• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırtan sözler...

gürültüde uyumaya alışsın...

Bu çocuk doymuyor, ondan ağlıyor..

Ver bana, ben sakinleştiririm hemen..:ecrin_bebek:

Gazı vardır onun...(İçindemisin nerden biliyon?)delikafadulden

Aaaaaaaaa bu çocuk kucakçı ayol!!:bbo:

Yalancı memeye alıştırın

Meme emmiyor mu? Emiyor mu?:ecrin_bebek:

Sütün yetmiyor, mama ver (bazı doktorlar dahil daha ilk haftadan bunu söyler):bbo:

gürültüde uyumaya alışsın...

Bu çocuk doymuyor, ondan ağlıyor..

Ver bana, ben sakinleştiririm hemen..:ecrin_bebek:

Gazı vardır onun...(İçindemisin nerden biliyon?)delikafadulden

Aaaaaaaaa bu çocuk kucakçı ayol!!:bbo:

Yalancı memeye alıştırın

Meme emmiyor mu? Emiyor mu?:ecrin_bebek:

Sütün yetmiyor, mama ver (bazı doktorlar dahil daha ilk haftadan bunu söyler):bbo:

haa bir de çalışmak zorunda olan anneleri sinir eden bir söz; çocuğa kim bakacak? (sananeee..vereyim de sen bak)

insanların bazıları yarar sağlamaz ama iş lafa gelince laf çok akannehir

sese alıştırsaydınyaa..
kime benziyo buuu(çocuk illa birine benzemek zorunda)
giydirsem terledi,giydirmesem üşütür bak..
10 aylık oğlumun saçları uzun bu seferde günde 50 kez dışarıda falan sevenlere dert anlatıyorum kızın adı ne?
erkek o diyorum aaaaaa saçları niye uzunn üff bıktım sorudan..bundan sonra hamilelere kaç aylık,cinsiyeti ne,adı hazırmı gibi sorular sormamaya söz verdiim zaten bıktmıştım 9 ayy

mama verdiğimi görenlerin,ben çocuğumu 2,5 yaşına kadar emzirdim,sen kolaya kaçıyorsun demeleri.Sanki sütüm yetiyorda ben vermiyorum.Sen bunu kucağa alıştırmışsın,ileride başedemezsin.Oğlum kusunca,aaa annesi bu üşütmüş bakmıyormusun çocuğa,ağlayınca bırak bırak ağlasın ciğerleri açılır,giydirsem terler bunu çıkar,giydirmezsem hasta mı edeceksin cocuğu vs vs...

biz zamaninda elde camasir yikarken bi yandan da bebege bakiyoduk. simdiki gelinlere ne var. bi cocuk büyütüyolar sizlaniyolar. biktim bu laftan. bana ne canim yikamasaydin elinde camasir. ben mi dedim git de yika diye tövbe tövbe yaaa...

kaka yapmışmı (sananeeeeeeeeeeee)
ne yicek, ne yiyo
niye seste uyumaya alıştırmadın (deliyimya kendime işkence etmek için) bilmiyorumkismile
aman bunu bırakmayın yalnız düşer aman sakın ha
birde kayınvalidemin yok tapşinileri yok nerde ayakların gibi abuk subuk soruları çıldırtıyor beni mafoldumben

kimse kusan bebek görmemiş galiba aa bu hepmi kusuyo yoksa üşütmüş mü?
önünden önlüğünü alanlara da ayrıca gıcık oluyorum..keyfimden takıyorum sanki napim yani oğlum 10 ayını doldurdu hep kusuyor hep kusuyor yapacak bişi var mı yok..

40 derece sicakta kayinvalidemin; ayagini usutuyosun hamilesin diye haslanmama ragmen bana corap giydirmeye calismasi

aç bu çocuk aç mama ver sempatiksalakcinni
daha 2 aylık çocuğa aaaa kafası yamuk yazıkkk diyenlerr :olmaz:
kafama takıldı 2 tane dr.a götürdüm gayet güzel kafası daha ne olsun dedi dr.lar ne sinir insanlar yaaa su ver su susuz olmaz bebekler :bbo:
birde en sinir bozucusu ayy ne çirkinnn büyüdükçe değişir inşallah salak kadınlar yaa kör gözler delikafadulden
yaz yaz bitmez

