Çıldırtan sözler...

Kocaman bır yuhhhhhhh Çekıyorum ohaa yanıı,resmen hayatı Çekılmez kılıyorlar yaa hepsını okudum..hepsındede sınırlerım tepeme Çıktı aynı durumdan bende muzdarıbım...Çocuk benım deĞı onların herrr Şeye karıŞmaları artık canıma tak etmıŞtı yÜz vermıyorum ,yÜz gÖz hıııÇ olmuyorum Şımdı rahatım...

şimdi bize eziyet çektiren kadınlar acaca doğum yaptıklarında bizim sıkıntılarımızı yaşamadılar mı? yaşadılarsa bize niye yardımcı olmazlar? yaşamadılarsa bizde mi tuhaflık var?

ay kizlar süpersiniz hepsini okudum yazilanlarin.sanki onlar anne,baba bizse bakiciyizzz:olmaz::olmaz:bizden iyi bakicaklar yaniii.deli ediylar insani deliiiiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelaebu bebekler bizimmmmmmmm ,biz dogurdukkkkklülülülülülüherkes haddini bilsi^n yaniii:dilcikar::dilcikar:

arkadaşlar herşey erkekde bitiyor..tavrı onlar koyacak biz değil..aynı şeyi benimkiler yapsa ben tavrımı belli eder konuşurum..ama benim eşim tek kelime etmiyor..üstüne üstlük onun annesi tecrübeli..:))) kadın daha biberonu sıcak suyla yıkamıyor be..:))) her neyse ya sinirlerim gene zıpladı..dediğim gibi herşey koca da..arkamızda duracak olan onlar..:)

anneme gıcık oldum. bebeğim 4 aylık ve her sabah çocuğa salatalık yalattırıyo. bugün de dondurma yedirirken yakaladım. töbe töbe

semra sana Allah kolaylık versin banada kaynanam baktı doğumdan sonra zaten aynı evde oturuyoruz çok iyi baktı sağ olsun.. ama kendini üzme sakın sütün kesilmesin

ben daha yeni doğum yaptım 5 gün oldu ama inanınki bir asır gibi kaynanam alt katta oturuyo sezeryan olduğum için hergün saat 10 da geliyo gece 10 a kadar burda bazen 11 de oluyo ama sinir oluyorum herşeye karışıyo göğüslerim yara oldu zor emziriyorum çocuğu uyutuyorum daha yarım saat olmadan uyandırıyo neymiş zaten uyanacakmış yaa bırak daha uyuyo işte yok sonrada hadi emzir acıkmış bu resmen eziyet yapıyo yaa üstünü değiştiriyorum niye bunu giydirdin daha diğeri kirlenmemişti süt aktı üstüne diyorum amann bişey olmaz biraz da kirli dursun her aldığını giydirme yaa niye aldım o zaman onları gerçekten şu anda o kadar sinirliyimki neyseki şimdi biraz evine indi bebişi uyttumda rahat ettim bakalım daha neler diyecek ilk 5 günde böyle olduğuna göre hee bide gece uyudumu demesi sanki gelip bakacak aman zaten bakmasın benim kucağımda dururken almasına sinir oluyorummmmm:oklava:

canı m benım sakın steres yapma bu sana cok zararlı benım kayınvalıdem de yukardaa oturuto fakat bana dogumumda çok ii baktı ama ben sinir olacak ve stres yapacak çok şey buldum ve sütüm kesildi olan yıne bana oldu yanı canını sıkmaa at arkana bu gunlerını tadını çıkarr derim benn

anneme gıcık oldum. bebeğim 4 aylık ve her sabah çocuğa salatalık yalattırıyo. bugün de dondurma yedirirken yakaladım. töbe töbe

ALLAH iyiligini versin gül gül öldümm ALLAH da seni güldürsün inş. benım bebişimede dedesi yapardı aynen cay verirdi ne bulursa verırı bebeişime nolcak mış herşeye alışcakmışş alışş tı şimdi cay bardagını elınden alamıyorum nedır bunlarr yaa

semra sana Allah kolaylık versin banada kaynanam baktı doğumdan sonra zaten aynı evde oturuyoruz çok iyi baktı sağ olsun.. ama kendini üzme sakın sütün kesilmesin

amin canım yaa üzmemeye çalışıyorum bakalım inş. geçecek bu günlera.s.

canı m benım sakın steres yapma bu sana cok zararlı benım kayınvalıdem de yukardaa oturuto fakat bana dogumumda çok ii baktı ama ben sinir olacak ve stres yapacak çok şey buldum ve sütüm kesildi olan yıne bana oldu yanı canını sıkmaa at arkana bu gunlerını tadını çıkarr derim benn

cnm bende stres yapmamaya çalışıyorum bakalım inş. sütüm kesilmez a.s.

