sabahtan beridir bunu okuyup okuyup güldüm yaw..
duvara fışkırıyormuş demek..:roflol::roflol:
nası bi tazyikse artık-tatlicadiarzu-
valla kayınvalidemi fazla sevmem ama bu yazılanları okuduktan sonra hatuna kanım kaynayıverdi aniden..:smiley-cool:.
yok yok Allah için bu sözlere maruz kalmıyorum ki kalmak zorunda olsaydım eğer asla sineye çekemezdim pattt diye patlayıverirdim herhal...
haa birde benim sütüm az kendisinin zamaninda bol sütü varmis cocuk emerken agizindan kacarmis meme ve süt duvara fiskirirmissss yuhhh yani rekorlar kitabina girseymis keske, birde sütüm olsa da ben emzirsem diyor yani pesss vallaaaa
daha önce yazmıştım buraya da yazayım bari:
-bebeği öyle tutma,dizlerinden bastır sırtı dinlensin. (tüm gün sırtında yük taşıyor,doğru)
-haftada bir ellerini , ayaklarını sil. (yok kokuşuk daha iyi oluyor)
-yedek önlük yok mu yanında,bu nemli hasta olcak. (acemi anne yedek önlük koymamış)
-çok kusuyor,hasta etmiş olmayasın? (evet çok uğraştım,başardım)
-top gibi olmuş çocuk,battaniyesini düzelt. (o rahat böyle)
-üzerine yelek giydirelim,üşücek. (hee tüm hafta hasta gezen 4 yaşındaki elti cocuğunun yeleğini giydirmek süper fikir)
-beşiğe koy ben uyutayım. (benim bebeğim ben uyutmak istiyorum)
-sen yemeğini ye,bırak ben sallıyım. (benim bebeğim ben sallamak istiyorum)
-sen in,arabaya ben indireyim. (benim bebeğim ben indiricem,sen evinde kal)
-sen bulaşıklara bak ben tutarım. (...)
-altını ıslak mendille sildikten sonra kremini sür (yok ben b.kunun üstüne sürücem,özel zevkim)
-çorabının lastiği sıkıyor gibi,kıvır uç kısmını. (bebek çorabı bu ya!?)
-elbisesi yok mu neden giydirmiyorsun? (yok garibanın elbisesi falan,kızılaydan gelecek yardımı bekliyoruz)
-boynuna bişey koy,kusunca ıslanıyor,hasta olcak. (boynuna sünger döşettim ben onun,bişey olmaz)
-tükürükleri çıktı,ağzını sil. (yok yakışıyor ona)
-tatlıdan da ye,fasülyeden de sütün kesilcek. (ben iyi cins bir ineğim,sütüm kesilmez)
-bebeklerin tırnakları jilet gibi olur,sık kesiyor musun? (hayır oje şık durmuyor o zaman)
-kucağında nasıl duruyor o öyle,oturtuyor musun yoksa! (hayır amuda kaldırdım)
sesli okudum kocam koptu yaa ,doğurucan gülmekten diyo .vallahi gözlerimden yaş geldi yorumlarına insanlara böyle cvp versek nolur acaba...boynuna sünger döşettim bişey olmaz...ben hamileyim şimdiden dinliyorum bu garip sözleri....:CüvCüv::CüvCüv:
eşim der " anne saçlarının rengi açıldı "
o da " evet oğlum,babanesinin saçları gibi kestane irengi :) olacak "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?