kuzucumm bende ayrı biraz daha uzakta gönlüme göre harebede olsa kendi seçtiğim bi evde oturmak istediğim için düğüne 1.5 ay kala ayrıldık o kadar iyi anlıyorumki acım daha taze sadece 1 hafta oldu ve aldığım duyumlar annesi çoktan kız aramaya başlamış dün gece nişanlım msj attı senden herşey için çok özür dilerim die cvp bile yazmadım yazmıcamda sanada tek tavsiyem sadece ALLAHA havale et mübarek günlerdeyiz asla hakkımı helal etmiyorum çünkü benim hayallerimi elimden aldılar ama ayaklarına takılan her taşı benden bilsinler keşke fatoş olsaydı desinler beş beter olsunlar tek dileğim o ama kendi bilirmiş insan karşısındakine verdiklerini bende biliyorum eminim nişanlım ömür boyunca vicdan azabıyla yaşıcak bense yanımda hiçbişeye değişmeyeceğim ailem olduğu sürece hep ayakta durucam yıkılmıcam ve bi gün inanıyorum o hayal ettiğim yuvaya kavuşucam senin içinde aynı şeyleri temenni ediyorum ve çok öpüyorum
Canım benim ikimizide Allah kurtarmış senin nişanlın gene özür diliyor benimki bide sürekli beni suçlıyor senin yüzünden oldu diye. Aynen öle şu mübarek günde hepsini Allah a havale ediyorum. tüm hayallerimi aldılar güvenimi kırdılar.. Ama sanki yeniden bir hayata başladım artık daha güçlüyüm ayaklarım daha sağlam absıyor yere... Rabbim bundan sonra karşımıza doğru insanları çıkarırı inş.
canımıniçii evvelsi gün gece özür msjı çekti lakin dün gecede faceme senmi girdin arkadaşım silinmiş diye azarlar gibi konuştu arkadaşım dediğide benden baya bir süre önce kendinden 4 yaş büyük annesi izin vermediği için evlenemediği hollandalı kaşarın biri...haa sonra sesini duymak için başka bahane bulamadım canım yanıyo dedi ama boşş düşünsene hemen gitmiş eklemiş onu bunu bocaladığı içinmi yapıyor yoksa eski yaşantısını özlediği içinmi yapıyor bilinmez bende aradım en azından bir süre yasımızı tutsaydın dedim bu kadarmıydı ilişkimize olan saygın dedim biz flört etmiyorduk evlenecektik dedim yaa kısacası biz bunları haketmedik çünkü hep fedakarlık yaptık hırsımı alamıyorum sürekli msjlar yazıp hakaret beddua etmek istiyorum ama bana yakışmaz bize yakışmaz herkes kendi çamurunda boğulsun elbette atlatıcam biliyorumki eskisinden dahada güçlü olcam ama sadece bundan sonra olurda karşıma beni geçmişimdn kalan kusurlarla hasarlarla kabul edecek biri çıkarsa ona tahammülsüz olurum eskisi gibi gereken özveriyi gösteremem diye korkuyorum ah ettim ah almak istemem benim bütün değerlerimi öldürdüler umarım her zamanki iyi niyetli anlayışlı özverili fedakar fatoş olmaya devam ederim mübarek günlerdeyiz ALLAH yardımcımız olsun kuzumm sanada hayırlı ramazanlar...
bak demekki hepsi aynı benimkide bodrumda tatilde şimdi benleyken içki içmeyen beni aradı açmadım telefonu, derhal teli aç diye mesaj çekmiş açtım ki kızayım diye sesinden sarhoş olduğu öyle belliydiki bir şey demedim kapattım. Dün aradı gene öyle hep sen getirdin buraya ben seçim yapmak zorunda kaldım diyip duruyor. Ben ki terbiyesizlik yapmamıştım hiç o şimdi dağıtırken ben yeni ama daha güçlü bi hayat kurmaya çalışıyorum. Hiç geçmişimden kalan kusurlarla diye düşünme, Allah bizi kurtardı 9 eylülde düğünüm olcaktı benim şimdi annesine annemin yanında bağırtan ilerde beni nasıl ezdirecekti, ben savunurken o beni savunmadı savunulcak bir yanım olduğunu düşünmediği için.... Sen de kusur diye düşünme başımız dik ailemiz yanımızda şükürler olsun. Ben de babamla çok tartışarak kabul ettirmiştim hep düşünüyorum babamda sen istedin al sonucu gördün mü dese ne olurdu diye... Allah bunu yaşatıyosa gerçekten olması gerektiği için...Bende bazen öle bunalıyorum aramamak için zor tutuyorum kendimi ama hep bunları düşünüyorum bir kere bile savunmadan annesiyle yarım saat konuşup bana bitti diye telefon etti yüzüme bile söylemeden boşver unut diyorum avutuyorum kendimi..
