aglar aglar uyur nedır ya??? canımıyım ben atıcam cocugu besıgıne o kendını yırtarcasına aglayacak bende oylece oturucakmıyım? bu nasıl bır vıcdan ınsanmı bunu soyleyen aklım mantıgım almıyor!!! bakamıcaksam dogurmazdım kardesım. koyucam besıgıne ben rahatca kırıp popomu oturucam oda besıgınde aglayarak uyuyacak oylemı? kımse kusura bakmasın ben boyle bı egıtım ve terbıye seklını asla ama asla kabullenemem!
biliyorum konuyla alakalı değil ama brcsrk işine karışmak gibi olmasın canım sana küçük bir tavsiyem olacak konak için sadece zeytinyağı değil içine birazda karbonat at karıştırıp öyle sür banyodan aşağı yukarı 15 dk önce.sonra yıkamadanda ince dişli bir tarakla hafif hafif tara.bütün hepsi saç derisinden ayrılıyor o zaman.öyle 4 banyoya gerek kalmıyo 1 kerede tamamdır canım.geçen yıl kızımdada olmuştu.karbonat zararda vermiyor kesinlikle.çünkü ağzında pamukçuk olduğunda bile dilini karbonatlı suyla siliyolarmış değilki saça zararr versin.
aynen canım ya en sinir olduğum konu bu.şimdiye kadar hep sustum yine derse verecem ağzının payını.bana akıl öğretiyor verdiği nasihata bak.valla seneye bebişimi mecbur ona emanet edeceğim ne yapacağım bilmiyorum mafoldumben
canım dediğinin aynısını yapıyorum karbonatlı karbonatsız tarak bebek fırçası kullanıyorum ama hala konağımız mevcut
ay aynen bende ıse baslayınca o bakacak nasıl olucak bılmem...
veeeeee cıldırtan bı soz daha:
SU VER...
habıre bunu dıyor bana neden ya ben mama vermıyorum kı cocuga bı benı emıyo suya ne hacet... ama gel de anlat!!!
sanki ben bebeğimi onların talimatıyla emziriyorum her eline alan aa aranıyobu karnı aç emzir emzir
nikayetinde bebek bu emme refleksiyle doğuyo ve ağzına deyen herşeye yalanır bunu bilmeyen varmı ayoll
birde ay buna yelek giydir
ateşimi var bunun kafası sıcak sanki e çocuk yeni emdi emerken zorlanıyo nihayetinde kafası terliyo tabiki sıcak olucak
bırakın oğlumu bana bırakınnnnn tüm gün ben bakıyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?