- 31 Aralık 2008
- 1.457
- 1.621
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 aylık oğlum 4 saatte bir mama ymesi gerekiyor.normali bu.gık dese bu çocuğa daha sık mama ver açtır bu demeleri beni hasta ediyor.halbui oğlumun keyfi gayet yerinde.mamayı o sıklıkla yerse geceleri nasıl uzun uyuyacak diyorum ağız burun kıvırıyorlar.tövbe tövbe
cnm kendisi niye bakmıyordu ?işe başlayınca(20 gün kaldı)bakıcı başlasın ben onu teftişe gün aşırı gelirim diyen kayınvalidem sıcaklar nedeniyle vazcaymaya başladı sanırım bugün telefonda bana'' gözün arkada kalmasın senden güzel bakıyo çocuğa valla''deyince dumur oldum...
siteye girdikçe ilk baktığım konu bu arkadaşlar
kızım babasına çok benziyor sadece göz yapısı bana benziyor ama hem babası hem kızım sarışın olduğu için bunu farkeden olmadı bugüne kadar hiç bu arada kızım 4.5 aylık
bugün akraba gezmesi vardı kaydirigubbakcemile nihayet orda aaa bu kız aynı annesi diyen oldu bende nihayet bana benzeten biri çıktı herkes babasına benzetiyor dedim o da walla aynı sen onu söyleyenler halt etmiş demezmi benim kaynananın suratını görmeniz lazımdı ondan sonra herkes daha dikkatli baktıki sanırım banada benzetmeye başladılar kaydirigubbakcemile3
cnm kendisi niye bakmıyordu ?
doğumu sezeryanla yaptım ve uzunca bi süre bu çocuğu ben doğurmadım psikolojisine girdim. ameliyatla alındığı için. bir yakınım (!) normal doğumu herkes yapamaz, ''avrat ister onu çıkarmaya'' diye bir cümle kurmuştu. ömrüm boyunca unutmayacağım.
doğumu sezeryanla yaptım ve uzunca bi süre bu çocuğu ben doğurmadım psikolojisine girdim. ameliyatla alındığı için. bir yakınım (!) normal doğumu herkes yapamaz, ''avrat ister onu çıkarmaya'' diye bir cümle kurmuştu. ömrüm boyunca unutmayacağım.
benım de günüm geçti ve muhtemelen benım de sezeyan olacak,aynı psıkolojiye ben de şimdiden girdim gibi:çok üzgünüm: onu dunyaya getıren ben olmayacakmışım gibi gelıyo.inşallah bana da öyle bı densiz denk gelmez![]()
Benim kaynanam daha ben hamileyken başladı. Sen zayıfsın bu çocuk erkenden doğar taşıyamazsın demeye. 8. ayımda baktı daha doğurmadım, sen zafısın bebekde zayıf doğar demeye başladı. Bebeğim 3030 gr. doğunca sütün yetmez demeye başladı. Ama kızım daha halen emiyo kaydirigubbakcemile2.
Birde bikeresinde kızım ağlıyo beni istiyo o da inatla sallamaya çalışıyo uyutacakmış. Ne kadar anne o sallanarak uyumuyo desemde bu sefer daha hızlı sallamaya başladı. O zaman kocam kızdı anne verde sustursun dedi. Kaynanam iyice anacı olmuşun sen ananın kokusunu duymadan duramıyonmu kızlar babacı olur fln dedi.
Geçen geldiklerinde o oturma odasında yattı bizde yatak odamızda. Neyse eşim işe gitti. Sabah eflin ağlamaya başladı. Eğer ellemezsem kendiliğinden uyuyor geri. Bende ellemedim. Anam birde ne göreyim Zebellah gibi dikilmiş yatağın üstüne çocuğu alıyo yanımdan!!! BİZİM odamıza girdi kapıyı tıklatmadan. Öğlen oldu anne sabah alma o uyuyo kendisi yoksa huysuzlanıyo dedim ama nasıl sinirlendim. E ben sen kalkamıyon diye aldımdı diyor. Sanki 6 ay o baktı sabahları
Köye geri döndüğünde görümceme şikayet etmiş beni çocuğun birsürü kıyafeti var ama giydirmiyo hasta etcek diye. yazın ortasında ben çocuğa kazakmı giydirem?
Atletle yatırıyorum tabiki....AYYYYYYYYYYYY yine sinirlendim bağırıveresim geldi
biz de bugün oğlumla otobüse bindik tek başımıza. hava berbat sıcaktı. oğlum başladı ağlamaya. karşımda oturan adam karı gibi başladı bu çocuğun önlüğünü çıkarın sıkılıyo. çorabını çıkar, tişörtünü çıkar... biz 3 tane büyüttük... annah dedim tamam çıkarayım da sus bari. soydum soğan ettim oğlumu. baktım bütün otobüs seferber oldu çocuğu susturmaya çalışıyolar. beni kaldırıp başka yere otorttular. neyse oğlan soyununca sesi çıkmaz oldu rahatladı. toplumumuz çok duyarlı maşallah.