ben senin hikayenide merak ediyorum ama hiç yazmamışsın
Şöyle bir özet geçeyim, üniversitede en yakın arkadaşımdı herkes yakıştırırdı ama yok biz arkadaştık okul bitince itiraf etti ben senin yanındayım hep bana bi şans ver ben sana arkadaş gözüyle bakamıyorum artık diye..İlk erkek arkadaşım olcaktı güvenmek istedim nasılsa tanıyorum diye kabul ettim herşey çok güzel gitti biz çok mutluyduk ki işler resmiye binsin isteyene kadar. 1,5 yıl sonra nişanlanalım istedik ailesine söyledğinde akraba almak isteyen annesi beni istemedi çirkinmişim yanına gezdirmeye utanmayacak mıymış gibi sözlerle o ara çok mutsuzdu herşeyi konuşupp aştığımız gibi gene sadece birbirimiz var diye açıkca konuşurduk herşeyi.Kavga gürültü ailesini ikna etti tanışmaya geldiler benim hasta,yatalak bir anneannem var onların evine geldiler ilk evden çıktıklarında evi beğenmemişler olmaz demişler gene tartışma falan ikna oldular.
Söz kesildi ertesi gün babamı arayıp düğün kaç kişilik olur diye sormuşlar, babam şaşırmış daha nişan olmadan bir kızımla konuşim demiş buna çok kızan kayınpederim düğün tarihini salonu kiralayıp beni aradı hayırlı olsun düğünün var diye şok oldum. Nişanlıma kızdım niye böyle ailem davetiyelemi çağırılacak diye neyse yanlış anlaşılma olmuş boşver dediler anneme anlattım bi şekilde ayarladık ikimiz karar vermiş gibi...CAnım annem o kadar idare ettiki bizi..
Nişanıda bir an önce bitirelim rahatlayalım istedim nişanlımla konuşup evde yapmaya karar verdik. Kayınvalidem herkesin içinde nişanda bir salonda yapamadılar ki nişanı oynayalım dedi gene yuttum... Daha neler neler ama bunlar sadece birazı çok ağırıma giden şeyler oldu bir gün terbiyesizlik etmedim haftada bir aradım konuştum.İşte gelinlik olcak aslında durumları orta halliydi, ama biz herşeyi nişanlımla yapmıştık gelinliğede öyle çok para verim istemedim. Her yere götürdü hakkını yiyemem ama eminönünde beğendiğim modeli diktirim istedim işte gittik gelinlikçiye hiçbirşey demedi tanıdıktı annem indirim falanda yaptırdı çıkarken nişanlım ben seni nereye götürdüm sen ne beğendin işte bu gelinlik güzel olmayacak ama ben sna yeni gelinlik alcam dedi iddasına bile girmiştik dalga geçip:)
Ev bakılmaya başlandı ilk başta tam avrupa yakasında istiyorduk, sonra anadoluya ikna etti nişanlım ve en sonunda ailesinin yakınında olsun istedi çok tartıştım çekiniyorum annenden yapma en azından farklı bi ilçede olalım oturcağımız eve biz karar verelim istedim. Ev buldu ailesi ben yoldayım beni beklemediler nişanlım götürdü sonra yanlarına gittik bana sormadılar bile beğendin mi diye nasılsa onlar beğenmişlerdi. aileme göstermk istedim dalga geçmişler benden sonra kız evi eve mi bakarmış diye sadece 2 dk bakıp çıkmıştık oysaki...
