• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırtan sözler...

benim koca okadar da konuşmaz ailesine karşı :1no2:ozaman lar konuşmuyodum ama şimdi çok doluyum patlıycak yer arıyorum :a015:ama yinede az kaldı deyip kendimi tutuyorum her şeyin sebebi kaynanam onunla fazlamuhattap olmuyorum diye kavga çıkaracak yer arıyo aynı evde yaşıyoruz şimdi ben kötüyüm zamanında sesim çıkmaz ken ben iyiydim şimdi kötüyüm bira başım çıktıya neyse allaha havale ediyorum iyişalllah yakın da ayrılacağım bir yerden iş haberi gelecek allahım kızımın rızkına verir inşallah

Allah yardımcın olsun sevgili arkadaşım. Herşey gönlünce olsun, sevgiyle huzurla mutlulukla bir ömür mutlu yetiştir bebeğini inşallah..

Allah yardımcın olsun sevgili arkadaşım. Herşey gönlünce olsun, sevgiyle huzurla mutlulukla bir ömür mutlu yetiştir bebeğini inşallah..

teşakkür aderim iinşallah mutlu günlerim yakın zamanda gelir de kapımı çalar.:1shok: çok teşekkür edrim beni dinlediğiniz için dertleşmeye çok ihtiyacım vardı

gecen gun kayınvalıdemdeyım bebek sevıolar mısafrler var özellıkle bırılerı varken bebeğı elımden almak ıster hep havaatacak yaa..nesıne hava atıosa:!!
neyse kayınpederımın elındeydı çocuk yazık oğlum emmeyelı 2.5 saat olmuş elını ağzına sokuyo ama kucakta olduğu ıçın ağlamıyo.
baba ver emzrıp getreyım dedım aldım çocuğu odaya gttm kynanam arkamdan gelıo eeee ağlamıyodu nıe emzırıonkıı eekaç saat oldu emeyelı dıorum yok zorla emzırıon zorla dıo cocuğu sevmesınler dıe bahneymış emzrmem
hey yarabbımyaa ınsanlar kafayı yemışş cocukla hava atanıda gördum yaaa artık gam yemem..

ayy canim yaa benm kaynanamda eminim aynisini solerdi.yurtdsindaym ben kimse gelemeyecek dogumuma, bu zamana kadar uzuluyodum kimse olmucak diye.ama simdi nerdeyse memnunum..benim kaynanamda gelse ayni seyleri yapar bana.bi de bole bilmislik falan taslarr..allahim yaa.

.iyiki gelmicek bi ara ucmustu gelcem diye allahtan nasip olmadi..allah yardimcnz olsun

inan ben 1 aylina gitim turkiyeye burnumdan getirdi tatilimi..ne anneme doydum ne kardeslerime babama...bir gun yalniz birakmadi beni.annemde kalmami istemedi. koleyim ya ben..en son esimi doldurdu..gelene kadar agladim..hakkimi helal etmicem..

bide ne dese begenirsnz;bebek dogduktan sonra oglani bana versinler ikisi(esim ve ben) nereye giderse gitsinler.bakarmisin sanki kendi dogurdu yada sokaktan falan buldu.

allah biliyo yaa cocumu sevsin bile istemiyorum..dusundukce sinirlerim zipliyoo..bilemiyorum arkadaslar allah bole kaynanalari islah etsin...

ayy canim yaa benm kaynanamda eminim aynisini solerdi.yurtdsindaym ben kimse gelemeyecek dogumuma, bu zamana kadar uzuluyodum kimse olmucak diye.ama simdi nerdeyse memnunum..benim kaynanamda gelse ayni seyleri yapar bana.bi de bole bilmislik falan taslarr..allahim yaa.

