bittii kızlar canım yanıyo ama olması gerekendi geçer dimi atlatırım dimi
Nasil yani ayrildiniz mi?
Ne konusmuslar nisanlinla annesi?
Ama eger ki simdiden boyle oluyorsa, verilmis sadakam varmis de. Kurtulduguna dua et.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bittii kızlar canım yanıyo ama olması gerekendi geçer dimi atlatırım dimi
21 gün önce bugündü, benimde düğünüm vardı eylülde gelinliğimi almaya gitmşitim, aynı senin kayınvaliden gibi oturcağım eve kadar karışan kendi yakınında olması için olay çıkaran benimle nişanlımın arasını bozan bir kayınvalidem vardı. Çok tartıştım direndim ama neyse bozulmasın diye ikna olmuştum yakında oturmaya, ev bakılmaya gittiler beni sonra nişanlım götürdü banada sormadılar beğendin mi diye nasılsa onlar beğenmişti...Ailemi götürdüm evi göstermeye olay oldu kız tarafı eve mi bakarmış diye sadece 5 dk bakıp çıkmıştık oysa...Bu arada ilk baştan beri beni çirkin diye beğenmeyip oğluna yakıştırmamıştı. Gelinliğim özel dikimdi gelinliği beğenmedi olay çıkardı bi ton laf etti döndü gitti. Olay çıkmasın diye gittik bunun parasını ben verim başka gelinlik bakalım dedik gittik başka gelinlik beğendik kapora verildi provalar ayarlandı herkes evine döndü. 2 saat sonra gelinlikçi aradı gelinliğin iptal oolduğunu söyledi nişanlımı aradım annem çağırdı bilmiyorum dedi konuştular aradığında tek dediği kusura bakma bittiydi. Üzüldüm mü ilk bi hafta deli gbi ağladım bayıldım ama şimdi görebiliyorum ki nerden dönüp kurtulmuşumm.
çok üzüldüm hikayene..
alsın oğlunu başına çalsın,hiç mi allah ,ahiret korkusu yok bu kadınların da,
yok yere böyle kul hakkına giriyolar,
ama ben ilahi adalete çok inanıyorum,
o kadına yaptıklarını ödeticek mevlam.