Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuk çok ağlarsa, çok uyursa, çok işerse
'sen şunu yedin de ondan oldu'
neFret ediyorum
ilkönce emzir sonra biberon ver der annem,memeyi bırakırmış,sağdığım sütüiçiremez oldum kadının dırdırındann.............
. SONUCUN SONUCU: eşim bana hak vermekle birlikte bir daha altta kalmamamı ve ne istersem anasına söyleyebileceğini beyan etmiştir... şimdi bunları yazarken bile kalbim küt küt diye çarpıyor.. bunca yılın içine atmışlığı alttan almışlığı tepkisizliği.... ulan sen ne hakla benim bebeğime bakma şeklimi eleştirirsin... ve daha neler neler demek istiyorum... benim gibi sakin ve her daim güleryüzlü bir insanı ne hale getirdin be kadın...
ne güzel sana analyış gösteren bi esin var.. bende 2 ay önce doğum yaptım..cok zor bı doğumdu 9 saat normal için uğrastıktan sonra oğlumun kafasında sekıl bozukluğu olusmaya basladığı ve kordon dolanması olduğu için sezeryana aldılar.. hstaneden cıktık ertesi gun kayınvalıdemde geldı zaten annem benle kalıyor neyse gelsın dedık..ama nıyeti baskaymış banle ilgili anneme neler anlatmış beni hiç istememiş oğluna alma dese zaten almazmışta oğlu beni sevdiği için bısey dememiş.. ben saygısız terbıyesizmişim inançsızmışım ailem bei hiç yetiştirememiş.. hiç kadın değilmişim daha neler neler.. annem zaten yeni doğum yaptım ev kalabalık babam duyarsa buyuk tartışmalar yasanır dıye cok fazla cvp vermemiş.. neyse neden sonra oğrendim mecbur kaldı annem soyledi..bende eşime sordum..ve annesiyle görüşmek istemediğimi söyledim.. bana neler söyledi dövseydi daha iyiydi annemide yalancılıkla sucladı..hatta beni evde annemle yalnız bırakıp annesine gitti.. tlfnda annesine sorunca doğrumu bunlar diye kadının moralı cok bozulmuş cağırdı oğlunu koşa koşa gitti oda...şimdi hepsinden eşimdende nefret ediyorum.. ustelık hemşirelerin maşallah dediği çeşme gibi akan sütüm bi göğsumden neredeyse hiç gelmiyor diğeride cok azaldı..
ilkönce emzir sonra biberon ver der annem,memeyi bırakırmış,sağdığım sütüiçiremez oldum kadının dırdırındann.............
Doğru ama
bebek emerken memeyii bir caba sarfediyo ama biberondan fazlasıyla hazır süt geliyo bu yüzden hazıra alışıyoo 2 çoçufk büyütmüş biri olarak her söylenen sözüde yabana atmayın derım en azından bu sözünü dınle![]()
Doğru demiş. Doktorlar bile önce emzir diyorlar. Sağdığın süt fazla geliyorsa derin dondurucuda saklayabilirsin. İlerleyen aylarda sütün azalırsa çok işe yarar
kızlar başkalarının söyledikleri sorun değil ama şu lanet kayınvalideler ne dese batıyor!
gerçi onlar da batsın diye söylüyor..zerre kadar iyi niyeli olduklarına inanmıyorum.
benim kayınvalidemin bombaları çoktur ama en son 2 gün önce patlattı son bombasını.
kızımın beğendiği yerlerini kendi taraflarına benzetir,minicik bebekte eleştirilecek yer bulması ayrı konu tabi!!
görümcem kızımın ayaklarına bakıp ay nasıl tombiş,çok şeker dedi,
kayınvalidem olacak muşmula surat dönüp,
evet esraya benziyor ayakları,onun da etli-taraklı dedi!!
işin ilginç kısmı ayaklarım oldukça ince :)))
benim ayaklarım mı büyük diyince,evet 39 giymiyor musun dedi:))
eşi de hayır anne 41 dedi:)) üstelik 37 giyiyorum..
daha ultrason çıktısında alnı geniş olacak,annesi gibi demişti:))
z![]()