.iyiki gelmicek bi ara ucmustu gelcem diye allahtan nasip olmadi..allah yardimcnz olsun

inan ben 1 aylina gitim turkiyeye burnumdan getirdi tatilimi..ne anneme doydum ne kardeslerime babama...bir gun yalniz birakmadi beni.annemde kalmami istemedi. koleyim ya ben..en son esimi doldurdu..gelene kadar agladim..hakkimi helal etmicem..

bide ne dese begenirsnz;bebek dogduktan sonra oglani bana versinler ikisi(esim ve ben) nereye giderse gitsinler.bakarmisin sanki kendi dogurdu yada sokaktan falan buldu.

allah biliyo yaa cocumu sevsin bile istemiyorum..dusundukce sinirlerim zipliyoo..bilemiyorum arkadaslar allah bole kaynanalari islah etsin...

nasıl bir laf bu yaa çocuğu bana versinler nereye giderse gitsinler ne demek kardeşim yaa.. bu insanlarda hiç mantık yok sen kimsin yaa çok sinirlendim şimdi.. böyle bişey söylese eşim bile buna çok sinirlenir.. aslında hiç bi lafın altında kalmamak lazım ama allah biliyor hiç fesat bi insan olmadığım için sonradan anlıyorum bana soktuğu lafları iş işten geçmiş oluyor tabi...

aynen arkadasm yaa bnkıde olee ayy bıraz buyusn koye gtcem bebekle dıyo kıme sordu acabaaa sankı yollayan varrr...
senınkıde bnmkı gbı desene allah ardımcmz olsn

Benim de kaynanam "sütün 6 ay yetse razıyım" diyor. Sütüm az değil ki. Uyuz oluyorum öyle söylediğine. Sırf kıllık olsun diye ne yapıp edip 1-1,5 sene emzireceğim. Bir de kendi oğlumu benden kaçırıyor. Kendi oğluyla karıştırıyor sanırım. Bir de ben uykusuzluktan ölüyorum bana "gezmeye gidelim" diyor. Herşeyime karışıyor. Yakında onun yüzünden sütüm kesilecek diye korkuyorum.

aaa bu cocuk ne kadar babasına benzıyor..

aaa bu cocuk ne kadar zayıf yada ne kadar şısman..

ya sen bunu emzırmıyor musun....

aa bu cocuk oturamıyor mu ama komşunun bebegı bundan bır ay kucuk oturuyor

aaa bu cocuk tuvaletını hala bezıne mı yapıyor cok gec kaldın...

aaa sen bunu hıc yedırmıyorsunn..

sen buna hıc kızmıyormusun..

Çok şımarık olmuş bu.....

vs her daım sızı gıcık eden sozlerı buluyorlar ...cocuk buyusede kurtulamıyorsunuz..

sızede cocuk benımm yanı

aaa bu cocuk ne kadar babasına benzıyor..

aaa bu cocuk ne kadar zayıf yada ne kadar şısman..

ya sen bunu emzırmıyor musun....

aa bu cocuk oturamıyor mu ama komşunun bebegı bundan bır ay kucuk oturuyor

aaa bu cocuk tuvaletını hala bezıne mı yapıyor cok gec kaldın...

aaa sen bunu hıc yedırmıyorsunn..

sen buna hıc kızmıyormusun..

Çok şımarık olmuş bu.....

vs her daım sızı gıcık eden sozlerı buluyorlar ...cocuk buyusede kurtulamıyorsunuz..

