canım benimkide aynen senin anlattıklarını yaptı ve şimdi her dediği laf batıyo bana ve hala sahiplenmeye çalışıoklava:
valla doğumdan sonra kaynanalar kendilerini belli ediyor...ben 2 yıllık evliyim hiç problem yaşamamıştık........
anammm bir doğum yaptım.....ortalık karıştı...şimdi konuşmuyorum kendisiyle yaşadıklarımı anlatmak ve hatırlamak istemiyorum kırk yıl düşünsem bunları yaşayacağımı tahmin edemezdim.......
çokkk şükür ki eşim benim kolum kanadım doğum yaptığım ilk günden bu yana herşeyimizle tek tek ilgilenir çok yardımcı oldu çok destek oldu bana çocumuza da gülll gibi bakıyo allah ondan razı olsun...
o da annesini tanıyamadoı doğumdan sonra zavallım halaşokta
annemin(kaynanam) sözü biz herseyi daha cok biliyoruz tabi.sen benim 5 te 1 im olamazsin.ben senden daha iyi bakiyorum cocugaa.dogrudur ne diyim..gamyoncuiremsuyinede seviyorum onu.
devam ediyoruuummmm......
sımsıkı kundakla bak nasıl uyur...( hadi ya uyur bekleyin bebe gazdan çatlıyo ! )
biz evvelden altına toprak sarardık...( yok deve)
bu çocuk niye durmuyo...( bi bilsem susturcam zaten )
ensesinden öpme aksi olur...
ayağını öpme geç yürür ( oğlu 11 aylık yürüdü )
içirdiğin ilaç ne, verme, ilaçla büyüyen çocuk iyi olmaz (içirdiğimde devit)
emzirirken konuşma süt genzine sıçrar
emzirirken yüzünü ört nefesinden bile üşür ( oha içerisi 30 derece )
ay kizlar cok güldüm valla cok yasayin siz! :))
Bizde oglumda yurt disindaydik, kayinvalidem gelmek istedi yanimiza TR den bizde getirdik...
Aman getirmez olaydim valla, güya yardimci olmaya geldi kadin. Ama gel görki yanimda kaldigi 3 ay icinde beni hizmetci olarak kullandi hanfendi... Onun yüzünden ne lohusalik yasayabildim nede sütüm oldu. Kahvalti hazirla, sonra cocugu emzirmeye git gel (sütüm cok azdi, sonrada tamamen kesildi zaten) kahvalti masasini topla, hergün yemek (pisir en az 3 cesit ), aksam meyve cay kahve ikraminda bulun. YATAKLARI topla, hanfendi kendi odasini bile havalandirmadigi icin camlari ac,bunlari yaparken bide arada cocuga bak (oglum geceleri hic uyumuyordu) bir yandan etrafi süpür,temizle tozlari al, bulasiklari makinadan topla, camasir as, ütü yap... daha neler neler... Evde ruh gibi geziyordum...
Artik esimde bikti ve ise giderken " anne Ecem bugün hic kalkmicak tamammi" diye tembihlerdi ama o gittikten sonra yine ayni...
Kendinden nefret ettirdi, aradan 3 yil gecti ama nefretim hala aynen devam ediyor..
Simdi ikinciyi dogurmak üzereyim ve TR de yasiyorum ama kesinlikle bana böyle muamele yapmasina izin vermeyecegim
kizlar kayinvaldecik geldi bende iyi duyarli ücüz annesi olarak sevgili babaanemmizi carsiya götürdük ne gördükse aldirdig kaydirigubbakcemile5, ay buda güzelmis anneme söyliyimde alsin ( kendi annemi kast ederek ) kötükedihüso kayinvalde alalim, ay buda lagzim alalim kötükedihüso, ay bu oyncagi cocuklar ne samandan beri istiyorlar, kötükedihüso alalim,senağlama alalim senağlama alalim, artik üc, bes ay, evin önünden bile gecmez baya terledi paraciklarin arkasindan yastutsun.
dinsizin hakindan imansiz gelir.
gelinler baskaldiriyor alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?