benim gıcık kaynanam da, hastaneden gelmişiz.. bebeğim daha yeni yeni alışıyor memeye, bi yandan da mızılıdanıyor ben emzirmeye çalışıyorum sezaryen dikişlerim ağrıyor.. annem ve eşim yardımcı olmaya çalışırlarken gerizekalı kaynana doyuramıyosunuz çocuğu!!! diye evde bağırıp duruyordu
ha bir de elimde dr kaan kocatepe'nin 9ay 10 gün kitabını almışım memelerimdeki dolgunluk ateş ve acının neden olduğunu öğrenmeye çalışıyorum daha 2-3 günlüğüz, ne yapmam gerek diye kitabı karıştırıyorum... gerizekalı karşımda oturmuş incilerini döküyor: kitaptan çocuk bakımı öğrenilseydiii!!! diye... ya rabbi diyorum kızım bir derdin mi var, iyi misin diye sormaz... başka şeyler de söyledi... üstüne bi de davranışsal sorunlar da eklendi...
artı, hastanedeki ikinci günümüzde anne gibi değil sanki ziyaretçi gibi süslenip püslenip geldi, bir de üstüne odada iğrenç parfümünü sıktı...o koku nedeniyle midem feci bulandı.. hemşire bulantı giderici bir iğne yaptı ancak zaten zar zor yediğim hastane yemeğini kusmama engel olamadı.. yatağımda, çarşafa saçılan ıspanak ve spagettileri unutmayacağım bir ömür.. tarih 20 Nisan 2010 yer: medical park göztepe hastanesi...
SONUÇ: zaten nefret ettiğim ancak eşim üzülmesin diye saygı gösterip şimdiye dek tek kötü söz söylemediğim kaynanadan şimdi ölümüne nefret ediyorum, kendisiyle konuşmuyorum... aman oğlum ankaraya gelin diyen kaynananın bu davetlerine şiddetle karşı çıkıyor ve evde onun her adını duyduğumda ya da eşimi aradığını öğrendiğimde sinir krizi yaşayıp 5 yıllık evliliğimiz boyunca bana sarf ettiği sözleri eşime de hatırlatıp kendisinden nefret ettiğimi ve eğer karşılaşırsak ona neler yapabileceğimi sevgili eşime bir güzel anlatıyorum... SONUCUN SONUCU: eşim bana hak vermekle birlikte bir daha altta kalmamamı ve ne istersem anasına söyleyebileceğini beyan etmiştir... şimdi bunları yazarken bile kalbim küt küt diye çarpıyor.. bunca yılın içine atmışlığı alttan almışlığı tepkisizliği.... ulan sen ne hakla benim bebeğime bakma şeklimi eleştirirsin... ve daha neler neler demek istiyorum... benim gibi sakin ve her daim güleryüzlü bir insanı ne hale getirdin be kadın...