kayınvalidenin bana yaptıklarına beni emir eri gibi görüp telefonu yüzüme kapatışlarına bir ben bide rabbim şahit dün nişanlım merak etme bebeğim herşeyi halledeceğim diye annesiyle konuşmaya gitti konuştuktan sonrada beni aradı bitanem annem kötü niyetle söylememişki daha iyi bi ev bulmuş bize ev sahibide yardımcı olcakmış falan filan dedi bende sana melek gibi görünüp neden bana emri vaki yapıp telefonu yüzüme kapatıyo dedim oda ilk önce sitemlerimi üzüntümü alttan aldı daha sonra yeter fatoş ben hayatta asla yapamam dediğim şeyi yaptım annemden ayrı yaşamayı bile düşünmüyodum bırakta onun istediği yer olsun dedi ben inatlaşmıyorum mantıklı olan neyse o yapılırdı bana bunları sana anlattığı gibi yavrum kızım iye anlatsaydı onu anlar koşa koşa istediği yerden evi tutardım dedim en son artık nişanlım yeter yaa git ananamı babanamı söylüyosun bittiğini kime söylersen söyle s......t dedi ben kaldımm sadece kalakaldım çünkü daha öncede nişanlandım ayrıldım çok sevmiştim ama onunda annesi yoktu görümce bitirmişti bizi ailesine rest çekip ayrı eve çıkmıştı çok seviyordu ama her kavganın sonunda ettiği küfürler bitirdi bizii işte o yüzden bunun bana s.......t demesi içimde bişeyleri bitirdi dondum kaldımm gece geç saatti babamlar gözümün içine bakıyolar benimle birlikte eriyolar gariplerim o kadarda fedakarlık yaptılar o kadarda içlerine aldılarki nişanlımı şaşırıp kaldılar telefonu babamın eline verdim baba o kadını ara ve bittiğini söyle dedim ağlayarak odama geçtim babam aramışş söylemiş ben bile kız babasıyken hiçbişeylerine müdahale etmedim urba istemedim gelinlik kira olsun dedik mobilyanın yarısını ben ödiyim rezillik yaşamasınlar dedik davetiyeleri kendimiz bastırdık herşeyi kolayına gittik sırf sorun olmasın diye sen nasıl emredip kızımın yüzüne telefon kapatırsın ben size kızmı veriyorum kölemi demiş kadında hayır bitemez ben birsürü masraf yaptım ama benim dediğim olcak benim dediğim yerden ev utulcak onun istediği yerden ev tutupta oğlumu ezdiremem yanii dünür amca senide oturaklı zannediodum ama sen evlat yetiştirememişsin çok alıngan ben hep kızını alttan aldım demişş pess dedimm hazmedemedim çıldırdım tepine tepine ağladım asla saygıda kusur etmedim bütün akrabalarına karşı iyi davrandım hergün aradım annecim nasılsın diye ama içim almaya almaya ben bunu haketmedim şimdi bi boşluktayım 44 gün vardı hayallerim vardı bu saat oldu hala aramadı demekki gerçekten sevmemiş yinede isyan etmiyorum 2 kere nişandan ayrıldım artık herkes hakkımda kötü düşünecek gibi geliyo bazen nefes alamıyorum ama evlensek kesin boşanırdık diyorum yuva kurma hayallerimin gittiğinemi üzülüyorum yoksa onu kaybettiğmemi bilmiyorum kafam çok karışık ALLAHIMM sabır versin herşeye rağmen güçlüyüm sadece şu anda mutlu olacağım şeyleri yapmak istiyorum ama beni ne mutlu eder bilmiyorum bana vakit ayırdığınız için çok teşekkürler ama bunun içinden çıkabilmek için yardımınıza ihtiyacım var((
kayınvalidenin bana yaptıklarına beni emir eri gibi görüp telefonu yüzüme kapatışlarına bir ben bide rabbim şahit dün nişanlım merak etme bebeğim herşeyi halledeceğim diye annesiyle konuşmaya gitti konuştuktan sonrada beni aradı bitanem annem kötü niyetle söylememişki daha iyi bi ev bulmuş bize ev sahibide yardımcı olcakmış falan filan dedi bende sana melek gibi görünüp neden bana emri vaki yapıp telefonu yüzüme kapatıyo dedim oda ilk önce sitemlerimi üzüntümü alttan aldı daha sonra yeter fatoş ben hayatta asla yapamam dediğim şeyi yaptım annemden ayrı yaşamayı bile düşünmüyodum bırakta onun istediği yer olsun dedi ben inatlaşmıyorum mantıklı olan neyse o yapılırdı bana bunları sana anlattığı gibi yavrum kızım iye anlatsaydı onu anlar koşa koşa istediği yerden evi tutardım dedim en son artık nişanlım yeter yaa git ananamı babanamı söylüyosun bittiğini kime söylersen söyle s......t dedi ben kaldımm sadece kalakaldım çünkü daha öncede nişanlandım ayrıldım çok sevmiştim ama onunda annesi yoktu görümce bitirmişti bizi ailesine rest çekip ayrı eve çıkmıştı çok seviyordu ama her kavganın sonunda ettiği küfürler bitirdi bizii işte o yüzden bunun bana s.......t demesi içimde bişeyleri bitirdi dondum kaldımm gece geç saatti babamlar gözümün içine bakıyolar benimle birlikte eriyolar gariplerim o kadarda fedakarlık yaptılar o kadarda içlerine aldılarki nişanlımı şaşırıp kaldılar telefonu