Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annemlerın yanına memlekete gıttıgım zaman kayınvalıdem ve kayınpederımın tembıhlerı sınır edıyor aman ısın gucun cocukların olsun ıyıbak cocuklara hasta etme sankı ben cocuklara bakmıyorum bırde hasta oldumu vayy halıme ayyy hasta olmuş nıye hasta ettın delı oluyorum sankı cocuga kendılerı bakıyor gıbı 1gun bıle gıtsem zaten zayıf olan kızıma zayıflamışşşşşş yazık yedırmedınmı cocuga demelerıne sınır sınır oluyorum suna bakk bırbırlerıne gosterıyorlar bu arada gozlerı solmuşş cocuk da cıngıbı bahane arayacaklarya sankı cocuk evde hıç hasta olmuyor sankı ben sogukta bırakıyorum sankı ben cocugumu ac bırakıyorum hangı mantıga sıgıyorsa aynen su laf anasıgile gitti hasta ettı cocugu Allahım sen sabır ver bırde kayınvalıdem obur odada kızıma soruyor ne yedın yedınmı yemegını annen vıtamınını verdımı dıye off bende duyuyorum daha neler nelerrr sabır allahım ınsanı cıleden cıkarır bunlar :tomato:
çocuğu ne kadar giydirirsem giydireyim üşüdüğünü iddia eden kaynanam; kendi ayağında battaniyeye sarıp sallayınca bebek gazını çıkarıyo ve sonuç: iyi oldu sıcacık sıcacık uyudu yavrum çıkardı gazını ısınınca.kafamçokkarıştı ben buzdolabına koyuyom sanki çocuğu sadece çok sarmalayıpda sıcağa alıştırmak istemiyom.
ha birdeee aynı kadın kendi akrabaları gelipde çocuğu bunaltmışsınız çok sıcak üstündekileri çıkarın diyince tepeden tırnağa soymaya kalkıyo benim oğlumu!!!klava:
gece dışarı çıkarmayın iyi değil
ensesinden öpme aksi olur,ayağından öpme uzağa gider,gözünden öpme ayrılık olur, neresinden öpceksek artık :)
hıçkırıyor üşüttün
bebeğimi sevmek isteyenlerin ilk sorusu ay ne tatlıı gece uyuyormu ? haydaaaa napcan uyutcanmı ?
bebeğimin sevmek için ağzının içine kadar girip sonra bebeğimim korkutup ağlatınca aaa ne oldu ki şimdi demeleri
sigara içenlerin kucağına almak istemeleri vermeyince ay ne kıymetli çocuğu demeleri yada niye vermediğimi anlamayıp ay sanki hiç çocuk tutmadık demeleri
ayyyy canım beni çok güldürdün Alah da seni güldürsün ben sıkıntılarımı daha öncekisayfalarda yazdım neler çektim bi ben bide Allah bilir inan yaz yaz bitmez oğlum şuan 1,5 yaşında halaaa bitmedi vırvırları bıktım artık şimdi çalışıyorum bide babanne bakıyor çocuğun her dediğini yapıyor ama inan ne istese yapıo ben bazen yapmayınca oğlum ağlıyor doğal olarak sürekli şımartıldığı için ozaman da gel gel yavrum annen seni ağlşatıyormu ben bütün gün ağlatmıyorum annen seni ağlatıyor diyor elbette ağlatmassın her dediğne tamam demek her dediğini yapmak olduktan sonra çocuk bakmakta ne varki ver eline sustur anlamıyorlar ama hala bugün olmuş laf sokmaları bitmiyor en ufak bişi desek hemen biz büyütmedik sanki ne olacak ana olmuş ayyyyyyyyyyyyyy deliricem vallahi sonunda bıktım artık kaynanamdan mafoldumben
ağladığı zaman verceksin ellerine ağlattığın gibi susturmasını da bilin diye. neyse aslında sinirlerini hiç bozma gerçi demesi kolay yaşayan bilir dimi :) benim kaynanam rahmetli oldu biz nişanlıyken.bence he de geç ama kendi bildiğini yap.
canım evet artık baktım başedemicem ailece Allah onları çene için yaratmış sanki artık hee diyorum yada hiç uzatmadan yok diyorum Allahımdan tek dileğim onlardan uzakta bir ev almak şöle azıcık mesefali görüşmek evliliğimin 5 yılı onların dırdırları karışması kaprisleriyle geçit bundan sonrasında biraz huzur inşallah senağlama