ALLAH iyiligini versin gül gül öldümm ALLAH da seni güldürsün inş. benım bebişimede dedesi yapardı aynen cay verirdi ne bulursa verırı bebeişime nolcak mış herşeye alışcakmışş alışş tı şimdi cay bardagını elınden alamıyorum nedır bunlarr yaa

ya doktor ek gıdalara geçmemize izin verdiğinde alışsa olmuyo mu. onu da yaptı. yeğenime gizli saklı çay veriyodu abim kızar diye. artık ben yokken neler veriyo allah bilir. mafoldumben
bi de bugün kına gecesine götürdüm bebeğimi. çok samimi bir dostum olmasa gitmezdim. ya o ne gürültüydü öyle. kafam beynim kalmadı. benim oğlan da oynayan kızları izledi durdu. sonra evlenen arkadaşım geldi oğlumu şapur şupur ağzından öptü. ona da gıcık oldum. yarın düğünü var ama hiç gidesim yok. :oklava:

bugün doğum yapalı tam 1 hafta oldu.sezeryan oldum.doğumdan sonra babam dahıl bi kaç kişi daha aaaa karnın kalmış senın dedi.tövbe tövbe ben o karnı 1 haftada yaptım sankı de 1 gunde gıdecek hepsi.oturdum ağladım valla sinirden.o koca karnımdan sonra şimdiki dümdüz gelıyo valla.

üzülme canım doğumdan sonra bana da diyenler oldu. Kafaları basmıyor. Filmlerde kadınlar doğrumca anında incecik oluyorlarya. onları gerçek sanıyorlar.

ya kızlar inanin bana nede olsa kaynana..ne agizlaridurur ne çeneleri durur..benim kaynanamin öyle bi bilgisi yoktur..1 cocuk dogurmus oda benim kocami..başka yok yani.benim kızım dogdugunda elini dahi süremedi tutmayı bilmediginden..biz baktikeşimle..kimseye muhtac olmadik..annem uzakta oldugu için ve çalıştığı için gelemedi..ben dah yenidogum yaptyım eve geldim 2.günü ayaktaydim..asla kaynanama biiş bırakmadim.hep kendim yapmaya caliştim.o sadece kendi evinde yemek yapıp getiriyordu..allahtanda cok rahat bi sezeryan ameliyatı geçirmiştim..neyse şimdi çocuk büyümüş 7 aylık olmuşş karişmaya başladi..yiyosa bebekken karişsaydinya..böyle oluncada cinlerim tepeme cıkıyo.ama benim eşim asla annesinin bana laf söylemesine izin vermez hep savunur aşkım benim:asigim:hep derim allah ondan razi olsun diye..ondan her iş kocada bitiyor bana göre kaynanada degil..ama semracim sende takma hayatım.sakın bak sütün kesilir..kulak ardi et..boşver hiçbişey senin bebeginden kıymetli degil..:1hug:

ya kızlar inanin bana nede olsa kaynana..ne agizlaridurur ne çeneleri durur..benim kaynanamin öyle bi bilgisi yoktur..1 cocuk dogurmus oda benim kocami..başka yok yani.benim kızım dogdugunda elini dahi süremedi tutmayı bilmediginden..biz baktikeşimle..kimseye muhtac olmadik..annem uzakta oldugu için ve çalıştığı için gelemedi..ben dah yenidogum yaptyım eve geldim 2.günü ayaktaydim..asla kaynanama biiş bırakmadim.hep kendim yapmaya caliştim.o sadece kendi evinde yemek yapıp getiriyordu..allahtanda cok rahat bi sezeryan ameliyatı geçirmiştim..neyse şimdi çocuk büyümüş 7 aylık olmuşş karişmaya başladi..yiyosa bebekken karişsaydinya..böyle oluncada cinlerim tepeme cıkıyo.ama benim eşim asla annesinin bana laf söylemesine izin vermez hep savunur aşkım benim:asigim:hep derim allah ondan razi olsun diye..ondan her iş kocada bitiyor bana göre kaynanada degil..ama semracim sende takma hayatım.sakın bak sütün kesilir..kulak ardi et..boşver hiçbişey senin bebeginden kıymetli degil..:1hug:

bizimki de bebekken bakmadı.şimdi ele veremeyiz diyo.
ay bide onlardayız, çocuk koşuyo bana sarılacak koşkıoş yavrum diye kendine sarılttırıyo.sinir oluyorum ama.....hayırlısı.
elden bin kat iyidir.katlancam bişeklide ama ben patlarım gibi geliyo,inşallah patlayacak şeyler olmaz.

bizimki de bebekken bakmadı.şimdi ele veremeyiz diyo.
ay bide onlardayız, çocuk koşuyo bana sarılacak koşkıoş yavrum diye kendine sarılttırıyo.sinir oluyorum ama.....hayırlısı.
elden bin kat iyidir.katlancam bişeklide ama ben patlarım gibi geliyo,inşallah patlayacak şeyler olmaz.

valla canim kaynana gelin arasinda olmamasi gereken şeyler aslında..hep bi kıskanclik oluyor..ogluşlariıyla evliyiz ya ondan galiba(bende tam anlamveremedim) eger mecbursan katlanıcaksin canim ya..ama mecbur degilsen ne gerek varki katlanmanakafamçokkarıştı

aman şekerim , yabancıya baktırdım , tadına baktım yani. yoksa para mesele değil. son 3 ay eltim baktı . akrabada olması büyük rahatlık , hiç gözün arkada kalmıyo. içim çok rahattı.

esincim kafama takmamaya çalışıyorum benim eşim de laf söylettirmez bana zaten eşim varken karışamıyo o işteyken yapacağını yapıo bide sanki çocuğu ben doğurmamışım oğluşum diye sevmesine gıcık oluyorum hee cocuk hep onlara benziomuş aslında alakası yok onlar esmer ben kumral tıpkı bana benzio zaten her gören bana benzetio ama ne hikmetse kaynanamhep kendilerine benzetio katlanmaya çalışıorum bakalım:umursamaz:

kızlar bnmde annemin sürekli bebek her ağladığında gazı var bunun gazı demesi sinirimi bozuyor ya bebeğimin doğduğundan beri gaz sorunu yok çıkartıyor kendisi cart diye ama nezaman mızıldasa annem ya aç bu aç yada gazı var gazı diyor oysaki 15 dk önce emzirdim gözünün öçnünde hala aç bu diyor yaa kayınvalidemde giydir ve ört diyor sürekli allahtan kış geçtide rahat ettik kışın bazen bırakıyordum oraya işim olunca ceketini bile çıkarmayıp ööle uyutuyordu gelince bir bakıyorum çocuk kalın ceketi birde üzeri örtülü battaniyeyle uyuyor tabi ter içinde kalmış annneeeee niye çıkarmadın ceketini e üşür cnm ondan anneneee sucuk gibi terlemiş amaa olsun üşümesin ayyy çıldırcaktım şimdi yaz dışarı çıkcas sar çocuğu battaniyeye diyo annneee yaz amaaa hava sıcak olsun yel alır kuş kanadından bile sen sarr birde banyo yapcak çocuk soyuyorum odadan banyoya kadar yaz günü battaniyeye sar ööle götür üşür diyo annneee beziyle duruyo normalde evde ya diyorum olsun banyo yapcak sen sar diyoo yaaa offffff niye karışırlar kiiiiii :umursamaz:

benım annem de 10 gunluk bebeğe su vermeye çalışıyo kaşla göZ arasında.napıyosun ya dıyorum e benı nasıl içim yanıyo yazı onun da yanıyodur ben size hep içirdim bak sapasağlamsınız dıyo.köşe kapmaca oynuyoruz valla.

Back