sızede cocuk benımm yanı

çok doğru çocuk büyüse de her daim söylenecek sözleri var.bizimki de bayılır milletin çocuğuyla benimkini kıyaslamaya.aaa falancanın çocuğu çok hareketli bu hareketsiz. doğduğunda hiç sesi çıkmıyor bunun diyordu azcık büyüyüp bağırmaya başlayınca aaaa edepsiz mi olacak bu demeler kötükedihüso
yine doğduğunda ay çok zayıf bu diyordu şimdi kilo alınca aman çok kilo almasın obez olmasın demeler. sanki doktordan iyi bilecek kilosunu.
en sinirrrr olduğum konuysa onlara her gittiğmizde rica ederim azcık sessiz konuşun diye ama yoook sessizlik bilmezler çocuk uyumaz hemen bana söylenir bunu çok sessizliğe alıştırdın diye.
şimdi de kızım bana çok düşkün bunu çekemiyor dediği laf eh tabi evin içinde hergün seni görüyor ondan düşkün oldu.
bebeğim ilk doğduğundan bu yana emmedi hep sağıp verdim her defasında dedi senin sütün 2 ayı bulmaz kesilir yazık anne sütü alamayacak bu emzir (sanki çocuk emiyor da ben inadına emzirmiyorum) inadına bebeğim şuan 9 aylık halan daha anne sütü alıyor :1:
herkese de başka anlatacak konu yok sanki anlatıyor emmiyor bu sağıp veriyor diyor.yaaa sanane ne karışıyorsunnnnnnn alsanaalsanasmile
hatta bir keresinde çok kızmıştım çocuğu besleyecektim ama süt sağmam gerekiyordu bizim kız mızmızlandı güya espiri yaptı dur kızım dur daha inek sağılmadı dedi ve güldü bense suratına ters ters bakıp nasıl espiri bu dedim alsanaalsanasmile
daha çook anlattıkça sinirlerim zıplıyor.
işin kötüsü iznim bitince işe başlayınca gelip o bakacak hemde bizde kalacaklar umarım tırlatmam akannehir

nasıl bir laf bu yaa çocuğu bana versinler nereye giderse gitsinler ne demek kardeşim yaa.. bu insanlarda hiç mantık yok sen kimsin yaa çok sinirlendim şimdi.. böyle bişey söylese eşim bile buna çok sinirlenir.. aslında hiç bi lafın altında kalmamak lazım ama allah biliyor hiç fesat bi insan olmadığım için sonradan anlıyorum bana soktuğu lafları iş işten geçmiş oluyor tabi...

aynen anlattigim gibi canim..daha neler neler...bazen takmayim bosver diyorum bazende elimde degil uzuluyorum..sende bence altinda kalma cunku anladim kisen susukca kaynana seni bi mali yada herhangi esyasiymis gibi goruyo..
bide gorsen benm kaynanam baskalarinin ve esimin yaninda benle gayet iyi kibar samimi anlayisli: ne zamanki yalniz kaliyoruz basliyo emir yagdirmaya...dusun nasil basa cikacam bilmiyorum..ama firsat vermemek lazim diye dusunuyorum hele de soz konusu cocuk olunca gozunun yasina bakmam..

aynen arkadasm yaa bnkıde olee ayy bıraz buyusn koye gtcem bebekle dıyo kıme sordu acabaaa sankı yollayan varrr...
senınkıde bnmkı gbı desene allah ardımcmz olsn

aynen yaa canim : bende o lafi duyunca beynimden vurulmusa dondum ne demek cocugu sana vercem gerizekali senmi dogurdun anasi senmisin ? bide ciddi soyleyisi var..allahiim yaa..
bide benm kaynanam biraz guzellik budalasidir habire telde soruyo kac kilo aldin gobeginde calak var mii..hatta bide esime soruyo bana inanmadigi icin?dusun arik yaaa valla depresyona sokacak bu kadin benii..simdi seneye gittmde eger dogum kilosu falan kalirsa bende, katil eder bu kadin cenesiyle beni..tatilde 1 aylina tr ye gittik ve en son gunu ailemle gecirmeme izin vermedi,esimi doldurdu yine kendi evine getirtti.aglaya aglaya ayrildim annecigimden.allahindan bulsun..

bilemiyorum canim yaa allah yardim etsin; inan cok dua etim allaha,rabbim ben bu duygularla yasamak istemiyorum bana bu kadini sevdir bole olmayayim diyee.cunku ben kendimden de memnun degilim etrafimda bu kadar sevmedigim bi allahin kulu yok.herkesle iyi anlasirim

ama yok yok yok bu kadinla olmuyo, cok kirdi beni, her soyledigi ailem hakkinda benim hakkimde kulagimda cinliyo..her hareketi yapay geliyo bana..sevemiyorum ve bole oluncada kendimden nefret ediyorum..

