Ya herkes kayınvalidesinden bahsetmiş bense annemden çekiyorum, hala tutturmuş üşüyor bu cocuklar , ince giydiriyorsun diye. Gecen gün gelinin yanında bana benim aldığım kalinlari giydir diyor ,ben bilmiyorumya çıplak çıkarıyorum sokağa. Hergeldiginde getir mama yedireyim diyor 19 aydır cocuğumun mama yemediğini anlatamadım . Şimdi taktik değiştirdi çorba getir yedireyim diyor zaten o olmasa ac geziyor benim cocuklar. Bari el kızının yanında yapma, şov mu yapıyorsun geline, yani ablan anlamıyor ben biliyorum mu demeye çalışıyorsa artık
Birde göğüslerini ov meselesi vardı , öldürmüştü beni, kızım ilk doğduğunda göğüsleri şişti , araştırdım ovulmasi sakıncalı diyordu, tutturdu her telfda göğüslerini ovdunmu, bin defa söyledim ovulmayacak diye, busefer benden gizli ovalarken yakaladım
Bir zamanda tutturmuştu hergeldiginde banyo yaptıralım diyordu, kvalidem engel oldu bu soğukta hergün cocuk yıkanır mı diye, birde o kadar ısrar ediyor ki kurtulmak için izin veriyorsunuz mecbur
Gecen de tutmuş 19 aylik oglum icin ilk doğduğunda bacakları egriydi ben sakat sandiydim diyor, yuh dedim artık yeni doğan bebek tabiki o pozisyonda olacak nasıl sığacaktı ki başka
Valla ben ne yapmaya çalışıyor anlayamadım, ilk zamanlar bebekten çok anamla mücadele ettim