k:hayinvalide
g:gelin
:)
k-ben cocuklarimi daha bir yasinda bezden kurtardim,masllah hic sorun da yasamadim
g-anne cok erken degil mi,daha kas kontrolu yok bir yasinda
k-kontrole gerek yok,ben hissettikce tutuyordum yapiyorlardi,sen de yaptir
g-anne daha erken,cinsel hayatini etkiler sonra
k-2 yasindaki bebegin cinsel yasami ne demek kizim yahu,sen tut onu yapacak o yapacak
g-tovbeeeeeee
k-bu cocuk kucaga alisti,ne yapacaksin sen
g-ne yapacagm anne ucagima alacagim tabii ki
k- yok yok tecrubesizlik bu seninki,ilk cocuk ya hep oyle hatalar oluyor
g-ne hatasi anne,cocugun ten temasina ihtiyaci var
k-bak ben de buyugunu kucakta buyutuum ama kucugunde aklim basima geldi,emzirirken bile kucagima almadim(kucugu benim esim bu arada)
g-anne dogru yapmamissin,keske onu da alsaydin kucagina,bak simdi guven sorunu var belki temelinde bu anne ogul iletisimsizlgi var
k-yok yok irsi bunlarin babasi da oyle
g-ama dedin ya babama da annesi hic bakmamis hep yaslilara emanet etmis diye,bak onda da anne eksikligi var belki
k-ama bak torunum da icine kapanik(kaynimin cocugu)irsi bu irsi
g-anneeee eltim 40 gunluk bebegini sana birakip ise dondu,buna da irsi deme
k-bilmem ki,sen yine de alistirma bence,herkes uyur sen uyumadan sabahi edersin kucaginda bebekle
g-sabiirrrrr
eltimin 2 kizi var,ikisine de kayinvalidem bakti,buyuttu,benim de 2 yasinda bir kizim var ikinci kizima da hamileyim ama sevmesi bile zoraki .gecen gun ergenlik yasindaki kizlari bekleyen tehlikelerden,daha kucuklukten itibaren karsilasabilecekleri kotu niyetli insanlardan,vs konusuyoruz:
k-aman aman bu devir cok kotu,ne kizlar var
g-oyle,cocuklar cok cabuk gelisiyor,hic ummadigin cocuk neler yapiyor duuyunca sasiriyorsun
k-aman kimseye laf etmeye gelmez bizim basimizda iki kizimiz var,Allah onlarda yasatir sonra
g-hih,seyy,evet....
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
....(benim kizlar torun kategorisine giremiyor ne yazik ki)
k-timucin(kendi komsusu-kizimla yasit) 4 kilo dogdmus biliyor musun
g-masallah anne,kizimin 2 kati,ne kolaydir onun bakimi
k-timucin donmeye baslamis biliyor musun
g-2 aylik bebek doner mi ki,benim kizimda daha tik yok
k-timucin mekliyormus masllah
g-erken gelisiyor bu cocuk gercekten masallah,benim kizim daha yeni donuyor
k-timucin hergun bir avuc kuruyemis yiyormus
g-afiyet olsun
k-timucini tuvalete alistirmislar
g-afferim
k-timucin emzigi de birakmis
g-birak yakamizi timucciiiiiinnnnnnnnnn!!!
:)))
aslinda liste daha uzar gider,isin ilginc tarafi basta cok batan seyler simid komik bile geliyor,benim ne hissettigim sorun degil de yarin bir gun kizlarim babaannelerinin onlari sevmedigini falan dusunup uzulurlerse o zaman tavrim degisir,kizlarim hissetmedigi yada umursamadigi surece hic sorun degil,gerci hala belki buyudukce alisir diyorum ama pek de sanmiyorum.benim dogurduklarimi torun niyetine almiyor kadin yav :)