sadece ama sadece esimin hatiri icin arayip konusyorum inan..sadece ona kiyamadigim icin..bizi oyle gorunce cok uzuluyo..

ben yurdisinda yasiyorum esimle evlenme karari aldigimda cok aglamistim vatanimdan uzaga gidiyorum diye, gel gor ki herseyde bi hayir varmis..bu kadin beni okyanus otesinden huzursuz etmeyi basariyo kirici sozleriyle bide yakininda olsam cokan deli onlugu giymistim sanirim
off cok konustum hersey belki amamda is cocuga gelince dayanamam ben, o benim yavrum, o benim ilk mululugum, ilk gozagrim..kimseye helede babaannesinin oyunlarina oyuncak etmicem yavrumu..

daha yolun başında deli oldum resmen
tüp bebekle gebe kaldım az önce görümcemi aradım haber vermek için daha önce de bir bebeğimin kalbi durmuştu bana hayırlı olsun diyeceğine bu sefer dikkat et bari bu doğsun dedi çıldırmak işten değil sanki öncekini ben isteyerek öldürdüm tövbe tövbe
şimdi eşime anlatsam mı anlatmasam mı

oğlum bebekliğinden beri düzenli kilo alır hatta fazla alır 20 aylık 15 kilo ve kayınvalideme gittiğimde hep aynı soru ZAYIFLAMIŞ SANKİ :bbo:

uyusun bırak elleme ağlamayan çocuga meme verilmez:kızgın:
sese ve seste uyumaya alışsın sonra gittiğin yerde napacaksın:1closedeyes:
su ver..çocuk susuz olurmu???:uhm:
aç bu çocuk ondan ağlıyor..kafamçokkarıştı
getir ben sallayayaım 2 dkk da uyuturum şimdi:jeyyar:
giydir aman üşümesin:bbo:
çok giyinmiş terlemesin:bbo:
güneşe çıkarma güneş çarpar..benneyaptımki
aa..çocuk kardeşsiz olmaz hemen bitane daha doğur laelaelaelaelae
tatlı ye sütün çok olsun:mymeka:
falanca..dediki aynı sizin tarafa benziyor..aaaa hatta tıpki sen...(aileden biri anlatıyor bunu..)
hergün yumurta verilmez dokunur çocuga..gazı var bunun yağ içir
dik dursun beline kuşak sar..

Sadece ben duyuyorum sanmıştım bu lafları :1::1::1::1::1:

aynen yaa canim : bende o lafi duyunca beynimden vurulmusa dondum ne demek cocugu sana vercem gerizekali senmi dogurdun anasi senmisin ? bide ciddi soyleyisi var..allahiim yaa..
bide benm kaynanam biraz guzellik budalasidir habire telde soruyo kac kilo aldin gobeginde calak var mii..hatta bide esime soruyo bana inanmadigi icin?dusun arik yaaa valla depresyona sokacak bu kadin benii..simdi seneye gittmde eger dogum kilosu falan kalirsa bende, katil eder bu kadin cenesiyle beni..tatilde 1 aylina tr ye gittik ve en son gunu ailemle gecirmeme izin vermedi,esimi doldurdu yine kendi evine getirtti.aglaya aglaya ayrildim annecigimden.allahindan bulsun..

bilemiyorum canim yaa allah yardim etsin; inan cok dua etim allaha,rabbim ben bu duygularla yasamak istemiyorum bana bu kadini sevdir bole olmayayim diyee.cunku ben kendimden de memnun degilim etrafimda bu kadar sevmedigim bi allahin kulu yok.herkesle iyi anlasirim

ama yok yok yok bu kadinla olmuyo, cok kirdi beni, her soyledigi ailem hakkinda benim hakkimde kulagimda cinliyo..her hareketi yapay geliyo bana..sevemiyorum ve bole oluncada kendimden nefret ediyorum..

