Çıldırtan sözler...

kızlar ben sarışın renkli gözlüyümm..kocada öylee..oğluşumu doğurduğum zaman ben bile şaşırmıştımm..simsiyah uzun saçları.kapkara gözleri..kocaman kulakları vardı..bide vucüdu siyah tüylerle doluydu...amaaa bana dünyanın en mükemmel bebeği gibi geliyoduu..öyleydide zatenn...amaa görenler bu nee çok çirkin size hiç benzemiyoo..senin olduğuna eminmisin diyoduu:olmaz:ayol kaynanam bile bu bize benzemiyoo ben ay parçası gibi çocuklar doğurdumm..dediikötükedihüso..amaaa annem dediki nesi çirkin sen kimseye bakma..çok yakışıklı olacak benim torunum dedii...hakikattende öylee olduu..oğluşum 1 yılda aynı babasına benzedii...acayip güzel bi çocuk olduu..başkalarına göre güzelde olmayabilirdii..ama bi anneye çocuğun çirkimn demek ne kadar kötü bişeyy...şimdi ben birinin bebeği hakkında çirkin derlerse kavga çıkartıyorumm..bebeklerin hepsi güzeldirr çirkin olan sizsiniz diyorummmkötükedihüsokötükedihüso

Son düzenleme:
bi keresinde bebeğim ağlıyodu annem bana dedi ki, ben yokken çimdikledin mi yoksa?

başka bir sefer çocuğun sırtının morardığını farkettim annem yine şakasına dövdün mü yoksa dedi. o zaman oğlum 1 haftalık mı neydi. bense lohusalık depresyonunda zırıl zırıl ağlıyodum. anneme de bağırıp çağırdım oyle dedi diye.

bi seferinde eşimin akrabası bana dedi ki kızım senin memelerinde hiç de süt var gibi görünmüyo. çok bozulmuştum

başka bi akrabası şakasına güya, sen taşıyıcı anneydin doğurdun artık oğlun bizim oldu...

ya bi anneye bebeğiyle ilgili şaka yapmasınlar...:olmaz:

bi keresinde bebeğim ağlıyodu annem bana dedi ki, ben yokken çimdikledin mi yoksa?

başka bir sefer çocuğun sırtının morardığını farkettim annem yine şakasına dövdün mü yoksa dedi. o zaman oğlum 1 haftalık mı neydi. bense lohusalık depresyonunda zırıl zırıl ağlıyodum. anneme de bağırıp çağırdım oyle dedi diye.

bi seferinde eşimin akrabası bana dedi ki kızım senin memelerinde hiç de süt var gibi görünmüyo. çok bozulmuştum

başka bi akrabası şakasına güya, sen taşıyıcı anneydin doğurdun artık oğlun bizim oldu...

ya bi anneye bebeğiyle ilgili şaka yapmasınlar...:olmaz:

aynen yaaaa katılıyorumm...

Sütün yok
Göğüslerinin ucu yok
Bebek doymuyor
Su ver şu bebeğe
hiç birşey anlamaz bebek neden hayır diyorsun

en uyuz olduğum kelimeler bunlardı. Bilin bakalım kime ait sözler. Tabi kaynanacığıma :)

sen lohusasın soğuk su içme
ayağina patik üzerine hırka giy sütün üşüyecek
çok tatli şeyler yeki sütün olsun
bebeği yeni emzirmişim tam uyuyacak kucağına alıyorlar ee haliylen uykusu var ağlıyor hemen bana geri verip ayy bu aç bunu emzir
babasına hiç benzemiyor kime benziyor bu... eee be aptal insanciklar babasına benzemiyorsa 9 ay karnında taşıyan annesine benzeme ihtimali olabilirmi aceba diyecem diyemiyorum
üşüyor bu bebek üzerine yelek giydir, battaniye ört
ayyy niye ağlıyor gazımı varki aceba, yok gazı yok uykusu var uyutucam şimdi diyorum yok yok kesin gazı var diye cevap geliyor :oklava:

aklıma birkaç tane geldiii
bayramlarda kayınvalidede kalıyoruzz...kalorifer leri yakmıyo hatunn:olmaz:çocuk hasta oluyoo...bu çocuk kesin zature olcak bizim bi akrabanın çocuğu 20 gün yattı hastanede:olmaz:
oğlanı yere yatırmak istiyorumm..yorganım kirlenir yatağa yatır diyoo..çocuk uyurken yatakta akrobatik haraket yaparken hoppp yeree...herzaman istisnasız duyduğum söz...bizim bi akraba vardı çocuğu yere düştü..çocuk geri zekalı olduuu:olmaz:olmadı iştee şimdi türkiye sıralamasına giriyo oğlumm
4 yaşına gelene kadar parmağının ucuyla bile dokunmadı oğlumaa...ben bezli çocuğa dokunmam...ben tuvaletini yapmayı tam öğrenmemiş çocuğa dokunmamm dedii...
ilk evine gittiğimizde şunun altını eltinin evinde all..evimi kirletme dedii
şimdi ben bu kadının çocuğumu sevdiğine nasıl inanayımm..şimdi güya çokk seviyoodelikafadulden varmı elinizde buna benzer bi durummm