eltim tutturmuş,oğlum hapşırsa bile HEP SENİN NAZARIN DEĞİYOR BU ÇOCUĞA deyip duruyor deli oluyorum

kaynananmın meşşur çıldırtan lafları et memesi süt memsi deil gelininkii sütü olmuyo
koca göbek kalmış demi her gelene daha 1 haftalık lohusayım bu arada
kilolusun ama sütün olmuyo
tüh mamada pahalı oğluma yazık
tühhhsenin bebelerin böle büyücek mamayla

kaynananmın meşşur çıldırtan lafları et memesi süt memsi deil gelininkii sütü olmuyo
Kayınvaiden çok konuşuyor ya! Allah sabır versin sana. Ama -kışkırtmak değil yanlış anlama- kendini ezdirme, lafının altında kalma... memenden, göbeğinden ona ne! umarım eşin destekçindir. "mama pahalı, oğluma yazık" diyeceğine maddi olarak yardım etsin öyleyse... iyi bir çözüm olur ve içi de rahat eder.

,

ay gıcık mı senın k.validen beealsanaalsanasmile.bebğimden kıymetlı mı mama parası de sen de allah allah.sağlıla buyusun de ha mamayla ha memeyle.takma sen boşver.:1hug:

valla hepimiz aynı dert anlaşılan yok aranıyolar yok sütün yaramıyorlar yok bilmem ne üüüüüüüüüüffffffffff !!!!!!!!! beni en sinir eden görümcemle 3 ay arayla doğum yaptık yani arkamı dönmeyi vereyim bi bakıyorum çocuk ya görümcenin memesinde ya kvaldenin!!!!!!!!!benim sütüm yokmuşşşşta görümcem süt anne olmuşşş peki sen ne diye emzirdinnn a kvaldeee çıldırtır bunlar adamıııııııııııııııı

valla hepimiz aynı dert anlaşılan yok aranıyolar yok sütün yaramıyorlar yok bilmem ne üüüüüüüüüüffffffffff !!!!!!!!! beni en sinir eden görümcemle 3 ay arayla doğum yaptık yani arkamı dönmeyi vereyim bi bakıyorum çocuk ya görümcenin memesinde ya kvaldenin!!!!!!!!!benim sütüm yokmuşşşşta görümcem süt anne olmuşşş peki sen ne diye emzirdinnn a kvaldeee çıldırtır bunlar adamıııııııııııııııı

yok artık bu ne saygısızlık neden müsade ediyorsunuz?annesi izin vermediği sürece kimse hiç bir şeye karışamaz hem..ne demek başkasını emmesi bu ne saçmalık..buna izin vermeyin lütfen her annenin sütü bebeğine özeldir sütü çoksa sağsın saklasın..siz varken görümcenize ne oluyor..kayınvalideniz için hiç yorum bile yapamıyorum..alsanaalsanasmile

daha önce yazmıştım buraya da yazayım bari:

-bebeği öyle tutma,dizlerinden bastır sırtı dinlensin. (tüm gün sırtında yük taşıyor,doğru)
connie_glowpumpkin.gif

-haftada bir ellerini , ayaklarını sil. (yok kokuşuk daha iyi oluyor)
-yedek önlük yok mu yanında,bu nemli hasta olcak. (acemi anne yedek önlük koymamış)
JC_spank.gif

-çok kusuyor,hasta etmiş olmayasın? (evet çok uğraştım,başardım)
-top gibi olmuş çocuk,battaniyesini düzelt. (o rahat böyle)
-üzerine yelek giydirelim,üşücek. (hee tüm hafta hasta gezen 4 yaşındaki elti cocuğunun yeleğini giydirmek süper fikir)
to_pick_ones_nose3.gif

-beşiğe koy ben uyutayım. (benim bebeğim ben uyutmak istiyorum)
-sen yemeğini ye,bırak ben sallıyım. (benim bebeğim ben sallamak istiyorum)
-sen in,arabaya ben indireyim. (benim bebeğim ben indiricem,sen evinde kal)
-sen bulaşıklara bak ben tutarım. (...)
hysteric.gif

-altını ıslak mendille sildikten sonra kremini sür (yok ben b.kunun üstüne sürücem,özel zevkim)
whistle3.gif

-çorabının lastiği sıkıyor gibi,kıvır uç kısmını. (bebek çorabı bu ya!?)
sarcastic_hand.gif