babamın eline verdim baba o kadını ara ve bittiğini söyle dedim ağlayarak odama geçtim babam aramışş söylemiş ben bile kız babasıyken hiçbişeylerine müdahale etmedim urba istemedim gelinlik kira olsun dedik mobilyanın yarısını ben ödiyim rezillik yaşamasınlar dedik davetiyeleri kendimiz bastırdık herşeyi kolayına gittik sırf sorun olmasın diye sen nasıl emredip kızımın yüzüne telefon kapatırsın ben size kızmı veriyorum kölemi demiş kadında hayır bitemez ben birsürü masraf yaptım ama benim dediğim olcak benim dediğim yerden ev utulcak onun istediği yerden ev tutupta oğlumu ezdiremem yanii dünür amca senide oturaklı zannediodum ama sen evlat yetiştirememişsin çok alıngan ben hep kızını alttan aldım demişş pess dedimm hazmedemedim çıldırdım tepine tepine ağladım asla saygıda kusur etmedim bütün akrabalarına karşı iyi davrandım hergün aradım annecim nasılsın diye ama içim almaya almaya ben bunu haketmedim şimdi bi boşluktayım 44 gün vardı hayallerim vardı bu saat oldu hala aramadı demekki gerçekten sevmemiş yinede isyan etmiyorum 2 kere nişandan ayrıldım artık herkes hakkımda kötü düşünecek gibi geliyo bazen nefes alamıyorum ama evlensek kesin boşanırdık diyorum yuva kurma hayallerimin gittiğinemi üzülüyorum yoksa onu kaybettiğmemi bilmiyorum kafam çok karışık ALLAHIMM sabır versin herşeye rağmen güçlüyüm sadece şu anda mutlu olacağım şeyleri yapmak istiyorum ama beni ne mutlu eder bilmiyorum bana vakit ayırdığınız için çok teşekkürler ama bunun içinden çıkabilmek için yardımınıza ihtiyacım var((
bu günler de geçcek sen de bilirsin. allah bundan sonra seni hayırlı insanla karşılaştırsın. 2 kere ayrıldım kötü bakarlar diye düşünme herkes artık erkeklerde sorun olduğunu biliyor.. kötü insanlarla karşılaşmış olmak suç değil.
haftaya umreye gidiyorum sana dua edeceğim inş.
Biraz dikkat edin,öyle bir yazmışsınız ki, ne nokta var ne virgül..
Okuması zor..
ALLAH razı olsunn ben herşeyimi rabbime havale ettim dualara ihtiyacım var zaten çok kötüyümm
21 gün önce bugündü, benimde düğünüm vardı eylülde gelinliğimi almaya gitmşitim, aynı senin kayınvaliden gibi oturcağım eve kadar karışan kendi yakınında olması için olay çıkaran benimle nişanlımın arasını bozan bir kayınvalidem vardı. Çok tartıştım direndim ama neyse bozulmasın diye ikna olmuştum yakında oturmaya, ev bakılmaya gittiler beni sonra nişanlım götürdü banada sormadılar beğendin mi diye nasılsa onlar beğenmişti...Ailemi götürdüm evi göstermeye olay oldu kız tarafı eve mi bakarmış diye sadece 5 dk bakıp çıkmıştık oysa...Bu arada ilk baştan beri beni çirkin diye beğenmeyip oğluna yakıştırmamıştı. Gelinliğim özel dikimdi gelinliği beğenmedi olay çıkardı bi ton laf etti döndü gitti. Olay çıkmasın diye gittik bunun parasını ben verim başka gelinlik bakalım dedik gittik başka gelinlik beğendik kapora verildi provalar ayarlandı herkes evine döndü. 2 saat sonra gelinlikçi aradı gelinliğin iptal oolduğunu söyledi nişanlımı aradım annem çağırdı bilmiyorum dedi konuştular aradığında tek dediği kusura bakma bittiydi. Üzüldüm mü ilk bi hafta deli gbi ağladım bayıldım ama şimdi görebiliyorum ki nerden dönüp kurtulmuşumm.
bütün bu abzürtlüklerden sonra eski nişanlın hiç ben erkeğim diye dolaşmasın ortalıkta. o sadece annesinin nazlı anakuzusu olabilir....
ya keşke hatasını kabullense ona göre ben suçluyum, ben bozdum benim yüzümden evlenemiyoruz. Annesi haklı annesine karşı beni savunamamış çünkü ben onla tartışmışım. Tartıştığımız konuda yakın oturmak istemememdi, huzursuz olmayalım diyeydi o yüzden savunamamış beni annesi haklıymış.Bu arada annesi bilmiyordu yakın oturmak istemediğimi. Annesi o kadar şey dedi ben ağzımı açmadım ama bir kere nişanlımla tartıştık diye ilerde bana güvenemezmiş bu şekilde başı buyrukluk yaparsam oda ailesini ezip geçerse ne olurmuş. O yüzden ailesini seçti bana da tek bitti dedi. Yüzüme söyleme lutfunda bile bulanmadı ben sadece oturcağımız eve biz karar verelim istemiştim ama hakkım yokmuş onlr kız alıyorlar ben gelinim konuşmaya hakkım yoktu... 1 ay öncesine kadar da hiç böyle değildik hayat ne olacağı belli olmuyor işte insanları tanımakda anlamak da çok zor... Çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim kurtuldum diye düşünmekten başka çarem yok... O benim ilk erkek arkadaşımdı ilk güvendiğim acısıda büyük oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?