sadece ama sadece esimin hatiri icin arayip konusyorum inan..sadece ona kiyamadigim icin..bizi oyle gorunce cok uzuluyo..

ben yurdisinda yasiyorum esimle evlenme karari aldigimda cok aglamistim vatanimdan uzaga gidiyorum diye, gel gor ki herseyde bi hayir varmis..bu kadin beni okyanus otesinden huzursuz etmeyi basariyo kirici sozleriyle bide yakininda olsam cokan deli onlugu giymistim sanirim
off cok konustum hersey belki amamda is cocuga gelince dayanamam ben, o benim yavrum, o benim ilk mululugum, ilk gozagrim..kimseye helede babaannesinin oyunlarina oyuncak etmicem yavrumu..

herşeye sahıp olmakıstıolar ne hakları varsa hele gecen gun mutfaktayz oğlum kucağımda şakaylakarışık demezmı ayy yavrummmm yavrumun yavrusuu yarısıda yılanın yavrusuu..şok oldum baktım ters ters suratına guldu demezmı bıım koyde bı kadın böle dıodu gelınınee gelıne yılan dıo yani falan demeye başladı salak dediği lafa bakk yaaa..kım dıomuş onu yılanlar olmasaymış çocuklar nasıl doğacakmış acaba dedimm:oklava:
insan ole konuşurmu beyınsz seyy

bıde ılk doğum yaptığuım gun hast refakatcı saatıbttı annem kalacak gderken ne dese beğenırsnz
ayyy ıyı bkın cocuğumuza öffff aklım burda kalcak şimdii gece uyuma tamammı kızım dıkkat etbak elıyle burnunu kapatr falan gözun hep ustnde olsun...
o bunları söluo bnde bon bon yuzune bakıom
'bu benım cocuğum heralde dıkkat edıcem'dedim
sankı onun cocuğuda bana emanet edıo tavrlara bak yaa aklıma geldıkce snır oluormkafamçokkarıştı

bıde ılk doğum yaptığuım gun hast refakatcı saatıbttı annem kalacak gderken ne dese beğenırsnz
ayyy ıyı bkın cocuğumuza öffff aklım burda kalcak şimdii gece uyuma tamammı kızım dıkkat etbak elıyle burnunu kapatr falan gözun hep ustnde olsun...
o bunları söluo bnde bon bon yuzune bakıom
'bu benım cocuğum heralde dıkkat edıcem'dedim
sankı onun cocuğuda bana emanet edıo tavrlara bak yaa aklıma geldıkce snır oluormkafamçokkarıştı

cildirmamak icen degil..kendiside bi zamanlar yilan yavrusu dogurdu madem oyle..onlari getirsin hatirina..

ya kızlar banada bi yorum yapın benim kaynanayla aram düğün günü bozuldu ondan beri ne ben yüzünü gördüm ne de o benim yüzümü gördü ondan kaynaklı bi durumdu ve eşim de bunun farkında olarak benim yanımda yer aldı ailesine restini çekti neyse sonuçta ailesi telefonda görüşür vs kaynana eşimi çıldırtmakmı istiyor bilmiyorum sürekli laf sokup duruyo benle konuşamıyo acısını oğlundan çıkarıyo deli oluyorum kıyamıyorum kocama öyle temiz yürekli ki hiç haketmiyo çok üzülüyorum kendi oğlunu bile düşünmeyen bi anne! Allah bizi öyle anne olmaktan esirgesin büyük konuşmak istemiyorum ama pessssssss yaaaaaaaaa Allah a havale ediyorum bana naparsan yap ama oğlun yaa oğlun derdin neeeee???

var anm var detleı var benm kaynanada bı nazlı sorma en ufak bışeydekocamı arar doldurmaya başlar yalandan ağlar eşimde ınanr bana der alttan al sole yap bole yap halbukı ortada bışey yok hazmedemıyodr senın yanında olmasını sahsen eşınede bravo bnm eşım haytta rest cekmez aılesıne sanslısın..

Back