bayramlarda kayınvalidede kalıyoruzz...kalorifer leri yakmıyo hatunn:olmaz:çocuk hasta oluyoo...bu çocuk kesin zature olcak bizim bi akrabanın çocuğu 20 gün yattı hastanede:olmaz:
oğlanı yere yatırmak istiyorumm..yorganım kirlenir yatağa yatır diyoo..çocuk uyurken yatakta akrobatik haraket yaparken hoppp yeree...herzaman istisnasız duyduğum söz...bizim bi akraba vardı çocuğu yere düştü..çocuk geri zekalı olduuu:olmaz:olmadı iştee şimdi türkiye sıralamasına giriyo oğlumm
4 yaşına gelene kadar parmağının ucuyla bile dokunmadı oğlumaa...ben bezli çocuğa dokunmam...ben tuvaletini yapmayı tam öğrenmemiş çocuğa dokunmamm dedii...
şimdi ben bu kadının çocuğumu sevdiğine nasıl inanayımm..şimdi güya çokk seviyoodelikafadulden varmı elinizde buna benzer bi durummm

Çocukları sevmeyen insan neyi sevebilir ki.
Ne kadar terbiyesiz yaa.
O yaşlanınca dua etsin de altını bağlamak zorunda kalmasın.
. :olmaz:

senınkısı benımkındenede betermıs..allah bize sabır versin canım.neysekı farklı sehırlerdeyız biz..3 yılda bır kez geldi evıme..sinir oldum bak yıne yaa..sneınksıını dövesim geldi:mymeka:

bi arkadaşıma da kayınvalidesi şöyle demiş....
sen o çocuğu (kızın kendi çocuğu) benden daha çok sevebileceğini mi düşünüyorsun?

yuh ya ne bencil bi laf ama aynı benim kaynanam bu benim parçam parçam diye tutturuyo mok parçan :oklava:

...:olmaz:

benim kaynana da aynı bunu ima ediyo ama sizinkiler direk söylemiş pek şaka türü bi laf değil bu ama gerçek payı var yani

benim kayınvalidemde buz gb evde oturtuyor bizi walla.
durmadan bu cocugun birseye ihtiyacı varmı deyip duruyor ama bugüne kadar bir paket bez bile alamdı sorsan cok seviyor ...sevgi fedakarlık ister....

sen lohusasın soğuk su içme
ayağina patik üzerine hırka giy sütün üşüyecek
çok tatli şeyler yeki sütün olsun
bebeği yeni emzirmişim tam uyuyacak kucağına alıyorlar ee haliylen uykusu var ağlıyor hemen bana geri verip ayy bu aç bunu emzir
babasına hiç benzemiyor kime benziyor bu... eee be aptal insanciklar babasına benzemiyorsa 9 ay karnında taşıyan annesine benzeme ihtimali olabilirmi aceba diyecem diyemiyorum
üşüyor bu bebek üzerine yelek giydir, battaniye ört
ayyy niye ağlıyor gazımı varki aceba, yok gazı yok uykusu var uyutucam şimdi diyorum yok yok kesin gazı var diye cevap geliyor :oklava:
ay çok komiksın canımkaydirigubbakcemile3,bende kaynanam olmadığı için sizden bakıp deneyım yaşıyorumyerimseniben,benim kayın pederimsositososito var o da çok yaşlı 85yaş galiba:lepi:,o da aklı sıra bana akıl verecekti,fakat benim görümcem hemen aslan kesilyoalkisalkisalkisr,ne o kapıda dikilip duryosunkaydirigubbakcemile3,başka işi gücü yokmu,git tv izle diyordu,o da gidiyordu,yane bizde pek sorun olmadıkaydirigubbakcemile5

Hastaneydik daha 2 günlüktü oğlum görümcem aldı kucağına ismiyle seslendi bir kaç kez oğluma bir türlü baktıramadı kendine epey bi uğraştıktan sonra yana yakıla göz teması yok bunun otistikmi acaba demişti kaydirigubbakcemile3

yuh artık :oklava:

Hastaneydik daha 2 günlüktü oğlum görümcem aldı kucağına ismiyle seslendi bir kaç kez oğluma bir türlü baktıramadı kendine epey bi uğraştıktan sonra yana yakıla göz teması yok bunun otistikmi acaba demişti kaydirigubbakcemile3

o onun cehaleti

benim kaynana da aynı bunu ima ediyo ama sizinkiler direk söylemiş pek şaka türü bi laf değil bu ama gerçek payı var yani

eşimin akrabaları zaten şaka yapmayı pek seviyorlar. ayrıca taşıyıcı anne ne demek. kadın çocuk doğuramazsa taşıyıcı anne tutarlar dimi. yani bilemiyorum. düşünmeden edilmiş laf diye üstünde durmadım ama insan unutmuyo böyle şeyleri

yuh..afedersın görümcene öküz diyebilirmiyim..tövbe tövbe yaaa

Back