti babamlar gözümün içine bakıyolar benimle birlikte eriyolar gariplerim o kadarda fedakarlık yaptılar o kadarda içlerine aldılarki nişanlımı şaşırıp kaldılar telefonu babamın eline verdim baba o kadını ara ve bittiğini söyle dedim ağlayarak odama geçtim babam aramışş söylemiş ben bile kız babasıyken hiçbişeylerine müdahale etmedim urba istemedim gelinlik kira olsun dedik mobilyanın yarısını ben ödiyim rezillik yaşamasınlar dedik davetiyeleri kendimiz bastırdık herşeyi kolayına gittik sırf sorun olmasın diye sen nasıl emredip kızımın yüzüne telefon kapatırsın ben size kızmı veriyorum kölemi demiş kadında hayır bitemez ben birsürü masraf yaptım ama benim dediğim olcak benim dediğim yerden ev utulcak onun istediği yerden ev tutupta oğlumu ezdiremem yanii dünür amca senide oturaklı zannediodum ama sen evlat yetiştirememişsin çok alıngan ben hep kızını alttan aldım demişş pess dedimm hazmedemedim çıldırdım tepine tepine ağladım asla saygıda kusur etmedim bütün akrabalarına karşı iyi davrandım hergün aradım annecim nasılsın diye ama içim almaya almaya ben bunu haketmedim şimdi bi boşluktayım 44 gün vardı hayallerim vardı bu saat oldu hala aramadı demekki gerçekten sevmemiş yinede isyan etmiyorum 2 kere nişandan ayrıldım artık herkes hakkımda kötü düşünecek gibi geliyo bazen nefes alamıyorum ama evlensek kesin boşanırdık diyorum yuva kurma hayallerimin gittiğinemi üzülüyorum yoksa onu kaybettiğmemi bilmiyorum kafam çok karışık ALLAHIMM sabır versin herşeye rağmen güçlüyüm sadece şu anda mutlu olacağım şeyleri yapmak istiyorum ama beni ne mutlu eder bilmiyorum bana vakit ayırdığınız için çok teşekkürler ama bunun içinden çıkabilmek için yardımınıza ihtiyacım var :(((

keşke geleceğine gidip bu hatayı yapsaydın neler yaşanabilirdi gösterebilsem sana. sakın yıpratma kendini, ağla tepine tepine istersen ama ilerde ona bile değmeyeceğini göreceksin. geçmiş olsun canım benim. trafik kazası atlatmak gibi düşün. arabaya üzülme ya sana bir şey olsaydı..

eftalya canim benim hic üzülme kim kötü bilirse bilsin bu olaylari yasayan sensin
hakkinda hayirlisi olsun bu insanlarla yapamzsin hic utanmadan babana senidede oturakli bilirdim iyi kiz yetistirememissin demis
büyükler arabulucudur bu kadin resmen sirf masraflar yüzünden dügünü yapmanizi istiyor..nisanlin senin yaninda olsaydi belki durumlar
degisirdi ama sana cok cirkin küfür etmis,bitti demis ve aramamis arasada icindeki bu soguklugu düzeltecek zaman var mi?
hic üzülme kim ne derse desin ailen ve sen yasananlari biliyorsunuz ki ailende cok fedakarliklar etmisler...ailen arkanda oldugu sürece hic
üzülme cok üzüldüm ruh halini tahmin edebiliyorum..Allah atlatmanda yardinci olsun,peki oldu ki nisanlin özür diledi
sen yeniden olmak istiyor musun?

özür dilese dönermiyim...büyük konuşmanın ne kadar sakıncalı olduğunu biliyorum fakat annesi ömür boyunca hayatımızda olcak kii anadır atadır asla atamam bunu eşimdende talep etmem zamanı geldiğinde biliyorumki asla kötü bi insan diilim yine ben bakarım ama içimde ne aşk ne sevgi ne yaşama arzusu ne heves kalır başkalarının hayatını yaşamış olurum bile bile lades demek ölüm gibi geliyo ben annesiyle yapamam onun emir eri olamamki ki daha bugüne kadar kendi ailemden böle bir muamele görmedim tamam belkide baba evindeki huzuru hiçbir zaman bulamıcam ama bu kadarda zorlusunu kaldıramam sanırım olması gereken sonsuza dek ayrı kalmak şu anda sindiremediğim kabul edemediğim hayallerimin elimden zorla çekip alınması rabbim yardımcım olsun atlatıcam bu hayatta acıda var ayrılıklarda gözyaşıda ALLAHIM ölüm ayrılıkları vermesin inşallaahh ve her zaman dediğim gibi annem babam dışında her ne olursa olsun hiçkimse vazgeçilmez değildir...

Back