- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.052
- 398
benim kayınvalidem çok iyi niyetlidir ama 53 yaşında değil de 17 yaşındaki aklı bi karış havada ergen kız gibi bi acayip, cehalet mi saflık mı çözemedim. daha yeni evliydik doğum kontrol hapına başladım çok kilo aldırınca 1 yıl sonra bıraktım bunu da çok iyi biliyo kendisi neyse takvim yöntemini tutturamadık:) hamile kaldım müjdeli haberi verdik kayınbiraderim dedi ki "yenge üstümden bi yük kalktı siz evlendiğiniz günden beri annem "bunların çocuğu olmuyo" diye üzülüp başımın etini yiyo" dedi varan 1!
doğuma yakın eşim de ben de 8 aylığız diye erken bekledik kızımızı ama o tahmini doğum tarihine 5 gün kala doğdu kayınvaldem hergün annemi arayıp "günü geçti napıcaz vah vah" diye kafa eti yemiş annem bana söylemedi bile yine kendi itiraf etti.
doğumumu hiç anlatmayayım stresten gelen sancım gitti suni sancıyla doğum yaptım.
ertesi gün oldu eve geldik k.valdem akrabalarıyla gelip "biz kahve içmeye geldik" dedi. bütün gece uykusuz hastanede refakatçi kalan annem eve gitmişti yemek yapmış uyumadan gelmiş bi de onları doyurduk. gene aynı gün k.valdem " bu bebek niye bu kadar çok uyuyo, uyansaydı da sevseydik" deyip durdu çocuk 1 günlük!!
devam eden birkaç gün de "doktora sor bu çocuk çok uyuyo" diyip durdu kendisi iki çocuk sahibi! kızım ilk günlerde gözlerini pek açmıyordu sonradan anladık ki gözü renkli diye ışıktan rahatsız oluyormuş hergün sordu hergüüüün günde üç kez tlf açtı "gözünü açtı mı gözünü açtı mı?"
şimdi kızım 3,5 aylık ve fiziksel zihinsel her bakımdan akranlarından ilerde 6 aylık bebek gibi, bi kusur bulamıyo bebek bende susunca ya da bana gülünce çok kıskanıyo ve hep "beni görmüyo ki çocuk"! diyo halbuki haftada iki kez yarım saat yol tepiyoruz. "ayyy sende sustu çok alınıyorumm" diyo ya kimde susacaktı kapıcı mahmut efendi de mi susacaktı????![]()
Aynı annemi anlatmissin valla :)) cok iyi tespit 17 yasında gibi :)
Göz deyince aklıma geldi, benim kızda renkli gözlü doğdu , hani hep değişir derler ya bende bekleyelim dedim böylemi kalacak , hastanede herkese sordu gözleri boyle kalır mı diye , cocuk cerrahisi Dr U na bile sordu, anlatamadık ki insanlar nerden bilsin zaman gosterecek diye