delikafadulden sana zor olmuştur tabi ama insanları bu tavırlarına gülmemek elde değilsırnaşık şey
bilirim bende bir kayınvalide ve kayınvalidenin annesi var o otobüstekilerin topuna bedeldirvereliniortak
doğumu sezeryanla yaptım ve uzunca bi süre bu çocuğu ben doğurmadım psikolojisine girdim. ameliyatla alındığı için. bir yakınım (!) normal doğumu herkes yapamaz, ''avrat ister onu çıkarmaya'' diye bir cümle kurmuştu. ömrüm boyunca unutmayacağım.
ayyyy aynı benimki bak şimdi benimde bağırıveresim geldilaelaelaelaelae:sm_cool:Benim kaynanam daha ben hamileyken başladı. Sen zayıfsın bu çocuk erkenden doğar taşıyamazsın demeye. 8. ayımda baktı daha doğurmadım, sen zafısın bebekde zayıf doğar demeye başladı. Bebeğim 3030 gr. doğunca sütün yetmez demeye başladı. Ama kızım daha halen emiyo kaydirigubbakcemile2.
Birde bikeresinde kızım ağlıyo beni istiyo o da inatla sallamaya çalışıyo uyutacakmış. Ne kadar anne o sallanarak uyumuyo desemde bu sefer daha hızlı sallamaya başladı. O zaman kocam kızdı anne verde sustursun dedi. Kaynanam iyice anacı olmuşun sen ananın kokusunu duymadan duramıyonmu kızlar babacı olur fln dedi.
Geçen geldiklerinde o oturma odasında yattı bizde yatak odamızda. Neyse eşim işe gitti. Sabah eflin ağlamaya başladı. Eğer ellemezsem kendiliğinden uyuyor geri. Bende ellemedim. Anam birde ne göreyim Zebellah gibi dikilmiş yatağın üstüne çocuğu alıyo yanımdan!!! BıZıM odamıza girdi kapıyı tıklatmadan. Öğlen oldu anne sabah alma o uyuyo kendisi yoksa huysuzlanıyo dedim ama nasıl sinirlendim. E ben sen kalkamıyon diye aldımdı diyor. Sanki 6 ay o baktı sabahları
Köye geri döndüğünde görümceme şikayet etmiş beni çocuğun birsürü kıyafeti var ama giydirmiyo hasta etcek diye. yazın ortasında ben çocuğa kazakmı giydirem?
Atletle yatırıyorum tabiki....AYYYYYYYYYYYY yine sinirlendim bağırıveresim geldi
annesinin de annesi vardı canım o geçen sene vefat etti.3tü anlayacağın:lepi:
burda bi şey söylenirdi ama boşver densiz işde insanlar benimde ilk doğumum normal ikinci sezeryan kordon dolamış boğazına iki kere ne yani ben yarım avratmıyım şimdi tam avrat olmak için çocuğun hayatını tehlikeye mi sokcakdık yani töbe töbeeeee
kıslar daha logusayım ve bunalıma girmeme az kaldı 3 aydır kaynanam yanımda eşim başka bi yerde görevde benle kalmaya geldi gelmez olaydı bunaldım bıktımm
kıslar bu kadar olmaz ya kadın sürekli başımda ben çocugu emziriken uyuturken devamlı başımızda oda öylece oturup bekliyo yok bi işede yaramıyo git yat çocugum huysuz zaten bide o öle tepemde bekliyince deli oluyom ya cocuk uyuyo yatıcam hala yatak odamda öle oturuyo artık git diyorum
ağlıyıncada nie agladı demezmi..
geçen bana ne olur ne olmaz diye bekliyom dedi ya ne demek bu ben onun annesiyim sen daha ii mi bakıcann..
surat asıyorum hatta suratına bile bakmıyorum daha bişey demedim zor tutuyorum kendimi huyumu biliyorum bi başlasam çok kırıcı olurum ama artık dayancak gücümde yok
eşimde yanımızda diil buda böle yapıncaaa..
o ardı kesilmez çocuk üşüdümü aç değil emzirma laflarını bi ara yazarım demekki hepsi aynıı
daha çoçugun küçük ne işin var gezmede azcık gıcını altına çalda otur evinde oofff çıldrtıyo bu sözler beniiii
lafa bak ya.sinir oldum.bi cvp vermedin mi sen ona.doğumu sezeryanla yaptım ve uzunca bi süre bu çocuğu ben doğurmadım psikolojisine girdim. ameliyatla alındığı için. bir yakınım (!) normal doğumu herkes yapamaz, ''avrat ister onu çıkarmaya'' diye bir cümle kurmuştu. ömrüm boyunca unutmayacağım.
seninki ters bi laf etmemiş bence,ameliyattan korkar sevmez bizim millet.onu kastetmiş.aynı şekilde bana da doğum odasında bir densiz(eşimin çok kıymet verdiği büyüğü) "ben normal doğumdan yanayım. sezeryan olunca ameliyatlı, yarım insan oluyorsun" demişti. zaten narkozdan gözümü açamıyordum herhalde beynim bulandı bu kadar da acayip insanlar olamaz diye düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?