-elbisesi yok mu neden giydirmiyorsun? (yok garibanın elbisesi falan,kızılaydan gelecek yardımı bekliyoruz)
-boynuna bişey koy,kusunca ıslanıyor,hasta olcak. (boynuna sünger döşettim ben onun,bişey olmaz)
-tükürükleri çıktı,ağzını sil. (yok yakışıyor ona)
-tatlıdan da ye,fasülyeden de sütün kesilcek. (ben iyi cins bir ineğim,sütüm kesilmez)
Laie_89.gif

-bebeklerin tırnakları jilet gibi olur,sık kesiyor musun? (hayır oje şık durmuyor o zaman)
-kucağında nasıl duruyor o öyle,oturtuyor musun yoksa! (hayır amuda kaldırdım)

bekarlar henüz anne olmamışlar korkmayın anam bunlardan sonuç olarak bebek sizin bebeğiniz millet sadece çene yoruyor siz yine bildiğizi yapıyorsunuz kaydirigubbakcemile5

ne yalan söyliyim korktum hafif....ama ben hiç gelemem böyle şeylere yaa....normaldede işime karışılmasını bildiğim şeylerin söylenmesini hiçç sevmem bide çocuk konusunda bu kadar müdahaleeee......

bizde kayınvalidemle kocamın çekişmeleri kocamın sinir oldukları(ben sinir olsamda bişi demiyorum)

hemen her geldiğinde olur aynı muhabbet
KV-;bu çocuğun yüzü süzülmüş
Eşim:evevt anne biz iyi bakamıyoruz ona
Kv: ben bunu götüreyim bi 10 günde tosun yapar getirirm
Eşim: hatun oğlanı verdim gittiiii ( sen kendi oğlunu götür tosun yap bişi yemeyen kocama iç geçirişim)
Kv: sen 9 aylıkken 3 tane domates dolamsının içini yerdin
E: evvet anne hiç ilerleme kaydetmemişim hala 3 dolma yiyebiliryorum
Kv:bi doktora götürseydiniz( en kıl olunan laf)
E: oldu anne ben sanki doktor değilim
K: hayır çocuk doktoruna götürseydiniz
E: tabi bize hiç çocuk göstermediler okulda
K. hatırlıyomusun oğlum küçükken .... çok sevrdin buda sana çekmiş
E: ee hatırlıyom anne ..okumuda parmaklar yerdim dün gibi aklımda...

ilk sayfalardan okudum biraz...daha nişanlıyım ama merak ettim bu bölümleri geziyorumgamyoncuiremsu

şu yukardakilere öldüm gülmektenn:roflol:

şaka maka zor iş dimi annelik....kadınlık zaten zor başlı başınaboshayallersmile

Allah kolaylık versin hepinize....darısıda başıma olsun inşallah

Son düzenleme:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: Haddi yaahh! kayınvaliden de mi meme veriyor.Ay melike hiç güleceğim yoktuuu :roflol::roflol::roflol: Neyse görümcen becerikliymiş, hem kendininkini hem senin bebişi emziriyor. Bizde bir görümce var kendi bebeğini bile emziremiyor. Kayınvalide tutuyor kızının memesini o emziriyor:mymeka:

canım bizimkilerin üstüne yok beceri konusunda Allahtan emzirme dönemleri falan geçti de üüff rahatladım amaaaan bitmezz bu konuu bizim etoburlar 3-4 aylık bebeğe tavuk mavuk yedirmeye çalışıyoo sinir oluyorumm görümcemin kızına kvaldem bakıyor zaten zavallı bebeğin tüm vücudu kıpkırmızı alerji 6 aylık bebeğe rafadan yumurta verdiler işte sonuçççalsanaalsanasmile

yok artık bu ne saygısızlık neden müsade ediyorsunuz?annesi izin vermediği sürece kimse hiç bir şeye karışamaz hem..ne demek başkasını emmesi bu ne saçmalık..buna izin vermeyin lütfen her annenin sütü bebeğine özeldir sütü çoksa sağsın saklasın..siz varken görümcenize ne oluyor..kayınvalideniz için hiç yorum bile yapamıyorum..alsanaalsanasmile

haklısınız valla ben anlatmaya çalıştım defaaaalarca ama yok işine gelmedi kimsenin eşime bile söyledim çocuk pamukçuk olur onun bunun memesinde dedim ama yoook kıtttttt hepsi..bunların arasında bende tırlattım artık:bbo:

Back