zuhaaa:) kıskançlık duydum da bu kadarını duymamıştım:) bu sütü ne sanıyolar acaba:) çağırınca geliyo mu ki? göğsünü vermiş ya:) aslında şu dırdır bitse belki süt kendiliğinden çoğalacak, ben ciddi ciddi anneme de kayınvalideme de bir daha sütün az demeyin bana annesi benim siz kendilerinizinkini büyüttünüz karışmayın demiştim. loğusaydım tabi insan daha çok bozuluyor zamanla bağışıklık kazanıyosun:) ağlayınca açtır ya çocuk hemen. hadi hadi susturamayınca doğru annesine oh bide sütün yok demezlermi demeye başladım ben de. susuyorlar mı hayır ama en azından şişmiyosun sinirden. yeni annelere itinayla çemkirme dersleri verilir:)
anne sütü önemli tabi ama allah aşkına sütü olan kim gece yarısı kalkıp mama hazırlamaya kendiliğinden gönüllü olur ki? ayrıca kim annesinden daha çok sever düşünür bir bebeği? 6 ay bişi vermesinler diye kıyametleri kopardım:) benim kızım 19 ay emdi, emzirmekten güzeli hatta kolayı var mı ya? kızım hiç ortalamanın altına düşmedi ama bizimkilere kalsa öldü yavrum açlıktan... inadımdır ben, tutturmasam 2 ayda kesilirdi benim sütüm sinirden. ama şimdiki aklım olsa hiç dinlemezdim emzir emzir dedikçe sinirlenmezdim. yok be sinirlenirdim gene, size ne be meme benim bebek benim alla alla:)
anne sütü önemli tabi ama allah aşkına sütü olan kim gece yarısı kalkıp mama hazırlamaya kendiliğinden gönüllü olur ki? ayrıca kim annesinden daha çok sever düşünür bir bebeği? 6 ay bişi vermesinler diye kıyametleri kopardım:) benim kızım 19 ay emdi, emzirmekten güzeli hatta kolayı var mı ya? kızım hiç ortalamanın altına düşmedi ama bizimkilere kalsa öldü yavrum açlıktan... inadımdır ben, tutturmasam 2 ayda kesilirdi benim sütüm sinirden. ama şimdiki aklım olsa hiç dinlemezdim emzir emzir dedikçe sinirlenmezdim. yok be sinirlenirdim gene, size ne be meme benim bebek benim alla alla:)