Ve son olay gelinliği almaya gittik kayınvalidem bir surat geldi o gün annemin yanından bile yürümedi neyse dedik giydim beğenmedi gelinlikçide işte kız evi karıştı sonuca bak dedi, sonra tamam biz parasını verelim başka gelinlik bakalım dedik işte annesi anneme haddinizi bilinden başladı saymaya...Nişanlıma birşey de susma dedim bana kızdı sen gelinsin sus konuşmaya hakkın yok dedi. Gittik başka gelinlik beğendik kapora verdiler. İki saat sonra gelinlikçi aradı iptal oldu bilginiz var mı diye.Nişanlımı aradım annem çağırdı bilmiyorum dedi, eve gitti yarım saat sürmeden aradı bitti kusura bakma dedi. Bayılcam sandım nasıl biter dedim senin savunulcak bir yanın yok savunamam seni aileme dedi senin yüzünden böyle oldu al mutlu ol dedi. Konuşturmadı bile kapattı sonra sakinleştiriciler bayılmalar kendimi kaybetmişim. Hazmedemedim çünkü,soonra olayları kabullenmeye hazmetmeye başladım. Ailesi bitirmek için aradığında gençler karar vermişlr ayrılmışlar dedi telefonla, babam kızıımı telefonla vermedim nişan böyle bitsin dedi önce delikanlıyla konuşim sonra sizlede görüşelim dedi ki , babası oğlumla ne konuşcan ben babasıyım bana konuş diye kaba bir tavır alınca babam gene bakarız dedi... Sonra nişanlımla konuştu nişanlım , laf dinletemedim benle tartıştı ev konusunda, gelinlikçide rezli etti ilk başta beni dinleseydi ne olurdu demiş iki yılda işlediğim suçlar bunlarmış ki hiç düşünmemiş bu kız niye gelinliği için bile fedekarlık yapıyor diye...Babama kızınızı aileme kabul ettiremem ben artık demiş babamda benim kabul ettirilecek bir kızım yok zaten diyip bitirmiş... Şimdi beni arayıp sen bu hale getirdin ben hatasızım,beni koşulsuz dinlemedin al mutlu ol diyor, bide içim içimi yiyor özlüyorum evleneceğim kadnı kaybettim ben değdimi diyor..Yaşadığım ne tam olarak anlamıyorum bilmiyorum tek bildiğim güçlü olmam gerektiği...Bu arada balayı için ayarladığım otelede kayınpederim ile kayınvalidem gidiyor , aldığımız eşyalarla evlerini yeniliyorlar... Nişanlım bodrumda tatilde hergün mutlaka arayıp beni sormaya çalışıyo yada kendini hatırlatmaya açmıyorum artık zaten telefonunu... Bense hayata devam edip yaralarımı sarıyorum..
Özet dedim uzun oldu kusura bakmayın ama bunlar gerçekten özeti yaşananların yanında...
bak canım öncelikle şunu aklından çıkart;2 kere nişan atıldı diye nasıl hakkında kötü düşünürler?bi kere nişanı atan da sensin...ve çok da iyi yapmışsın yol yakınken kurtulmuşsun bu aksi kadından ..kaldı ki oğlu da kendini göstermiş...inan hayatın cehenem hayatı olurdu bununla..ana oğul seni yerlerdi işin açıkçası...nişanı atmakla çok isabetli karar vermişsin.baban ;ailen yanındaymış seni desteklemiş ne güzel..kimi aileler kızına kızar neden yüzüğü attın diye...bize fikrimizi sorarsan;sakın ama sakın bu adama geri dönme derim.hayatına bak seni mutlu edecek şeylerle uğraş....ve en önemlisi cep nonu değiştir derim rahatsız edilmemek için..evden arayan olursa zaten ailen cevabını verir..ne güzel insanın ailesinin yanında olup destek vermesi..kıymetini bil canım ailenin.ve ailen için kendin için artık zerre kadar üzülme zira ailen bunu hakediyor.
canımm çok saol iyi niyetli düşüncelerin için emiimki en yakın zamanda atlatıcam işe girmeyi düşünüyorum 24 yaşına kadar hiç çalışmadım aslında çok sosyal kendini ifade edebilen bi insanım ama nedense işveren işçi ilişkisi beni korkutuyo dilim tutuluyo ama bu korkuyu yenip işe giriyim diyorum en azından kafam yoğun olur daha çabuk toparlarım diye düşünüyorum ee birazda alışveriş yapmak kendi paranla fena olmaz heralde dimi :) iyiki varsınız hepiniz çok saolun gerçekten yorumlarınız beni öyle kendime getirdimki artık ondan bi msj bekler değil sizden bi msj bekler oldum çok ama çok saolun yüreğinize sağlık :)
gelinlikçideki abla tyze çok şanslısın gelinin hep seni düşünüyo hyallerini hep rafa kaldırmış hep en ucuzuna gidiyo kıymetini bil bu devirde bölesini bulamazsın dedi verdiği cvp ee düşünmek zorunda mecbur bi ucuda onlara dokunaacak böle bi cvp yok
ama nişanlımada güvenemiyorum şöyleki anneleri onları babasız büyüttüğü için oda bunu kullandığı için yeri geldiği zaman ona kıyamayıp beni ezdirir die korkuyorum nolur yardım edin uzun oldu kusurA bakmayın boğuluyorum
canımm çok saol iyi niyetli düşüncelerin için emiimki en yakın zamanda atlatıcam işe girmeyi düşünüyorum 24 yaşına kadar hiç çalışmadım aslında çok sosyal kendini ifade edebilen bi insanım ama nedense işveren işçi ilişkisi beni korkutuyo dilim tutuluyo ama bu korkuyu yenip işe giriyim diyorum en azından kafam yoğun olur daha çabuk toparlarım diye düşünüyorum ee birazda alışveriş yapmak kendi paranla fena olmaz heralde dimi :) iyiki varsınız hepiniz çok saolun gerçekten yorumlarınız beni öyle kendime getirdimki artık ondan bi msj bekler değil sizden bi msj bekler oldum çok ama çok saolun yüreğinize sağlık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?